Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbbbb

jestem skonczonym idiota

Polecane posty

weż się w garść i działaj! Bo jak się będziesz dalej tak użalał to g**no z tego będzie.

Gość hbbbb
też tak myślę, zacznę niby od spotkań koleżeńskich, może zakochamy się na nowo? tylko, ze ona dzisiaj powiedziala, ze juz mi nie zaufa i to jest najgorsze. sprobuje jej pokazac, ze zrozumialem swoj błąd

Gość hbbbb
też tak myślę, zacznę niby od spotkań koleżeńskich, może zakochamy się na nowo? tylko, ze ona dzisiaj powiedziala, ze juz mi nie zaufa i to jest najgorsze. sprobuje jej pokazac, ze zrozumialem swoj błąd

ja też myślałam że swojemu już nigdy nie zaufam. Ale próbował próbował no i się mu w końcu udało.

Gość hbbbb
po co Ci jej imię?

Gość msna
wiesz facet zrobil ze mna tak samo jak ty ale 3 szansy mu nie dalam bo nie wierzylam mu...wyslij jej ten link aby przeczytala twoja skruche...w to uwierzy...ja bym uwierzyla

Gość hbbbb
wyslac ten link.. nie pomyslalem. w sumie nie mam przed nią nic do ukrycia bo wiem, ze zawaliłem. napisałem tu prawdę.

Gość hbbbb
a ja dwa w jednym najpierw zranilem zachowaniem a pozniej rzucilem.

Gość msna
wysylaj jej szybko...bedzie miala cala noc na przemyslenie...po co czekac chciala bym zeby ex wyznal innym co mi zrobil i jak mnie zranil, ze jest tego swiadomy i ze mnie kocha..... POWODZENIA!!!

pytam o wiek bo teraz doczytałam że rzuciłeś ją przez sms;/ życze powodzenia;) dobranoc

Gość hbbbb
nie wysle. spodobal mi sie ten pomysl, mialem juz wielka nadzieje, a ona jest na gg. napisalem, ze mam dla niej prezent, ze chcialbym aby cos zobaczyla a ona na to: 22:48:31 "o co Ci chodzi? Zerwałeś ze mną i to było najlepszym prezentem. Nie chcę od Ciebie nic. rozumiesz? Naprawdę chciałam zachować zdrowe relacje. Ani razu nie pomyślałeś jak ja się czuję gdy zerwałeś ze mną przez sms-a nie dając żadnego powodu. Potraktowałeś mnie jak kundla, po 3 latach nie zasłużyłam nawet na to by usłyszeć w twarz, że nie możemy już być razem. Alle Ty widocznie tak lubisz. Cześć"

Gość hbbbb
ja mam 25 a ona 22 lata. nie wysle po co. juz powiedziala co mysli. nie wiem czy moge cos jeszcze zrobic?

Gość Myślę,,,
jesli nie orzestala kochac, to mozesz ja na nowo zdobyc:)

Może jednak jej podeslij tego linka. Bedziesz miał jasną sytuację. Tu widać, że piszesz szczerze i nie mówisz tego co one chce usłyszeć,a naprawde tak myslisz. Jesli to nie pomoże to watpię, że coś innego jeszcze może poskutkować.

Gość panna.m
niedawno przezylam podobna sytuacje tylko ze to ja bylam ta 'zla' zerwalam ktorys raz z kolei myslac ze wroci ale tym razem nie wrocil to byla lekcja dla mnie i powiem ci jedno: ona nie wroci, a swoim zachowaniem mozesz spowodowac tylko tyle, ze cie znienawidzi musisz nauczyc sie samodzielnie oddychac powodzenia

Gość hbbbb
wczoraj jeszcze chwile rozmawialem z nia na gg. no i tego linka wyslalem, powiedzialem, ze to dowod mojej milosci ale nie wiem czy tu zajrzala, nic nie skomentowala, na pewno sie zdenerwowala bo poznalem po niej. pewnie uznala, ze w tym linku jest jakas pierdola albo spejlanie nie komentuje. powiedziala tylko, zebym przestal do niej pisac bo działa to na nią destrukcyjnie- nie wiem co mogła mieć na mysli?

Gość hbbbb
panna.m ja wlasnie sie tego boje, ze ona mnie w koncu znienawidzi. dlatego chce by ostrozny. bo skoro nie moge jej miec jako swojej kobiety to chce miec choiaz jako znajomą, na ktora bede mogl popatrzyc, z ktora bede mogl porozmawiac, ktora nie bedzie mnie unikala na ulicy

Po tym co napisała nadal możesz jej to wysłać. Nie masz nic do stracenia. A może ona to jednak przeczyta jak wyślesz. Mnie by zainteresowało gdyby mój wysłał linka. Na pewno bym chociaż zajrzała co tam jest. Może ona też zajrzy zobaczy temat i przeczyta. Nie narzucaj się jej. Jak chcesz to tylko linka wyślij.

Gość hbbbb
i tak jej sie dziwie, ze do tej pory traktowala mnie normalnie. gdyby ona os takiego mi zrobila, to nie ukrywam,ze bym ją lekcewazyl. i pamiętam jak kiedys jej powiedzialem, ze jezeli mnie zdradzi albo zostawi dla innego to będę w stanie w nerwach wylac jej kwas na twarz. smiala sie z tego. a tak naprawde to ja dalem dupy

Gość hbbbb
no wlasnie wyslalem wczoraj, napisalem wyzej. ale nie wiem czy zajrzala. potraktowala to jak jakąś pierdole, jakbym jej glowe zawracal. ale mam nadzieje, ze w koncu zajrzy. o to znaczy, ze jak do niej pisze to dziala to na nią destrukcyjnie?

Wysyłaj jej tego linka codziennie. Ne pisz nic wysyłąj tego linka. Moja dziewczyna pokazała mi ten temat. Ta twoja w końcu się wkurzy i tu zaglądnie. Pisał B.

Nie martw się - ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty. I kolejnych szans już nie dostanę. Za głupotę i brak dojrzałości się płaci. Pozdr🖐️