Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bez zęba i co?

reklamacja usługi dentystycznej ;-(

Polecane posty

podczas leczenia zęba (borowanie + plomba) lekarz zostawił mi wiertło w zębie i zaplombował je. Po jakims czasie zrobił sie straszny stan zapalny, spuchło mi pół buzi i w rezultacie zeba nie dało się uratować. Ból przez tydzien koszmarny.Usuwałam go prywatnie- 2 wizyty, prześwietlenie + szycie dziąsła= 300 zł. Czy moge jakoś zaskarzyc tamtego niedouczonego dentystę? jaki mam na to czas? kto odpowie za straconego zęba, koszty leczenia i przeokropny ból (usuniecie zęba przypominało operacje- wypompowanie ropy, potem rwanie i szwy)

Gość Stev nl
Napisz do UNESCO.

Przeważnie wszystko się zaczyna od złożenia doniesienia na policję.

Tak, możesz zaskarżyć, ja dokładnie nie wiem jak ale moja mama skarżyła i wywalczyła. Dentystka jej zrobiła złą szczękę. W każdym razie ona wybrała się do Rzecznika Praw Konsumenta, tam napisała razem z taką miłą panią pismo za poleceniem odbioru. Finał był taki, ze odzyskała koszty złej protezy oraz nową, którą robiła u innej dentystki.

głównie dwie pierwsze rady wezmę sobie do serca. ps. skoro kogoś temat nie dotyczy, to po co wchodzi na topik i pierdoli głupoty? albo ktos odpisuje sensownie albo wypierdziela i nie czyta. Śmieszy mnie chęć zabłysnięcia ciętą ripostą na siłę. Ma być niby z poczuciem humoru a wychodzi żałośnie. ale to tak na marginesie.

głównie dwie pierwsze rady wezmę sobie do serca. ps. skoro kogoś temat nie dotyczy, to po co wchodzi na topik i pierdoli głupoty? albo ktos odpisuje sensownie albo wypierdziela i nie czyta. Śmieszy mnie chęć zabłysnięcia ciętą ripostą na siłę. Ma być niby z poczuciem humoru a wychodzi żałośnie. ale to tak na marginesie.