Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkarzodkiewka

ALE MI BYŁO GŁUPIO...SŁUSZNIE??

Polecane posty

Gość ta malenkarzodkiewka
chce przyszpanować przed znajomymi jacy to są już dorośli i sypiają u soebie, dodatkowo szpanuje, że seks uprawiają w domach rodziców z rodzicami o każdej porze dnia i nocy nawet jak oni są za ścianą :D mądreee :D

Gość mappa ma
Autorko, nie denerwuj się tak. Po prostu tak myśli większość. Sama zadałaś pytanie

HAH TY POWYŻEJ, SERIO TAK MYSLISZ? ŻE SEX, KTÓRY UPRAWIAM OD 2 LAT JEST DLA MNIE POWODEM DO SZCZYCENIA SIĘ, POPISYWANIA PRZED KOLEZANKAMI ??? ONE TEZ MAJA FACETÓW, SYPIAJA A NAWET MIESZKAJĄ Z NIM :D NIGDY NIKOMU SIĘ NIE CHWALE ZE SWOJEGO ZYCIA EROTYCZNEGO, ALE SKORO TAK SĄDZISZ..:D TO CHYBA Z AUTOPSJI :D

Gość mappa
dzieki ,ze sietak troszczysz o mojego męza , ale niestety nie moze pójść do pracy bo ma dyżur :D Ale mu przekażę twoją troskę:) możesz siekochać gdize chcesz , z kim chcesz i kiedy cchesz , masz racje nic mi do tego . Ale tego ,zębyś wzubudziła swoim postępowaniem mój entuzjazm i ludzi wychowanych w pewnych wartościach - tego sie nie spodziewaj . Możesz sobie tuptać nóżkami ale , jesteś tylko nachalną panienką w wygórowanymi oczekiwaniami i tyle :)

Gość ta malenkarzodkiewka
widzę co gównarzeria w koło wyprawia to mi wystarczy ;)

Gość mappa
o , już ise podszywa doczekałam - znaczy kogoś dotkneły moje słowa . :D

TA GADKA JEST CIĄGLE O TYM SAMYM . naprawdę już nie ma czego czytac. na 1szej stronie jeszcze jakos ludzie z sensem pisali.. a teraz?? nie chodzi mi oto, że ktos mnie tam popieral, ale nie bredził takich głupot.

Gość nie mam szacunku do ludzi
którzy nie potrafią hamować swoich popędów i tyle w temacie 🖐️ samym seksem związku się nie zbuduje potem takie płaczą że facet je zostawił. Przeruchał i do widzenia

Gość purpura_to_moj_płaszcz
o, i ja się doczekałam:D

no , tak na pierwszej stronie ludzie ci przylkaskiwali to tam pisali z sensem - a tu , przeciwnie , bo sie nie zgadzaja - to pisża bez sensu :) to jaki sens jest zadawać pytania , skoro interesują ci tylko wybrane odpowiedzi ?:)

Gość jesteś powalona w dekiel
czy aż tak ciężko zrozumieć że są rodzice którzy sobie mogą tego nie życzyć?

NIE UPRAWIAMY SEXU KIEDY RODZICE SA W DOMUUU!!!!!!!!! TO TYLKO BIEDNEJ MAPPIE KOJAARZY SIĘ SPANIE OD RAZU SEXEM.. POWTARZAM, NIE ROBIMY TEGO KIEDY RODZICE LUB KTOKOLWIEK JEST W DOMU.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Ja wiem, że sa rodzice, którzy sobie nie zyczą, tylko za cholerę nie rozumiem co im ten seks tak przeszkadza, że nie mogą zniesć myśli, że dorosłe dziecko może za ścianą, w zamkniętym pokoju, uprawiać seks z partnerem.

no to rzeczywiście twoi rodzice dziwni są :) czegóż oni mogą od was chcieć ? :D zawsze spokojnie czekacie kiedy wszyscy wyjdą z domu rodziców i opiero wtedy rzucacie sie do łóżka , albo obok niego :) biedna jesteś z taim myśleniem , no , ale i takie kobiety też muszą być :D

