Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Incia@

Mąż mnie krytykuje

Polecane posty

Gość kuleczka :)
idealna waga przy takim wzroscie. chyba faktycznie to glebsze powody nim targaja. bo obiektywny to na pewno nie jest

Gość jazdyyyy
maz mojej znajomej mial dokladnie takie same jazdy ... jak sie zakochal w kolezance z pracy nagle wszystko w jego zonie zaczelo go denerwowac i przeszkadzac

A czy pytałaś ostatnio męża czy Cię kocha ? To może ujawnić jeśli ma jakieś inne uczucie do obcej.

jak go pytam to mówi przecież wiesz, ciężko mu te słowa przechodzą przez gardło ale powie tylko nie wiem czy nie dla świętego spokoju

Gość Moja droooga
nie chcę Cie martwić, ale to są typowe oznaki zdrady. On swoje frustracje (moze ma wyrzuty sumienia) wyładowuje na Tobie. Ja bym sprawdziła, czy rzeczywiscie nie ma nikogo na boku.

niestety coś w tym może być albo krytyka albo jest nieobecny, choć dziś był wyjątkowo miły. Zauważyłam na przykład że jak korzysta z poczty to jak przychodzę do pokoju to od razu zamyka stronę, zapytałam go wprost czy ma coś do ukrycia to mówi ,ze nie bo on już skończył czytać , do tego pilnuje swojego tel wszędzie z nim chodzi , a kiedyś tak nie było.

Gość Moja droooga
faceci to thórze, zadko który sie przyzna, dzialaj na własną reke, od czego sa spyshopy ;)

Gość Moja droooga
oczywiscie tchórze, sorki

Gość Detektywi
wszystko wskazuje na że jest ta trzecia

szczerze mówiąc,to ważysz troche za dużo pewnie woli superlaski, a Ty jestes przeciętna...;(

Gość Moja droooga
ty za to z tym kaprawym okiem jestes piekna

dobrze się czuję w swojej skórze i nie zamierzam się odchudzać, kiedyś byłam chudsza(,49kg) ale miałam też dużo mniejszy biust, po urodzeniu 2 dzieci uważam że moja dotychczasowa waga jest ok. mi też podoba się u faceta ładnie wyrzeźbiony brzuszek a mojemu mężusiowi daleko do takiego brzuszka

Gość obiektywizm
spójrz w lustro a potem krytykuj innych

Gość tak trzymaj
Tak trzymaj kobieto

skoro wylacza poczte i pilnuje telefonu-to cie zdradza. ja telefonu pilnuje, bo ostatnio napisal byly, wiec sie balam ze przeczyta sms ktory nic nie zmieni w moim zyciu a jemu moze przykrosc sprawic

a tam brzuszek, juz by lepiej dzieckiem sie zajął albo w kuchni pomogl to starczy za wszystkie jego zalety swiata:)

Jestem facetem, ale takie ukrywanie poczty i pilnowanie telefonu (czego jak piszesz wcześniej nie robił) oznacza że ma jednak coś do ukrycia. Od kiedy trwają te jego zmiany ? Od kiedy jest taki "inny" ? Jeśli twoja intuicja jest dobra i dobrze znasz męża możesz zagrać ostro "Kochanie, ostatnio zachowujesz się nie naturalnie, jesteś inny. Czy coś się dzieje ?" Słowo "Coś" jest ważne, bo oskarżasz go o zdradę, tylko pytasz w sumie "Czy masz coś do ukrycia ?". Postaraj się proszę (jeśli chcesz) zadać to pytanie jak najbardziej miękko, jak będzie rozluźniony, bez krzyków pretensji ... będzie bardziej otwarty.

Jacek J - moja kobieca intuicja podpowiada mi że coś jest nie tak czuje że jest ktoś inny bo wszystko na to wskazuje( krytyka, tel, poczta) Dziękuję za dobre rady

No cóż. Chciałbym Cię pocieszyć i jeszcze jedno co mi przychodzi do głowy, to proszę nie kontaktuj się z "tą trzecią" (jeśli jest). Jeśli mąż ma romans - wszystko zależy od niego (nie od kochanki). Jeśli będzie chciał to zakończyć, zakończy, jeśli nie - kontakty z kochanką nic nie dadzą. Znam takie przypadki (romansów) i wiem że jest (szczególnie w kobietach) chęć poznania tej trzeciej, pogadania z nią, szukania odpowiedzi "dlaczego, dlaczego właśnie z nią". Jeśli Maż się NAPRAWDĘ zakochał, nic nie zrobisz. Jeśli jest zwykłym kobieciarzem (dużo i byle z kim) - wtedy będzie miał romans z każdą chętną. Więc nie jest ważna "jaka jest" ta trzecia. Napisz jak rozwija się sytuacja, zapisałem sobie ten temat.

Gość corela
Jeśli Maż się NAPRAWDĘ zakochał, nic nie zrobisz. Na początku zauroczenie często mylone jest z zakochaniem. Jeśli nie długo taki stan trwa to myślę , że mąż Incia@ jest na etapie zauroczenia. Ja będąc w podobnej sytuacji, dowiedziałam się kim jest ta pani. Spakowałam mu torby i zaniosłam jej. Spokojnie wyjaśniłam, że wiem o ich uczuciu, niestety u mnie nie ma miejsca dla niej, ale ona ma warunki by go przyjąć (rozwódka z dzieckiem, z mieszkaniem) więc schodzę z drogi i życzę im szczęścia.

