Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liggusiaa

pojechał z nia skonczyc!:( ciekawe co to bedzie kto wesprze:(??

Polecane posty

Gość g332r234234
autorko, bądźcie na równych prawach - powiedz mu, że uprawiałaś seks z innymi, skoro ustaliliście szczerość dlaczego tylko on musi być szczery?

Gość liggusiaa
lepiej dla niego zeby tego nie wiedzial.. po co mu to do szczescia bylo minelo ja z tymi chlopakami nie mam juz kontaktu i nie bede miec raczej nigdy.. mysle ze on tez nie jest w 1000% szczery na pewno wiele ukrywa..

Gość g332r234234
ale dlaczego sama decydujesz co mu do szczęścia potrzebne? taka zdesperowana jesteś? dobrze wiesz, że wtedy by cię zostawił gdyby się dowiedział, a przecież na siłe chcesz go zatrzymać

Gość liggusiaa
nie zostawil by bo wiem ze by w to nie uwierzył gdybym mu to powiedziala on mnie zna i wie ze nie zrobila bym tego z innym tak szybko.. tak jak pisalam ja taka nie jestem .. to wsyztko wtedy tak na mnie wplynelo i stalo sie jak sie stalo ..

Gość liggusiaa
czy ty dziewczyno umiesz czytac? pisalam z 3 razy - ONI ZE SOBA NIE SPALI!!!! NIECH TO DOTRZE DO CIEBIE nie spali i wierz lub nie.. co do tego mam 10000000% pewnosci sama ona mi to w nerwach powiedziala.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb4545454554
"gdyby to wiedzial ze spalam z innymi to by chyba szalu dostal" "wiem ze by w to nie uwierzył gdybym mu to powiedziala on mnie zna i wie ze nie zrobila bym tego z innym" Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni :O Wciąz piszesz sprzeczne rzeczy :O a to zdanie jest naprawdę rozwalające: "on mnie zna i wie ze nie zrobila bym tego z innym" Bidny chłopak... okazuje się że w ogole cię nie zna...

Gość dziewczyna igrająca z ogniem
obydwoje są siebie warci...

Gość liggusiaa
ja gadalam z nia.. nie raz w nerwach sie do niej rzucałam ... pisalam do niej teksty typu ,, on cie wyrucha i zostawi tego chcesz itp'' ona mi pisala- cooo co ty gadasz czy on ci powiedzial ze ja z nim cos robilam? jesli tak to sciemnia nigdy z nim nic nie robilam ja sie szanuje, i nie dam sie tak latwo pierwszemu lepszemu .. z reszta on nawet nie chcial i nikdy nie bylo tego tematu ani ku temu okazji .. nigdy nie bylismy tak w 100% sami.. itp // tak mi pisala wiem ze nie raz chciala mi zrobic na zlosc i wiele mi pisala zeby bylo mi przykro wiec gdyby ze soba spali napewno by mi to nie omieszkala nie powiedziec ja nie raz wyzywalam ja od dzi w e k to mi pisala- na jakiej podstawie mnie wyzywasz od dziwek.. troche to smieszne bo jesli dziewica jest dziwka to fajnie.. // ona to nie jest taka dziewczyna jak myslicie to normalna dziewczyna co chyba jeszcze 18 lat nie skonczyla sluchajaca sie mamusi, wychowana z dziadkami i mieszka w malym mieszkanku w 6 osob w domu.. ona do niego nie przyjedzala nigdy.. bo jego mama na to nie pozwalala zeby inna przyprowadzil bo ciagle wierzyla ze my do siebie wrocimy ja wiem wszystko.. nie tylko od niej ale i od jej kolezanek i jego kolegow falszywych.. wiec mi nie piszcie bo co jak co ale sexu nie bylo na 100%

Gość dziewczyna igrająca z ogniem
moze ta 18-latka się szanuje, Ty-na pewno nie

Gość liggusiaa
tez nie raz się go prosila i przed nim poniżała wymyslala ze jesli ja zostawi to sobie cos zrobi.. wiec tez nie jest taka super.. on jest tupem chlopaka co potrafi uwiesc i manipulowac ludzmi ma cos w sobie takiego ze nie latwo mu sie oprzeć..

Gość liggusiu...
czemu jego koledzy są wg Ciebie fałszywi???? odpisał Ci na esa?