Gość cat's eyes
i nagle 3/4 spoleczenstwa polskiego ma takie zasady jest tak bardzo porzadna a kurestwo gdzie nie spojrzec,podwojna moralnosc i dulszczyzna...temat jest o czyms innym a nie o tym czy autorka kocha sie z chlopakiem bezboznie pod dachem rodzicow. Rzodkiewko nie martw sie nie przepraszaj go bo to rodzice powinni sie wstydzic ja nie wyobrazam sobie zeby moi rodzice albo co gorsze babcia nie zaprosili do stolu mojego chlopaka.dla niego zawsze obiad byl jak dla generała;p moze zapros faceta jak rodzicow nie bedzie i sama ugotuj dla was obiad?;)

Gość PAULIŚKA1999990
Witam Cię autorko. :) Ciągle piszecie o tym samym .... To ja się odniosę do tematu....U mnie w domu nie ważne czy ktoś mój znajomy czy mój facet czy ktoś od rodziców... moja mama zawsze częstuje obiadem. Mojej rodzinie byłoby głupio i mi samej jak my byśmy jedli a np. mój chłopak nie. On u mnie nie nocuje bo nie ma daleko do domu ale siedzi do póżna i nikomu to nie przeszkadza . Tylko tyle ,że rodzice go w miare lubią to trochę inna sytuacja , ale moim skromnym zdaniem masz racje ,że jest Ci głupio mi też by było. A jeśli chodzi o seks to też przy nich nigdy nie robimy takich rzeczy , zawsze gdy nie ma ich w domu i nie ważne ,że mam swój pokuj i oni nie wchodzą. Przy nich nie , ale w ich domu tak i myśle ,że oni zdają sobie z tego sprawe . I ja nie widzę nic złego w tym , jesteście ze sobą długo i jest to jak najbardziej normalne w xxi wieku.... Pozdrawiam i nie słuchaj tych staruszek... hahaha

No dzięki, temat ww ogóle był o czym innym, ale zeszło na co innego... Nie wierze, że każda para, która nie jest jeszcze na swoim nie uprawia sexu bo to dom rodziców... ja też tego nie robię jak oni sa w domu i tyle.

Gość PAULIŚKA1999990
Sorry POKÓJ a nie POKUJ bo zaraz mnie zniszczą za ortografie XD

Gość PAULIŚKA1999990
Nie ma się czym przejmować ;) takie życie , niektórzy żyją inna rzeczywistością i maja inne priorytety ok. To ich sprawa, żyją w nieświadomości a świat jest zupełnie inny.

Gość lojkiuya
malenkarzodkiewka zapracuj pieniadze i potem ugaszczaj swojego chłopaka posiłkami. Ciesz się,ze ciebie rodzice utrzymują .

Gość tress
Czy jesteś na utrzymaniu rodziców? Dokładasz się do rodzinnego budżetu (skoro uważasz, ze jesteś dorosła - powinnaś)? Pomagasz w domu? Masz jakieś obowiązki i je wypełniasz? Moim zdaniem, powinno Ci być głupio, ale tylko za samą siebie. Też kiedyś byłam pełnoletnią nastolatką, którą odwiedzał chłopak. Ale nie nocował u mnie bez porozumienia z rodzicami. Jeśli dla rodziców obecność chłopaka w nocy jest krępująca, powinnaś to uszanować, to ich dom. To, że Twój chłopak utrzymywał Cię, kiedy mieszkaliście razem, nie zobowiązuje Twoich rodziców do tego, by go dożywiać. Jasne, mogliby zaprosić Twojego chłopaka na obiad, ale nie muszą. Nie zapraszali do domu, nie muszą karmić. to Twój gość - idź do sklepu i coś mu ugotuj.

Gość cat's eyes
coz za praworządnosc u wiekszosci az serce rosnie.dajcie juz dziewczynie spokoj chodzilo przeca o obiad a nie o to gdzie i z kim uprawia seks.Ma wam okazac kwitek od matki ze dolozyla sie do proszku do prania co by nmozna bylo posciel uprac to jej dacie spokoj?ja za moich rodzicow to powinnam po kolanach do czestochowy isc bo sa tolerancyjni i wyrozumiali.

Gość o maj god o maj god
ja pitole, a gdzie tu mowa o dozywianiu??? Chodzi o jeden obiad!!