@corela Zgadzam się, może mu się wydawać Miłością Jego Życia a po kilka msc okazać się że jedyna zaleta kochanki to duże piersi a osobowość ma koszmarną. Tylko widzisz, ona sam pewnie nie rozróżnia jeszcze (jeśli to początek romansu) czy to tylko zauroczenie czy prawdziwa miłość. Chodziło mi o to, że jeśli Maż się bardzo mocno zaangażował uczuciowo to nie uda się go zatrzymać na siłę. Ale Ty to wiesz, z tego co widzę :)

no jeśli masz taką wagę to jego uwagi i krytyka są jakieś dziwne i totalnie głupie mam taką koleżankę- wzór piękna, naprawdę większośc facetów zwraca na nią uwagę, jak się z nią idzie ulicą to się oglądają za nią ma wzrostu z 170, waży 55kg z twarzy przepiękna a jej mąż coraz częściej jej truje, że albo źle się ubiera, albo powinna zacząć ćwiczyć bo jej się tyłek i uda zmieniają albo jak na moje wesele zrobiła sobie loki i cieszyła się, że mu się spodoba, to na jej widok się oburzył i jej zrobił wykład jak wygląda i że do niej nie pasują takie fryzury jakby mój mąż tak robił to chyba bym mu powiedziała nawet jak ja sobie kupuję jakieś ubranie i mówię mu-co myślisz? to on mówi, no nawet nawet, chociaż kolor dziwny, ale to Tobie ma się podobać, dla mnie jesteś najpiękniejsza we wszystkim oczywiście-może nie jestem najpiękniejsza we wszystkim, co tu ukrywać, ale mój mąż nie krytykuje mojego wyglądu, bo szanuje moje uczucia twój mąż to bufon wiesz co na Twoim miejscu bym zrobiła? wzbudziła kapke zazdrości by docenił twoje atuty

misssyyy a Ty nie krytykuj bo sama wyglądasz jak kuń :) i założę się, że nie ważysz mniej niż autorka hehe

a jak śpi? może wtedy przemagluj mu telefon?

OD pewnego czasu mąż coraz częściej mnie krytykuje że powinnam schudnąć po tyłek zrobił mi się za duży (ważę 54 przy 164 cm) że nie taki kolor włosów on chce rude a ja mam brązowe, nie ćwiczę, nie taki charakter, ogólnie rzecz ujmując wpędza mnie w kompleksy, jest niemiły, wiecej asertywnosci niunia Coraz częściej się zastanawiam po co on ze mną jest skoro jestem dla niego taka niedoskonała . Czasem czuje się przy nim fatalnie ,i te ciągłe pretensje sama nie wiem o co , po prostu szukanie dziury w całym. kiedy kobiety oducza sie zadawania pytan skierowanych nie w ta strone w ktora trzeba? po co pytac "dlaczego on ze mna jest", trzeba zapytac "dlaczego chce z nim byc"

Gość a missy to facet czy baba
bo mi wygląda na byłego faceta co zmienil sie w babę

Gość o maj god o maj god
jakby moj facet mi takie teksty puszczal to bym go zaraz ustawila do pionu. Jak Ci gada, ze za duzo wazysz, etc to powiedz mu, ze Tobie i innym sie podoba i niech popatrzy na siebie. Co do wlosow to w zyciu bym sie nie przefarbowala, etc, bo facet ma takie widzimisie, szczegolnie jesli nie podoba mi sie jakis kolor czy fryzura. Ten sam tekst mu zastosuj, ze Tobie sie podobaja Twoje wlosy i innym tez :P Co do charakteru to powiedz, ze widzialy galy co braly. A jak jest niemily to nie powiedz mu, ze nie zyczysz sobie, zeby uzywal wobec Ciebie takiego tonu i slow i koncz rozmowe. Nie daj sie zaszczuc i wpedzic w kompleksy!! A zachowanie przy komputerze i noszenie komorki caly czas przy sobie niestety swiadczy o tym, ze facet ma cos do ukrycia. Masz mozliwosc sprawdzenia jego maila albo telefonu?? Tak, tak naruszenie prywatnosci to bardzo zla rzecz :P ale czasem trzeba, bo ja wolalabym wiedziec czy facet mnie przypadkiem nie wali po rogach :P

Gość missy to trans jak nic
haha Boze jaka porazka

Najsmieszniejsze jest to że on dał mi hasło do swojego e-mailla, tyle że ma jesszcze drugiego więc na chłopski rozumum chciał tym pierwszym mnie uspokoić a przyłapałam go na zamykaniu tego drugiego no do niego nie mam hasła a w tel jak próbowałam zajrzeć wszytko jest na bieżąćo kasowane , więc ma coś do ukrycia, kiedyś nawet bez pytania mogłam wziąśc tel i zadzwonić do kogość bo ma darmowe minuty a teraz sie wkurza jak dotkne tel