Gość 3rfweee
Twój post z 10:46 rozpierdolił mnie totalnie. Jesteś równo pierdolnięta. Ja nie mogę... Jak na kafeterii jeszcze jakiś temat o tym założysz, to już każdy będzie cie pamiętał jako pierdolniętą wariatkę

Gość Pitu tritu
No to widac... jestes tego najlepszym przykladem

Gość do ligusiiii
po tym co piszesz , wyłania mi sie sie dosc fajny obraz tamtej dziewczyny...faceci lubia zdobywac , to ich kręci, po tym co napisałas mysle,że nawet jesli wczoraj powiedział jej,ze to koniec to w myslach bedzie tesknił za nia....w koncu wszystko sie rozwali i wróci do niej.... nie wiem czemu ale tak czuje....jesli juz dzisiaj za nia nie teskni...to ze nie spali ze soba to tylko działa na twoja niekorzysc, widac ze tamta dziwczyna szanuje sie i tyłka mu nie dała a przeciez mogła, co z tego ze słucha mamusi...czy wszystkie 18 musza byc tak cholernie wyzwolone i miec wszystkie zasady w dupie? wtedy sa postrzegane za normalne ???? i nie mów o miłości...... spałas z innym, tuz po rozstaniu, alkohol nie jest zadnym wytłumaczeniem....jesli sie kogos kocha tak naprawde , to nie chce sie ,nie czuje takiej potrzeby, nie od razu , nie po miesiacu czy dwóch wskakuje sie do łóżka innemu.....obwiniasz go a czy ty mozesz podejsc do lustra i spojrzec sobie w twarz ?????????????? co bedziesz miała w głowie kiedy zblizycie sie do siebie ?? bedziesz w kłamstwie zyła???

Gość Złota_Lilia90
Ja też uważam, że jesteś głupia. Takiemu facetowi nie można już ufać!

Gość liggusiaa
Już nie przesadzajcie. Każda z was poszła do łóżka z innym po rozstaniu. A to, że pisałam do niej wciąż, nękałam telefonami, groziłam, dzwoniłam do jej rodziców to tez normalne, byłam zakochana i zazdrosna. Miałam prawo nazywać ją dziwką i kurwą. Ja nie jestem dziwką, mój chłopak wie o tym, że nie przespałabym się z innym, więc niech żyje w tym przekonaniu, po co mu prawda? Najgorsze jest tylko to, że okres mi się spóźnia... :( Jeśli jestem w ciąży, to nie mam nawet pewności z kim :(

Gość do ligusiiii
zapewniam cie na 10000000 % ze nie kazda z nas poszłaby do łózka z obcym facetem tuz po rozstaniu i nie kazda nekałaby telefonami inna dziewczyne i czemu ja od dziwek wyzywałas?? na jakiej podstawie?? ten twój facet powinien spieprzac od ciebie jak najdalej

Gość liggusiaa
Jest dziwką, bo w ogóle się z nim zadawała. Musze przyznać, że zawsze dzielnie ze mną rozmawiała, a zagadywałam ją nawet kilkanaście razy dziennie, wyzywałam, to prawda, ale wolno mi, to ja byłam z nim 6 lat. Zawsze długo mi się tłumaczyła, a ja najeżdżałam na nią jeszcze bardziej. Wiem, że płakała przeze mnie nie raz :)

Gość do ligusiiii
oj ligusia durna jestes, zacznij myslec i sie szanowac

Gość liggusiaa
no właśnie ja się szanuję, a ona nie

Gość pytanie o smsaaa
odpisał cos na tego smsa z nocy czy spi jeszcze ??

Gość liggusiaa
nie odpisal, mimo że nad ranem wysłałam mu jeszcze 8 smsów, że nienawidzę go i tej dziwki i zeby do niej wracał, a potem że go kocham i błagam byśmy byli razem, jestem w totalnej rozsypce :(

Gość pytanie o smsaaa
czy ten temat to prowokacja ???? ale tak szczerze ??!!

Gość liggusiaa
szczerze - nie jest to prowokacja

Gość to dlaczego ci
to dlaczego ci nie odpisuje? watpie zeby ktokolwiek spal do 12

Gość poconacowhy
serio wysłałaś mu te smsy/?

Gość pytanie o smsaaa
a dzwoniłas do niego ?? po co pisac tyle smsów, wystarczy zadzwonic i spokojnie porozmawiac ...moze spróbuj po prostu zadzwonic, po co sie tak zadreczac i czekac ....teraz albo nigdy , bierz telefon i dzwon, gorzej byc nie moze a byc moze po rozmowie sie uspokoisz a tak to sama sie nakrecasz ........... a czy do niej cos pisałas dzisiaj ????

Gość liggusiaa
no dzwonie też, cały czas!!! nie odbiera, jak wstanie to zobaczy chyba z 40 nieodebranych połączeń :( do niej też dzwoniłam dziś parę razy, ale tez nie odbiera ..nie daję już rady

Gość pytanie o smsaaa
przeciez on pewnie nie spi...po takich przezyciach ?? nie usłyszałby telefonu ??? sama pisałas ze cała noc nie spałas....myslisz ,ze nie odebrałby nie usłyszał dzwonka??, cos tutaj nie pasuje ....pozostaje ci tylko czekac....a ta dziewczyna w sumie niegłupia skoro nie odbiera, moze nawrzucałas jej znowu i nawymyslałas w smsach , co ?????

Gość liggusiaa
troche tak