Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbbbb

jestem skonczonym idiota

Polecane posty

Gość jasne.........
ja pierd...dobrze , że niedługo szkoła się zaczyna bo to forum zaczyna całkowicie schodzić na psy :-o

Jesli ona to przeczyta i dalej nie bedzie chciała dac Ci szansy, to odpuść sobie. Będzie jasne, że już jest za późno i nie ma co dręczyć dziewczyny.

Gość panna.m
jak to nie wiesz co to znaczy ze dziala to na nia destrukcyjnie... ona zamknela rozdzial pt zwiazek z toba musisz sie z tym pogodzic piszesz ze chcesz miec ja jako znajoma jesli nie moze byc juz twoja kobieta bledne myslenie w ten sposob nigdy o niej nie zapomnisz i nie ulozysz sobie zycia z kims innym zawsze bedziesz mial nadzieje ze moze kiedys wroci bedziesz natretny a ona cie naprawde znienawidzi co z oczu to z serca

Gość hbbbb
powiem wam, ze lipa. teraz to ona już mnie zacznie unikac na pewno. nie odpowiada na zadne smsy, nawet nie wiem czy tu zajrzała. wiecie co jest najgorsze? ze pragne by zostala moją żoną, chce z nią spedzic zycie, ona tez tego chciala i wszystko stoi pod znakiem zapytania. gdy ona mowila o przyszlosci, chciala jakiejs deklaracji z mojej strony to ja ucinałem temat. zbywałem ją. nie wiem jak mogłem być tak głupi i tak ją traktować. dziś wysłałem jej równo 24 smsy. zero odpowiedzi od niej

Gość slonce i deszcz.
przestancie mu doradzac, jak ma ja znowu zdobyc, bo jak juz to zrobi to na 99% ponownie ja porzuci za jakis czas, litosci! :O facet chce do niej wrocic, bo nie moze przezyc, ze dziewczyna MA zycie po nim i mu sie nudzi...

Gość hbbbb
slonce skad ty mozesz wiedziec takie rzeczy? skad wiesz co we mnie siedzi? kocham ją i che z nią juz zostac, zrozumialem swoj błąd

24 smsy zero odpowiedzi tzn. że chce mieć już spokój. A wiesz, że ją męczysz? Pewnie jest rozdarta, ale nie chce do tego powracać, bo się boi. Spieprzyłeś po całej linii.

Gość kocham kocham kocham kocham
nnie wiem co musialbys zrobic zeby ci wybaczyla

Gość Karola0807
A ja Cię rozumiem.... Mam ten sam problem... Tyle, że ranię mojego faceta... :/ kocha mnie jak waria... Nigdy nawet głosu na mnie nie podniósł.... Kocham go, ale jeśli tylko mam gorszy dzień lub coś mi nie pasuje to zaraz się na nim wyżywam, ale potrafię zauważyć swój błąd i zaraz przepraszam go jak tylko potrafię... Staram się nad tym panować, ale on wybacza mi każdy mój błąd... Ale wracając do Ciebie... Jeśli ją kochasz to wlcz o nią! Rób wszystko by ją odzyskać, nawet nnajbardziej szalone rzeczy pod słońcem... :) a jak już Ci się uda to staraj się by być dobrym partnerem... Ale jeśli wiesz, że nie dasz się zmienić to nie rań jej kolejny raz...

Myslę, że gdyby miała do Ciebie jeszcze jakies uczucia to odpisałaby chociaż na jednego z tych smsów, tzn. nie napisałaby pewnie, ze ok wybaczam Ci i możemy jeszcze raz spróbowac, ale wyrzuciłaby z siebie ten cały zal i złośc na Ciebie. A jesli sie nie odzywa, to wygląda na to, że już jej to obojętne.

Gość hbbbb
21:58:31 "Nie wierzę, że to wszystko tam napisałeś. Zrobiłeś to specjalnie? Specjalnie zacząłeś pisać by mi to później przesłać? Nie chcę tego czytać i nie będę, nie rozumiesz, że mnie krzywdzisz? Pozwól mi żyć. Gdybyś czegokolwiek się nauczył, gdybyś cokolwiek zrozumiał to w imię tej rzekomej miłości pozwoliłbyś bym ułożyła sobie życie na nowo - bez Ciebie. Tak, wciąż Cię kocham. Ale nigdy nie zaufam, zawsze będę żyła w strachu, w niepewności, nie będę Ci wierzyła. Ten brak zaufania i żal jest silniejszy ode mnie, jest silniejszy niż miłość. Jak widzisz miłość to czasem za mało, ona nie wszystko wybaczy. Zrozum. To koniec, tak jak tego chciałeś. Lepiej będzie gdy nie będziemy utrzymywali kontaktu, bynajmniej na jakiś czas". mam 25 lat. i płaczę pierwszy raz od długiego czasu

Gość ....tęsknię...
no to amen:(

Gość hbbbb
sram mordom

:( Musze przyznac, ze mnie samą to ruszyło. Szczerze to juz nie wiem co Ci doradzić. Szkoda dziewczyny. Znowu chcesz jej cały świat przewrócic do góry nogami. Nie wiem czy nie lepiej dajśc jej spokojnie odejść. Jesli ja kochasz, to spójrz na to szerzej. Pozwól jej byc szczęśliwą, bo chyba tego chcesz, prawda? Nie wiem, czy przy Tobie byłaby do konca szczęśliwa.

