Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blue Eyed

20-25latki w UK:) Laczmy siee:):)

Polecane posty

Gość j u s t y
justyna lat 22 :) in

uuuu ja też jestem ze wschodniego Londynu :) a na Stratford jestem prawie codziennie ;) co dziewczyny robicie w UK? praca ,studia?

Gość jezy blue eyed
dziewczyno wez idz stad. kurwa. zyjesz jak pasozyt w wieku 20 czy 21 lat i cale dnie spedzasz na akfe. WEZ SIE ZA ROBOTE"!!!!!

Pomarańczko, odwal sie od czyjegoś życia ok? Nic ci do tego jak ktos żyje. Ja mam takie pytanie jeszcze: robiłyscie kiedys wolontariat w UK? Jeśli tak to jakie miejsca mozecie polecic? :)

Gość wez nie priedol chamsy
zes ze ''wschodniego'' stratford, tylko napisz ze mieszkam na forest gate..... :-P

no to miło że jesteś z Forest Gate pomarańczko :D słyszałam że to nieciekawa okolica i sie tam nie zapuszczam :D chociaż cały wschodni Londyn jest nieciekawy....ale da sie życ

Ooo jak sie dziewczyny rozpisaly:) Nie zagladalam tu zaledwie jeden dzien:) Ja mam 21 lat i mieszkam na polnoc od Londynu:) Wczesniej mieszkalam w Londynie ale sie przeprowadzilam:)Ale do Londynu mam jakies 30 min:) Niedaleko... Fajnei mnie ktos ocenil tutaj zyje jak pasozyt hehehe:) Najlepiej nie znac kogos i opierda**** komus du** na kafe mimo ze go nie znasz:)

Gość do blue eyed
a co, nie jestes pasozytem? zyjesz na rachunek swojego faceta,pewnie nawet nie-meza,a twoja wymowka jest ''nauka'' :o

Gość a gdzie jest to
greys? :o

czesc! ja myśle że na wredne pomarańczki najlepiej nie reagowac, no ale takie określanie kogoś kogo nawet się nie zna to jest bez sensu...widocznie zazdrośc albo nienawiśc do swoich rodaków robi swoje :) blue eyed- i jak ci sie podoba poza Londynem? :) ja miałam taką małą próbę mieszkania poza Londynem przez pewien czas i normalnie szok! nie wiem czy bym mogła tak na dłuższą metę

Noo:) bo twoim sposobem na zycie jest tylko zapier****nie zeby miec pieniadze:) Akurat ja mam swojego cos i to ktos pracuje na mnie, dzieki czemu moge sie realizowac(szkola):)

pomaranczko zaczernij sie , brzydko tak kogos nazywac pasozytem .. nie znajac tej osoby , skoro ma faceta ktory jest w stanie ja utrzymac to czemu jest pasozytem , ja jak mialam faceta tez kiedys stracilam prace i 3 miesiace siedzialam w domu i przez to tez nazwalabys mnie tak??

Gość okragly stół
siedza polki i sie jebia z ciapatymi.

I ja wlasnie dostalam szoku:) Cisza spokoj itd ohhhhhhhhh..... Juz czasami mnei doprowadzalo to do szalu,najgorsze ze tu znajomych nie ma zadnych :| pewnie gdyby byli to co innego:) Wogole inna mentalnosc....nie ma gtego syfu brudu smrodu hehehhe, ale tez nie ma bardzo co robic;/

Gość wez nie priedol chamsy
zes ze ''wschodniego'' stratford, tylko napisz ze: ''mieszkam na forest gate..... '' kurcze, masz teraz ladnie napisane, bo inaczej sie nie domyslisz o co chodzilo.

hahaha! wiedziałam że KTOŚ tutaj zazdrości że Blue Eyed sie uczy :) no cóż...

Ja kiedys mieszkalam w okoliach Walthamstwom,Seven Sisters...Masakra;/ Czulam jakbym plywala w jakims bagnie heheheh ciemno wkolo:) A tak powaznie to teraz nie chcialabym juz do Londynu wrocic, nie widac tego uroku tego miasta.Moge sobie raz na 2 tygodnie wpasc do Londku i wteyd doceniam uroki tego miasta:)

ja nie narzekam na moja okolicę, przyzwyczaiłam sie już :) nawet jak wyjachałam z Londynu to dziwnie mi sie wydawałao że ani murzyna nie uświadczysz ani żadnej muzułmanki :D no ale jest brudno (w sensie śmieci ;) ) wszyscy wszystko wlają na ulice, zero kultury...

Gość do prawdazawszeciezaboli_24
dobrze wiem ,ze w zyciu roznie bywa, i kazdy moze zostac bezrobotnym na jakis czas, wiec nie, nie nazwalabym cie pasozytem. ale jak widze kgos kto juz w takim mlodym wieku ''realizuje'' swoje marzenia a jej facet,ze pozowle skorzystac z okreslenia blue eyed'' zapierdala'' na zycie jej i swoje no to inne okreslenie jak pasozyt'' nie przychodzi mi na mysl. a zaczernianie sie nie ma sensu. nie chcialobym mi sie logowac zeby tutaj sie wpisywac. :-P