Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczooona

jak sie ubieracie na cywilny po ktorym jest...

Polecane posty

Gość zniesmaczooona

tylko mala uroczystosc, panna mloda jest w zaawansowanej ciazy a na uroczystosc jest zaproszona tylko rodzina? Ja bylam na takim slubie ostatnio, ubralam sie bardzo elegacko (gowno mnie obchodzi czy ide na uroczystosc i w jakim stanie byla mloda, to ceremonia slubna i dla mlodych bylo to bardzo wazne), moj facet musial byc obowiazkowo w pelnym garniaku (z marynarka) i szlam tylko na slub. Niestety jak przyszlam to bylam troche zniesmaczona, bo ludzie ubrali sie srednio... Panowie niektorzy w kolorowej koszuli bez krawata, w jeansach... panie w balerinach i jakis sukienkach raczej sportowych... Stoje, patrze... noz kurwa wygladalam przy nich dziwacznie. Ubranych kobitek jak ja bylo moze 2-3 na 60 osob! JAK WY BYSCIE SIE UBRALI NA TAKA UROCZYSTOSC??? To ja mam zachwiania jeśli chodzi o zgodność rodzaju ubioru do uroczystości czy oni jacyś nie kumaci?

Gość zniesmaczooona
przperaszam na przyjecie po uroczystosci tylko rodzina byla proszona a czesc do domu :)

Gość coregiontoobyczaj
Kiedyś w Niemczech na ślubie kościelnym i normalnym weselu goście byli normalnie w strojach codziennych

Gość aguśka;)
ja też bym się ubrała elegancko , kiedyś miałam podobną sytuacje my odstawieni jak biedronki na świento lasu , mąż w garniturze ja w sukience (eleganckiej nie balowej) a tu przychodzi świadek -brat panny młodej w dżinsach i zwykłym białym t-shircie z narysowanym krawatem, normalnie śmiech !

jak moja siostra miała ślub cywilny to pare dziewczyn było w jeansach i do tego koszula i szpilki;) ja miałam spódnice czarną z wysokim stanem i do tego koszula w kolorze pudrowego różu i buciki na obcasie ;)

no ja bym się ubrała raczej elegancko, ale nie w sukienke wieczorową, tylko np. jakiś ładny kostiumik. albo sukienka taka raczej jak "do kościoła" niż "na wesele", czyli bardziej skromna, ale nie żadna sportowa na pewno.

Gość mały odkrywca
w jakiś garniturek bym się wbiła