Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liggusiaa

pojechał z nia skonczyc!:( ciekawe co to bedzie kto wesprze:(??

Polecane posty

Gość liggusiaa
my jestesmy z płocka ona mieszka w warszawie.

Gość herhyeyer
a to juz cie kojarze, pisałaś pare razy o tym na kafe, że zostawił cie dla małolaty, że ona dodaje ich wspólne zdjęcia na FB gdzie sie przytulają, a on taki bidulek, że ona nim manipuluje i ogólnie jest wredna kurwa, jaka jesteś głupia :O

Gość liggusiaa
no jestem glupia wiem piszcie piszcie juz mi sie lepiej robi jak mi tak jedziecie.. odrazu mam wiecej ochoty dac sobie spokoj..

Gość herhyeyer
to zdecyduj się w końcu, bo już zupełnie nie wiesz kogo oskarżasz raz piszesz że to twoja wina bo dużo imprezowałaś potem że on namieszał, okłamał was obie ale we wszystkich wcześniejszych topikach pisałaś że to jej wina, bo go bezczelnie uwiodła, robiła sobie z nim zdjęcia gdzie on ją przytula (pewnie zmuszała go jakimś szantażem, co?), dawała na FB razem ze słodkimi opisami, żeby ci zrobić na złość zdecyduj sie, idiotko

Gość liggusiaa
nie bylismy razem i mogl robic co chcial ja tez mialam innego a nawet 2 z ktorymi tez robilam rozne rzeczy.. teraz to teraz nie pisze o tym co bylo dawno temu tylko o tym ze teraz pojechal a poco wyciagac jakies fotki z facebooka czy cos... to bylo dawno ja tez spalam z innymi i obiecywalam innym różne rzeczy..

Gość katarzynnkaa
Autorko, skąd wiesz że ze sobą nie sypiali?

Gość katarzynnkaa
W ciągu tego miesiąca miałaś kilku innych?

Gość wybredny facet
masz mentalność nastolatki i nie pierdol jaka to ta druga biedna naiwna, koles jej narobił nadzieje, bo ty jestes jeszcze głupsza od niej. takie pseudo-kobiety jak ty nigdy nie zyskaja szacunku, bo nie szanujesz sama siebie. Twoja głupota jest porazajaca, jak by moja kobieta wybaczała mi skoki w bok to miałbym ją za nic, za desperatke, bez honoru i godnosci

Gość herhyeyer
ale go usprawiedliwia :D:D ale on debilko - ZOSTAWIŁ CIE DLA NIEJ!!!!! widze jednak że zasługujesz na to w pełni, takie półgłówki jak ty powinny być zdradzane przez całe zycie

Gość liggusiaa
tak mialam 2. a wiem z tad ze nie mieli by gdzie i ona to taka dziewica orleanska jest i to nie wiem od niego tylko od innych osob nie spali bo raczej nie mieli by gdzie jak ich randki to wygladaly np chodzenie po zlotych tarasach i wybieranie prezetu na urodziny 18 jej kolezanki albo siedzenie przy fontannie..

Gość krosiaa__aa
To faktycznie zajebiście go kochasz, buehehehehe. On zostawia Cię po 6 latach, a Ty od razu wskakujesz do wyra kilku facetom.

Gość wybredny facet
co za przygłup z tej dziewuchy, ty skonczyłaś gimnazjum w ogóle? wez sie do ksiazek, bo nawet pisac po polsku nie umiesz:O

Gość Autorko, mam nadzieję, że
teraz już będzie dobrze, że facet dotrzyma danego Tobie słowa i że przestanie Cię krzywdzić. Napisz jak poszła im dzisiejsza rozmowa.

Gość liggusiaa
nie wiem nie odzywa sie jeszcze.. pewnie tamta mu sceny robi placzu a on jej ulegnie a mam to juz w dupie

Gość 323423423
napisz potem jak poszlo

Gość takie tam duperele
"a on jej ulegnie" czyli wyrucha tamtą drugą :D

Gość olivia dunhamm
zalosne:o zamiast porzadnego kopa w dupe facet zostal poglaskany po glowie, no bo biedny mis nie mial wyjscia, zla kobieta sie pojawila i jakos tak wyszlo:o zal mi cie autorko

Gość autorkaaaaaam
tak wiadomo juz wrocil.. podobno powiedzial jej wszystko cala prawde jak bylo.. i ona tez sie przyznala ze tam z jakims juz kreci i ze sie poplakala wsiadla w autobus i pojechala i ze sie juz nigdy do niego nie odezwie.. to jego slowa ale jakos mi sie nie chce wierzyc w to wszystko znam go 6 lat i jakos nie byl wiarygodny w tym wszytkim za godzine bede sie z nim widziec wiec na zywo wybadam czy klamie..

