Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednooka

co myslicie o atrakcyjnej dziewczynie bez oka?

Polecane posty

Gość jednooka

to bardzo odpychajace?

Gość jednooka
halo?

Gość warto było\
bez ktorego kakaowego ?

Gość takaa prawdaa
Możesz zostać dziewczyną cyklopa

Gość nieładnie
Opaska to dobry pomysł. :) Wygląda intrygująco.

Gość master gadasz
myślę, że nie ma oka.

Gość jednooka
ale taka dziewczyna ma szanse żeby jeszcze kogoś znalesć? przed mialam ogromne powodzenie, teraz nawet nie mysle o facetach. mam 21 lat a juz pregrałam...

Gość dsddfdfdfdf
jak w opasce? jak pirat?d

Gość jednooka
tak, jeszcze brakuje tego, żebym straciła połowę nogi ;/

Gość jednooka
i dłoń :D

Osobiście znałem kiedyś gościa, który widział na jedno oko (chyba wyglądał jak ty). Miał mimo tego powodzenie, bo był duszą towarzystwa. Także, taki defekt nie przekreśla twoich szans na zdobycie jakiegoś fajnego faceta. Więcej wiary w siebie, a będzie dobrze ;)

Gość jednooka
a ty zdecydowalbys sie nz zwiazek z taka dziewczyna?

Gość jatezmamproblemfizycznyyyyy
Na pewno znajdzieszodpowidniego faceta, tylko musisz poczekac.ja sama mam blizny na calych nogach (uda, lydki, kolana) przeZ niefortunne zdarzenie.mam 25 lat i cale zycie chodzilam mega zakompleksiona.ale odkad poznalam JEGO sie wszystko zmienilo, nawet zakladam sukienki i krotkie spodenki i mu to nie przeszkadza;-)

Trudno mi powiedzieć, bo nigdy nie rozpatrywałem tego w ten sposób. Musiałbym tą osobę poznać, po przebywać trochę z nią, wtedy był podjął decyzję, ale nie skreślałbym jej od razu.

Gość jednooka
to jest przeiez tak mało kobiece ;/ po co ci dziewczna bez oka skoro są milioni z dwojgiem oczu;/ plusem jest to ze oszczedzam na tuszu do rzes i cieniach ;/

Gość jednooka
no wlasnie trudno powiedziec...po co komu inwalidka ;/

Gość co myślimy ?-
ależ to baaardzo proste!!! Jest atrakcyjna i już! Dzewczyno/kobieto daj sobie spokój, nie ma to znaczenia dla żadnego mężczyzny - jak na swojej drodze spotkasz takiego, któremu to przeszkadza to olej go, bo to chłopiec - życzę szczęścia. Mam znajomą, która niosi protezę i lekko przyciemniane okulary - wyglada zaje..iście - polecam. Powodzenia.

Gość co myślimy ?-
powinno być nosi :) sorki :)

Gość co myślimy ?-
powinno być nosi :) sorki :)

Gość pozdrawiammm m12
wiecie jaka jest korzysc z ruchania zezowatej laski na łonie natury ? ... od razu popilnuje ubrania.

Gość jednooka
noszę protezę ale to jest tak dobijajace widziec sie w lustrze z martwym okiem... nie chce zeby ktotolwiek to widział, dlatego nosze opaski, nawet je ozdabiam, zeby wygladalo cieawiej, ale ludzi patrza jak na wariatke... nie napisze teraz skromnie, ale twarz mam bardzo ladną, tylko co z tego ;/

Gość jednooka
niemam zeza, ale nawet ubrania nie popilnuje, szok szok szok

Gość pozdrawiammm m12
nadrabiaj czyms innym tak ja to robia grube laski, fajnie sie ruchaja, biora całego po kule do buzi, bez zadnego ale daja w anusa. zawsze lepiej mi sie ruchało te grube niz szczuple laleczki ktore to nic nie beda robiły bo sa ładne.

I tak jest dobrze z Tobą, że uważasz siebie za atrakcyjną . Czyli potrafisz dostrzeć inne zalety. Jakiś wartościowy chłopak (a są przecież tacy) na pewno je w Tobie zobaczy i ten problem zejdzie na dalszy plan :)

znam taką babkę(juz starsza kobieta) miała męża dwójke dzieci, ale nie nosiła żadnej opaski, później okulary ale to raczej z pogorszenia wzroku. A co ciekawsze ja nie wiedziałam , że ma sztuczne oko dopiero jak mi powiedziano to zaczełam zwracać uwagę.

Gość co myślimy ?-
napisałaś ,,...po co komu inwalidka.." wiesz gdybym był koło Ciebie to chyba trzepnął bym Cię w .... za wygadywanie takich głupot... no nie mogę... sama piszesz, że jesteś ładna - więc dlaczego bluźnisz? W czym dyskwalifikuje Cię brak oka? - nie potrafisz kochać? nie wychowasz dziecka? Wiesz, prawdziwi inwalidzi są za takie gatki wkurzeni na maxa! Wiele jest nieszczęść - sama piszesz, że jesteś bardzo ładna - w twiązku z tym mam pytanie - co mają myśleć/ zrobić dziewczyny z defektem twarzy, figóry... szkoda słów - proteza/ opaska ,,wsjo rawno" i ciesz się życiem - pa