Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbbbb

jestem skonczonym idiota

Polecane posty

Nawet jeśli juz nie bedziecie ze soba to masz lekcje na przyszłość. Gorzką, ale jednak lekcję.

P.s. Akurat mój chopak wstydliwy nie jest. Ma inne wady, ale i tak za nim szaleję i nie dałabym, żeby mi jakies zawistne kolezanki wmówiły, że nie jest cudowny:) Mi ma sie podobać, nie im.

Gość hbbbb
dzięki wam za wszystko.

Gość I MISS YOU
I co? jak sie czujesz dzis?

Gość ghjgfjg
Powinni ci jaja uciac frajerze.

Gość hbbbb
u mnie kiepsko. ona nie chce mnie juz znac. wszystko spierpzylem doslownie.

Pocieszę Cię, że życie potrafi zaskakiwać i w najmniej oczekiwanym momencie może sie wszystko odmienić:)

Wiem, bo u mnie tak było:) Moje najsmielsze marzenie, które wydawało się prawie zupełnie nierealne sie spełniło. Może właśnie dzieki temu, że tak mocno w to wierzyłam. Dziewczynie teraz przyda sie spokój. Jesli będziesz w to mocno wierzył i jestescie sobie pisani to się wszystko ułozy. Nic tylko nie rób na siłę.

Gość niech rządzi
nie dziwię się dziewczynie, też nie dałabym ci szansy, nie z braku miłości ale z braku możliwości wspólnego życia, jeśli raz ją poniżyłeś będziesz to robił i później, choć już z innych powodów

Gość greciak.,
nic takigo sie nie stanie jesli on nie zmieni siebie i podejscia do niej znam z audopsji,kochalam nad zycie ,zmienilam cale swoje zycie w imie tej milosci i zostawil mnie 3 razy ,potem wracal..i zachowywal sie tak samo .W koncu zmeczylam sie ciaglym stresem i brakiem zaufanie ,przy nim nie moglam sie czuc bezpiecznie wiec sama zdecydowalam ze to juz koniec ,choc gdzies tlila sie nadzieja ze cos zmieni ze zawalczy ,ze bedzie probowal ,jednak on nc wiec niechce juz do tgo wracac bo znow bylo by to samo ,nie potrafie juz zaufac

No tak, autor musi sie zmienic i to definitywnie. Bez tego nie ma co nawet zaczynać.

Gość hbbbb
ja się nie zmienię jeśli chodzi o charakter, mam 25 lat więc w tym wieku ciężko zmenić ot tak. ale na pewno nie będę chciał popełniać tych samych błędów

Gość jlkadjq
Polecam psychoterapię. Rozpocznij leczenie. Ja tylko wtedy dałabym szansę, słowom już bym nie uwierzyła. Ale gdyby facet zaczął się leczyć, w celu wyprpstowania swojego chcarakteru, to byłby najlepszy dowód że NAPRAWDE CHCE SIE ZMIENIĆ i być ze mną na nowych zasadach. To Twoja jedyna deska ratunku.