Gość coś za łatwo poszło????
dlatego mu nie wierzysz?

Gość ja bym go poprosiła, żeby
zostawił Tobie na noc i jutro na cały cały dzień swój telefon:P i już będziesz wiedzieć.

Gość autorkaaaaaam
nie wiem za 20 mi bede go widziala to wybadam nie wierze bo znam go i wiem jak to przezywal wszytko przed wyjazdem ze to on powinien cierpiec ie ja ani ona bo to on jest winny itp a teraz nagle jakis zadowolony wraca wcale mu nie jest smutno i cwaniakuje jeszcze ze on dla mnie wszytko konczy a ja mu nie wierze i sie rozlonczyl to nie w jego stylu .. cos mi tu smierdzi.. nie wiem co ale sie dowiem mam juz tego dosc!

Gość autorkaaaaaam
przysiegam tu wszystkim wam !! jesli klamie i nic z nia nie zakonczyl to choc sie nie znamy tu na forum przysiegam wam ze nie chce go znac i zrobie tak ze juz o mnie nie uslyszy siedzialam 2h jak na szpilkach i cos czuje ze dalej kreci!!

Gość do autorki.......
to daj nam znać jak już bedziesz po rozmowie...

Gość DOROta w sloncu
wroc do swojego nicku bo zmienilas :P

Gość no i co, znów Cię okłamał
czy tym razem jest ok?

Gość liggusiaa
no juz wiec widzialam sie wczoraj z nim i z tego co wybadalam to raczej nie on z nia skonczyl tylko nagadal jej tak ze sie ze mna codziennie spotyka itp ze to ona powiedziala ze go juz nie chce znac.. i wsiadla do autobusu i pojechala ale on cos dziwnie sie zachowuje wierze w to ze to zakonczone juz ale gdy go poprosilam zeby zmienil nr to powiedzial ze nie ma potrzeby bo po tym co on jej nagadal to ona się juz nigdy do niego nie odezwie.. nigdy.. smial sie z tego powiedzial ze nigdy wiecej nie chce takich akcji robic ze juz mam tego tematu dosc i ze jak ma byc ze mna to teraz na 100% bez klamstw ja mu powiedzialam ze przysiegam mu ze jestesmy razem ale do pierwszego klamstwa jesli sie dowiem ze ma z nia jakis kontakt ze mnie znowu oszukal to jest koniec juz na zawsze on powiedzial ze wie.. ale cos sie tak zachowywal dziwnie nie wiem czemu moze jestem juz przewrazliwiona ale tak jak by mu na wszytkim wisialo na mnie tez.. cos czuje ze on ma mieszane uczucia co do tego wszystkiego i czuje ze to i tak dlugo nie potrwa ... sama jestem ciekawa tego co bedzie.. eh

dziewczyno skad wieszze cie nie zdradzal wczesniej. jak robil to juz teraz i dalas mu szanse to w malzenstwie bedzie robil to samo. on cie nie kocha i nie szanuje a to jeszcze gorsze niz brak milosci. rob jak chcesz ale bedziesz plakala potem. bo jestes mloda masz szanse ulozyc sobie zycie z facetem honorowym szanujacym kobiety a nie takim zaklamanym ch.ujem

Gość liggusiaa
wiem masz racje cala noc nie spalam i o tym myslalam .... tez doszlam do takiego wniosku nie wiem teraz co robic juz mu nawet napisalam smsa ze mu nie wierze ze to wszytko jest cienkimi niciami szyte i nie ma sensu ze ja sie wykonczy psychicznie ale nic nie odp bo to byla juz 3 w nocy pewnie sobie spal a ja lezalam wzielam 2 deprimy forte zeby usnac i nic.. teraz wstalam i wygladam jak bym chlala cala noc mam czerwone oczy cala jestem jakas czerwona nie wiem czemu, wczoraj nic prawie nie jadlam, z tych nerwow.. to mnie wykonczy brakuje mi sil chyba sie nie bede odzywala zobaczymy co bedzie robil tak teraz mysle ze lepiej jak by sobei byl z nia i dal mi spokoj..