Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopelhercjn

Kraków czy Wrocław??

Polecane posty

Gość dopelhercjn

Chce weekend zawitac do ktoregos z tych miast (nigdy w nich nie bylam), pochodzic sobie po centrum, pozwiedzac (ale raczej z zewnatrz bez wchodzenia do muzeow). Ktore z tych miast jest ladniejsze dla oka??

Gość :=)
Kraków, mieszkałam we Wrocu i nienawidzę tego miasta!

mieszkam we wrocławiu i przyzanm ze powli zakochuje się w tym mieście, krakowa nie pamiętam bardzo, tetra słowackiego mnie olśnuł wręcz ,a le jako miasto ...muszę jeszzce odwiedzić

Mieszkam w Krakowie i polecam Wrocław;) Weekend jednak moze Ci nie wystarczyć. Ja sie we Wrocku zakochalam;) Gdybys wybrala Krakow,to w niedziele większośc muzeów ma wstep za darmo,więc mogłabys skorzystac. Nie wiem jak jest we Wrocławiu.

mieszkam blisko Wrocka i kocham to miasto ,ale takiej duszy jak ma Kraków ... Siedze teraz w miekszaniu w Krakowie , patrzę na wieżę Mariacką , byłam na koncercie , polecam Kraków - nie ma drugiego takiego miasta :)

Anouk to jest ostatni weekend przed rozpoczęciem szkoły - z doświadczenia wiem, że wszystkie wloty będą zayebane i generalnie rozpierdolili remontami pół miasta :O

bellaforma przez lornetkę patrzysz czy przy Rynku mieszkasz?:) MB ja to bym Cie po takich miejscach oprowadziła, że niech Cie dunder świśnie:P

Proszek do prania Ja polecam Wrocław. Tylko piechotą do centrum Ale tak żeby zwiedzić to wyobrażasz sobie iść w te upały piechotą z rynku np na pergole? :O

Eeeee tam, przeżyjemy;) Tym bardziej, że mnie tam nie ma:P:P:P Korki będą przy centrach handlowych czyli Kochanowskiego i Karkonoska:P

Spoko!!!!!!! Hyc do katedry, potem na plac Grunwaldzki, a potem wzdłuż ODry. Oj tam, oj tam

Gość czekam na proszka
Proszek drogi Danielu, niedługo szkoła sie zaczyna. Masz stresa chłopcze?

przy rynku mieszkam - na Ś Tomasza :) i do tej pory nie wiedziałam że trębacz gra na każdą pełną godzinę :)myślałam ,ze tylko o 12 :)

CK No ja się domyślam jakby to oprowadzanie wyglądało - tu miodziak tam miodziak :P Anouk Karkonoska to zawsze zakorkowana :D Tak jak i grunwald ;) ZAWSZE

Gość dopelhercjn
no to mi pomogliscie sie zdecydowac, nie ma co:D A ktore miasto ma bardziej zwarte centrum, aby moc sobie spacerkiem przejsc po ciekawszych miejscach bez koniecznosci jezdzenia tramwajem co chwile?

zależy co masz na myśli mówiąc centrum ? bo jeśli rynek - to ja jednak obstaję przy Krakowie :)

Anouk Anouk@tlen.pl'; Spoko!!!!!!! Hyc do katedry, potem na plac Grunwaldzki, a potem wzdłuż ODry. Oj tam, oj tam O matko i chciałoby Ci się naprawdę? Ja jak mam się przejść od leklerka na górkę słowiańską to zadysze się jak świnia po polowaniu na żołędzie :O :D :D :D

Jak byłam we Wrocławiu, to wszedzie chodziłam piechotą. W Krakowie tez nie masz daleko. Ze Starego Miasta na kazmierz rzut beretem, to samo z Podgórzem. Na Kopiec Kościuszki juz musisz podjechac. Moim zdaniem jednak wszedzie blisko;) MB alez Ty mnie znasz kobito:P bellaforma da sie w nocy spac na Tomasza? Ostatanio ciagle slysze o akcjach na Szewskiej,ze glosno,ze sie leja po mordach:) Ja mieszkam przy Grunwaldzkim i sądzę , że to najbezpieczniejsza odległość:P

Gość dopelhercjn
Bede w miescie pierwszy raz, jak mowilam nie interesuja mnie raczej muzea, chcialabym po prostu poczuc klimat miasta, pochodzic po urokliwych uliczkach, nie wiem jak wytlumaczyc slowo "cetrum miasta", ale chyba kazdy wie o co mniej wiecej chodzi. Dzielnice blokowisk i wiezowcow mnie raczej nie interesuja:D

bellaforma jednego Ci zadzroszczę:) Gdybym nieszkała na Tomasza, to z House of beer bym nie wychodziła:D (MB zapamietaj nazwe bo to bedzie stały gwóźdź oprowadzania) :D