Gość hbbbb
audrey co Ci poruszylo? jej odpowiedz?

Gość pppppppppp..........
stracileś ją bracie. straciles na zawsze.

Ta cała historia. Oboje się kochacie, a nie możecie być ze sobą. To jak opowieść z jakiegoś melodramatu. Z drugiej strony jeśli ona nadal Cie kocha, to jeszcze byc może nie wszystko stracone, tylko zastanów się czy chcesz znowu burzyć jej spokój i narażac na taki stres (chociaż już to zrobiłeś :P).

Gość meringuess
jej odpowiedź brzmi bardzo dojrzale, zauważyleś? kieruje się rozsądkiem, bo wie, że nic nie trwa wiecznie i wiecznie różowo nie będzie. zdaje sobie sprawę, że prawdopodobnie zafundujesz jej powtórkę z rozrywki. dojrzała kobieta, która nie daje się zaślepić toksycznej i chorej miłości. chce dać sobie szansę na szczęście. mądra kobietka, i przynaje, ze jestes skonczonym idiotą, skoro ją zostawiłeś. jeszcze nie raz za nią zapłaczesz, nawet gdy spotkasz kogoś innego...zawsze będziesz ją nosił w sercu, żadna nie będzie taka jak ona. Twoje sumienie już o to zadba. musisz teraz wypić piwo które sobie naważyłeś. powodzenia

Gość smutask@
miłość to czasem za mało, ona nie wszystko wybaczy mądre słowa. masakra, coś ty zrobił? w ogóle jakie to życie jest pojebane, ludzie się kochają a muszą kierować się rozumem bo miłość w tym przypadku jest gówno warta

Gość ...........,.............
AUDREY ona do niego nie wróci. nie wierzę, ze będzie aż tak glupia. smutne ale prawdziwe, juz jej nie odzyskasz, a nawet jesli to bedziecie się męczyc ze sobą i ona tez ma tego swiadomosc. gdyby była jakąś pusta gówniarą to nawet nie musiałbyś się starać.

Napisała, że czasem miłośc nie wystarczy. To niestety prawda. Na Twoim miejscu dałabym jej trochę czasu, żeby jeszcze to sobie przemyslała. Nie narzucaj się. Napisz jej, że jeśli byłby chociaz cien szansy na powrót to bedziesz cierpliwie czekał (bo podejrzewam, że teraz to gotów jestes na wszystko). Ze ją kochcasz i chcesz jej szczęścia i jeśli ona nie zechce wrócić, to zrozumiesz i bedziesz musiał z tym jakoś żyć.

A dziewczyna faktycznie dojrzała i naprawdę nie wiem jak mogłes byc taki głupi, że to wszystko spieprzyłeś...

Gość hbbbb
macie raję. zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego. szczerze mówiąc wierzylem, ze ona zmieknie tak jak kiedys.

Gość hbbbb
audrey ja sam nie wiedzialem czego chce, ona byla za dobra dla mnie. za dobrze mi bylo az mi sie w dupie poprzewraalo ze tak bowiem. bywala wstydliwa przy innych, to mnie draznilo czasami bo ja jestem wybuchowy, towarzyski i czasami koledzy mowili mi, ze oni nie wiedzą jak moge z nią byc. nie znali jej takiej jak byla naprawde. wtedy mi odradzali a dzisiaj każą puka w czolo, ze ją zostawilem i co poniektorzy probują ją poderwac

jak tak cie czytam facet to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. to ona powinna miec 25 lat a ty 15 bo sie tak zachowujesz i masz gówniane podejśie nara

Teraz widzisz, tacy to byli koledzy. Ja nie słucham swoich "życzliwcyh" koleżanek w takich sprawach, bo wiem, że niektórzy specjalnie jątrzą i podpuszczają. Zwykle z czystej złośliwości i zazdrości. Ludzie sa wredni. Nie potrafia sie cieszyć czyims szczęściem.

bo byla wstydliwa? czy wy to widzicie? zajebisty powód. Audrey a tobie by przeszkadzalo miec wstydliwego faceta? bo temu typkowi zachcialo sie miec dziewczyne na pokaz, nie wierze, ze ją kocha

3 lata nie zauwazyles, ze jest wstydliwa? kórwa i zmarnował dziewzynie szmat czasu, bedziesz w zyciu plakal oj bedziesz

Tak to niestety jest, że docenia się coś tak naprawde dopiero jak sie to straci. Taka przekorna ludzka natura.