prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 23, 2011 ja mieszkalam na east hamie , canning town na plastwow.. i nawet na forest gate , powiem tak jak mieszkalam na pokoju to wiadomo jak mieszka 8 czy 9 osob to nie wszyscy musismy sie polubic , ale jak znajdziesz sobie dobre towarzystwo to nawet ta najgorsza dzielnica bedzie pikusiem . Teraz wynajmuje 1 bedroom mam cisze spokoj w domu i juz sie przyzwyczailam bo dwa lata tu jestem , musialam zaakceptowac to i owo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 23, 2011 rozumiem , nie wiem nie znam blue .. jeszcze wiec ciezko mi co kolwiek powiedziec o niej :) a zaczernienie nie zajmie ci qwiecej jak 2 minut , a logowanie wiecej jak pol minuty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość charmsy moze dla ciebie Napisano Sierpień 23, 2011 pojscie do szkoly to jest osiagniecie ,dla mnie nie ;-) wiec nie ma czego zazdroscic. no chyabze ''bycia pasozytem'' bo wiadomo jest to ''wygodne'' zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 23, 2011 "kurcze, masz teraz ladnie napisane, bo inaczej sie nie domyslisz o co chodzilo." no wybacz, że nie odszyfrowałam tego zdania.dzięki że mówisz mi gdzie mieszkam :P miło z twojej strony bo sama nie wiedziałam że tam jest mój dom...musze kiedyś iśc tam i sie zaznajomic z okolicą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 23, 2011 dalas mi pomysl na topik .. zwijam sie bo robi sie tu nie milo papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dla mnie prawda... Napisano Sierpień 23, 2011 to nie musisz kogos znac od wielu lat zeby moc go ocenic. Jak komus pasuje tryb zycia na zasadzie glisty ludzkiej to chyba to o czyms swiadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość charmsy nie ma sprawy Napisano Sierpień 23, 2011 jak jeszcze czegos nie wiesz o swoim zyciu to daj znac to ci powiem. pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 23, 2011 wiesz skończenie college czy studiów to zawsze większe osiągnięcie niż skończenie podstawówki :P i zawsze znajdzie sie ktoś kto zazdrości bo sam musi harowac za małe pieniądze..bo niby czemu tak najeżdżasz na blue eyed? jakby cię to w jakiś sposób nie zabolało to w ogóle paszczy byś nie otworzył :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 23, 2011 he he no o swoim życiu to wiem już wystarczająco dużo :D nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do prawdazawszeciezaboli_24 Napisano Sierpień 23, 2011 prawdazawszeciezaboli_24 dalas mi pomysl na topik .. zwijam sie bo robi sie tu nie milo papa no teraz to mnie zaintrygowalas. jaki pomyl na topik? '' Jaki styl zycia jest lepszy - tasiemca uzbrojonego czy karlowatego? Mlode pasozytki z londynu laczmy sie!'wschodni stratford itd.'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Ok wiec w stosunku do tego ''czegos'' co mnie ewidentnie wku**** odniose sie ostatni raz:) MOj facet pracuje na siebie ja na siebie:) To ze siedze w domu to nei znaczy ze ja tez nie mam dochodow:) Bo czasme mam wieksze niz moj facet:) mam swoja mala dzialalnosc nie powiem ze firma bo to za duze slowo.... i tego pilnuje:) Do tego jeszcze szkola...wiec jeskli ja jestem pasozyt i jkis nierob to jak nazwiesz siebie? Jak ktos tego nie zna to nie wie ile czasem trzeba sie owkurzac zeby to wszystko razem polaczyc.:| I to by bylo na tyle:) Zmieniajac temat.....:) Ja tez sie przyzwyczailam wczesniej do Londynu, liczy sie ekipa i znajomi(to prawda). Bez nich nawte najpiekniejsze miejsce wydaje sie szare i ponure. A dla mnie szczegolnie( uwielbiam ludzi, poznawac nowe osoby, spotykac sie, na impreze wyskoczyc w miare mozliwosci) itd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość charmsy dobra jestes Napisano Sierpień 23, 2011 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 23, 2011 tasiemce są cool! wszystkie. takie nieśmiałe to..całe życie w ukryciu..no ale mają to COS :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 23, 2011 nie do ciebie bylo z tym topikiem , i prosze kurwa nie denerwuj mnie bo ja pracuje mnie nikt nie utrzymuje , i sobie nie zycze takich komenatarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość charmsy dobra jestes Napisano Sierpień 23, 2011 a powiesz mi gdzie jest ten ''wschodni stratford''? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Stratford jest na wschodzie Londynu o to jej chodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Najlepiej nie zwracajmy uwagi na tego oszoloma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorotka 20lat Londyn Napisano Sierpień 23, 2011 Ja mam 20lat i też mieszkam w Londynie:) Podoba mi się tu, choć jak wszędzie są duże plusy i tak samo duże minusy, strasznie tu drogo(mieszkania, przejazdy, opłaty, jedzenie...), ale jest oki, dobrze się tutaj czuję, ba nawet bardzo dobrze i do Polski nie mam zamiaru wracać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do prawdazawszeciezaboli_24 Napisano Sierpień 23, 2011 a czy ja mowie,ze jestes pasozytem to bylo o blue eyed. ale topik mozesz taki zalozyc. najwyzej zmien sobie nick na tapeworm i nikt sie nie zorientuje ze symulujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Ooo i jets nas coraz wiecej:) A macie facetow? Znajomych itd tutaj? Czy raczej samotnie popychacie to londynskie zycie do przodu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 23, 2011 e tam sie nie przejmuj Blue Eyed, ludzie zawsze chcą się wyżyc na forum, a to że mają parę faktów z twojego życia to im jeszcze to ułatwia (a jak nie maja to sobie sami dopowiedzą) ja bardziej sie przyzwyczajam do miejsc niż do ludzi, i oczywiście przez ostatnie lata sie rozleniwiłam :) wszedzie muszę miec blisko, a Londyn jest ok, bo są ładne parki, centrum, pełno rozrywki, festiwale, concerty...ale i na mnie przyjdzie czas aby wyprowadzic się z tej miejskiej dżungli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 23, 2011 napisalas :Jaki styl zycia jest lepszy - tasiemca uzbrojonego czy karlowatego? Mlode pasozytki z londynu laczmy sie!'wschodni stratford itd.'' jedynie ja napisalam ze mieszkam na Stratfordzie . wiec chyba to mnie sie tyczy ..Nie szkoda Ci czasu ?? na krytykowanie kogos kogo nie znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczkaaaa Napisano Sierpień 23, 2011 dobra dziewczyny to ja spadam ,bo czas do domu i juz dzis nie bede was tu wkurwiac,ale jutro na pewo napisze! Trzymajcie sie dziewuszki ! a ty blue eyee uwazaj na swoje przyssawki !!! buziaczki dla was :D :D :D :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Sierpień 23, 2011 nie chcialabym tu sie rozpisywac o swoim prywatnym zyciu bo ludzie to potem wykorzystaja .. ale cuz nie mam teraz faceta . Mam dobra prace i ogolnie jestem typem samotnika , lubie spedzac czas sama . :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczkaaaa Napisano Sierpień 23, 2011 coz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 23, 2011 No wlasnie tam zawsze jest gdzie wyjsc:) Wszedzie blisko jakby nie patrzec:) Charmsy a z kim tu jestes?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Sierpień 23, 2011 ja nie napisałam "wschodni stratford" btw ;) ale to taki szczegół :D a teraz idz się dowalaj do samej siebie pomarańczko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue Eyed 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Prawdaciezaboli typem samotnika?:) Ja tez mam takie dni czasami ale mi to mija i znow potrzebuje ludzi wokol siebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczkaaaa Napisano Sierpień 23, 2011 ano masz racje charmsy ,zwracam honor bo to nie ty bylas tylko prawda. widocznie z ekscytacji mi sie pokrecily nicki ,oj ja durna, oj ja naiwna..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczkaaaa Napisano Sierpień 23, 2011 Ja tez mam takie dni czasami ale mi to mija i znow potrzebuje ludzi wokol siebie HAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHA!!!!!! Blue Eyed- PASOZYTY juz tak maja!!!!! potrzebuja ludzi.... :D :D :D :D :D teraz to mnie rozwalilas tym tekstem .......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach