Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Noo ja mialam wlasnie tak samo:) Nic gorszego nie ma jak dla kogos pracowac na domkach;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Da sie przyzwyczaic ja tak juz 2 lata tu pracuje . Wczesniej pracowalam w szpitalu i teraz troche dorabiam w cafe shopie. Ja tam lubie swoje domki mam wypracone chaty na ktorych praktycznie nic nie robie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 24, 2011 A no to oczywiscie jak sie ma swoje to juz inna bajka:) Ogolnie ja tez zawsze wolalam na sprzataniu pracowac. Ide robie co mam robic i zalatwione:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 24, 2011 mi juz zbrzydlo powiem szczerze .. to juz mi bokiem wychodzi , do tego dopadlo mnie skrzywienie zawodowe i na nieszczescie osob trzecich do wszystkiego sie przyczepiam:) jak tylko zauwaze jakis brud :) ..i najgorsze jest to ze to mi sie nasila ...:) ... tylko w polsce tak sie nie zachowuje bo tam mam kochana maamusie ktora za mnie posprzata;) jak cos nabrudze... ale tu cicho dzis co?? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 24, 2011 halo halo jest tu kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 24, 2011 ładna pogoda jest więc byłam w parku :) ale jakieś angielskie bachory (11-12 lat) rozwalały wszystko i paliły faje wiec się zmyłam...ale i tak się trochę zrelaksowałam i opaliłam (chyba) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 24, 2011 a co do cwiczeń => ja jestem strasznie niesystematyczna i może pocwicze z 2 dni i sobie odpuszczam :) myślałam o tenisie lub czymś podobnym...mam nawet rakiety i strój, ale nie moge się ruszyc na kort. potrzebuje porzadnego kopa w tyłek chyba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Hehehehe czasem mialam podobnie:) co do cwiczen ja wogole nie potrafie byc systematyczna:( Mam zamiar na dukana przejsc w najblizszym czasie:) Moze od poniedzialku heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 25, 2011 nie wyprowadzisz mnie z rownowagi, zapomnij;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 25, 2011 ja tez mam problem zmotywacja ... ale waze nie cale 70 i musze z 5 kg zgubic a wy???? ja juz stosowalam dukana i efekty byly nie powoem ale bylam oslabiona do tego kg wrocily bo jem niesystymatycznie i efekt jojo mialam nie unikniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 25, 2011 ojj wczrdniejsza wypowiedz z ta rownowaga nie miala byc tutaj przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Ja mam 55 kg przy wzroscie 168cm i podobno to niedowaga :) ale ja tego tak nie widze. Nie chce gubic kilogramow, ale troche sie poruszac, moze popracowac nad miesniami brzucha. Diety nigdy nie stosowalam. Kiedys probowalam mojego chlopaka na Dukana namowic, ale wytrzymał jeden dzien :D a potem ustalal sobie swoje zasady np. Ze raz na dwa dni nalezy mu sie tłusty pieczozony boczek (spora porcja). A byl dopiero na pierwszym poziomie diety...no coz z motywacja u nas krucho :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Czesc dziewczynkii:) No ja na dukanie zobacze ile wytrzymam hiehie:) U mnie tez z silna wola cienkooo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 27, 2011 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Królewna ;) Napisano Sierpień 31, 2011 Kochane znacie jakieś stronki z cennikiem operacji plastycznych i zabiegów z medycyny estetycznej w Wielkiej Brytanii? Nie, że mam zamiar coś robić, bo raczej nie, ale chciałam zobaczyć jakie tutaj są ceny, bo w Polsce to powariowali! I to dosłownie, od 1 stycznia tego roku do kosztów operacji dolicza się aż 23% VAT, wcześniej tak nie było, no i jak np.powiększanie piersi kosztowało do 15000zł, to teraz ponad 18000zł - kosmos! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aseksualny Impotent Napisano Wrzesień 1, 2011 UK to syf na d syfy! tam największa patologia z całego świata się zjeżdża! najobleśniejsze są Northampton i Londyn! Rzygam tym całym United Kingdom! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaa? Napisano Wrzesień 1, 2011 aaa masz tyle tych rzygów żeby wystarczyło na całe UK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach