Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy_

Kobiety ponizej 170cm ewentualnie 165cm nie istnieja dla mnie

Polecane posty

guwno bo na gówno moze i nie zasluzylas

Eniko QRania ja uwielbiam szpilki , ale nie odważyłabym się założyć ich na miasto bo bym górowała nad wszystkimi miałabym 184 Naprawdę? a ja uwielbiam, czasami np w kolejce itd stae specjalnie kolo nizszej dziewczyny i az mi sie buzia śmieje ja uwielbiam byc wysoka. mam kolezanke ktora ma 175cm i jak miala raz buty na 5 cm to byla zła jak osa ze jest za niska. ale ja mam juz 23l doroslam do tego ze cudownie byc wysoką. czuje sie jak ktoś wyjątkowy.

Gość Kkkatarrrssssss
Nie, mam powodzenie zarówno u brzydkich kobiet jak i ładnych i dobrze mi z tym.Po co się spinacie ? piszę jak jest i tyle, w końcu od tego jest forum żeby sobie pogadać.Nie toleruję po prostu niskich dziewczyn bo mnie takie nie kręcą i tyle w temacie, nie wiem po co od razu staracie się mi dopiec.

Gość januszu z bRZydgoszczy
QRania Ja mam 165 cm i absolutnie nie czuję się z tym źle.NAwet nie przeszło mi przez myśl, żeby ci zazdrościć gdybyś stanęła koło mnie w kolejce i nie wiedziałam, że wyższe dziewczyny odczuwają z tego przyjemność :) Poważnie :). Choć przyznam, że mam tak gdy stoję koło dziewczyn z małymi biustami(sama mam spory i zadbany). Fajnie mieć w sobie coś z czego jest się dumnym. Pozdrawiam

nom mam tak dla mnie idealna kobieta musi miec ładną buzie, włosy i dłuugie nogi. Mam fioła na punkcie wzrostu do tego stopnia ze bywam zazdrosna o wyzsze dziewczyny. moja siostra ma 165cm i ma duzy kompleks z tego powodu ale moze tez dlatego ze czesto mnie chwaloną za urodę i za nogi własnie. Chociaz moja siostra jest proporcjonalna, szczupla i jest ładna takze jak buty na obcasie zalozy to jest ładnie ale nie zamienilabym sie

Do Kkkatarrrssssss: Absolutnie nie miałam zamiaru ci dopiekać. Tak tylko podsumowałam twoją wypowiedź, bo po prostu stwierdzenie, że takie kobiety są aseksualne wydało mi się idiotyczne. A to, że wydaje mi się że wcale nie jesteś tak atrakcyjny jak mówisz nadal podtrzymuję. Pisząc "jestem świetnie zbudowany i przystojny więc wymagam" stwierdzasz, że ktoś komu się podoba kobieta niższa niż taka, która ma 165 cm, jest mniej wymagający. Czyli automatycznie sugerujesz, że jest mniej atrakcyjna, kwetionując przy tym gust i urodę panów, którzy mają takie partnerki. Tymczasem taka pani jest mniej atrakcyjna dla ciebie, nie dla wszystkich, niektórzy wolą filigranowe kobitki.

*która ma 170 cm

no teraz jakie to niby porządnickie, wyrozumiałe.. oj oj oj akurat a w srodku az kipi od nienaiwsci do wyzszych hahah

Januszu poważnie śmiać mi się chce z ciebie. Bawisz się w psychologa? Po co mam cię zapewniać, że nie kipi z nienawiści, skoro i tak będziesz ciągnął swoje. Nie mam żadnych kompleksów z powodu swojego wzrostu, ponieważ najzwyczajnie w świecie przy swoich 165 cm nie czuję się niska, tylko średniego wzrostu. Nie jestem w stanie tego wyjaśnić. Czuję się ze sobą dobrze i tyle. Nigdy nie sprawiało mi to problemów. Ja się czuję dobrze ze sobą i cieszę się, że inni też tak mają, bo przez to na śwecie jest więcej zadowolonych, szczęśliwych ludzi. Póki co w tobie jest mnóstwo zawiści i nie wiem czym to jest spowodowane?

bo niby co? bo masz picza? moim zdaniem dziura w kroczu nie swiadczy o kobiecosci, ani te wasze doje. kobieta po porstu musi umiec sie nosic jak kobieta, chodzic i ogarniac otoczenie w pewnego pułapu. co widzisz taka kurdupelka? jej poziom widzenia to poziom dziecka - mocno zawężony. ja staram sie wcielic sie w twoja 150centymetrową sytuacje i kucam i widze niewiele. mysle ze wysoka kobieta jest przez swoj wzrost i pole widzenia i ogarniania rzeczywostosci bardziej dojrzala i rozsadna na to licze bo jak ktos jest rozsadny to nie robi tych rzeczy od ktorych rzygam wiec wszystko uklada sie w calosc

ciekawe, że rozsądek i dojrzałość wg ciebie sprowadza się do wzrostu. Mam wrażenie, że nienawidzisz kobiet. Jakaś cię skrzywdziła? Jakie masz relacje z twoją matką?

moja matka sluzy mi wiernie jak tylko synek piernie to jest wzor kobiety jest tez wyzsza ode mnie wiec jest tez bardzo soxowna

Czyli tzw kompleks Edypa u ciebie nie minął. Poczytaj o tym.

Gość 98i7u6yt5edwsdftg
hahah

Skoro dla ciebie kobiecosc (albo to co wg ciebie nia jest) konczy sie na wzroscie to widac ze nie masz pojecia o kobiecosci i kobietach. Punkt koniec dyskusji.

Gość vfbgthy
fakt faktem ze laski ponizej 165 mają jakieś takie ''niedoyebane'' figury, bez obrazy najzgrabniejsze są te w okolicach 170 🖐️

Nie bede sie z Toba sprzewczac bo to co sie jednemu podoba jest czysto subiektywne. Jednemu sie podoba synowa- innemu tesciowa i o gustach sie nie dyskutuje. Ile jest srodnich i wysokich kobiet , ktore sa brzydkie i nieforemne?

Gość Pisiuuu
Głupi jestes. I nie przyznawaj się, żeś z Bydzi...krzywdę Bydgoszczanom robisz ; ( ja mam 171cm. Ale czy kobiety poniżej 165 nie istnieją? nie zgodzę się. Mam bardzo niską koleżankę, ale figurkę ma jak ta lala i bardzo ładna dziewczyna:) Urocza jest. Ja na swój wzrost nie narzekam, jak dla mnie w sam raz, natomiast jeśli miałabym wybierac między żyrafą a calineczką...zdecydowanie calineczka. Pozderki dla niziutkich kobitek🌼

Gość loiuoiuoiu987yi7y98
i dobrze:D ja mam 157 cm i sie ciesze gnoju

up

haha zlot wrednych gdaczących kurdupelek łaaaaaaaaa boje sie was bo to jak napad gremlinow hah

Gość ajtam_ajtam
Januszku, zacznij już pakować książeczki do tornistra, bo za niedługo koniec wakacji :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
" jak ktos jest rozsadny to nie robi tych rzeczy od ktorych rzygam wiec wszystko uklada sie w calosc" :D jak ktos jest rozsądny to nie ma cellulitu :D

no pewnie! kto rozsadny sie zapuszcza do tego stopnia ze sie pomarszczy jak zeschniete gowno. masaże pobieraj nieżryj jak swinia i cwicz kupo to zobaczysz jak ci celulit zniknie a najlepiej zostan facetem jak powszechnie bowiem wiadomo - facet jest istota wyzsza nad babonem bo miedzy innymi celulitu nie posiada twoj wybor ale jak sie nie chce to nic dziwnego leniwy śledziu