Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

vodka, blowwww, niedziel, nox jesteście?

Polecane posty

Gość juh
po co ci oni? z moich obserwacji wynika, że poza emotkami nic nie wnosisz do dyskusji z naczelnymi alkonami kafeterii ps. wrzesień się zbliża, masz już zeszyty?

ja jestem, zalozylam wlasnie temat, ale nikt się nie odzywał. co u Ciebie ?

Gość revind
widzisz proszek, znowu zostałeś olany :(

a ja wprowadzilam sie wreszcie do mojego pokoju i wlasnie zrobilam klimat, zapalilam swieczki i ten wielce wazny w mim zyciu fakt opijam i slucham trochę za glosno muzyki.. dopoki rodzice spac nie pojda oczywiscie, czyli do niedlugo :classic_cool: i jestem w choy uradowana, bo w sobote mamy ognisko, wiec wreszcie porządnie się opiję :classic_cool:

fajnie masz Vodka, sama lubie zmiany wnetrz :) a ja zmienilam obiekt westchnien, wlasnie wrocilam z randki i jestem szczesliwa :D:D:D

Proszku, dostrzegam jakieś niepokojące zboczenie na punkcie jajecznego likieru :D Ognisko tak bez okazji. Jeszcze miesiąc temu na takim ognisku był moj chlopak, tamten i nasi wspólni znajomi. Fajnie było. Jako, ze teraz wszystko się powoli rozpieprza to pewnie tamtego nie będzie, choc jego siostre zaprosilam. A remont polegał na wymalowaniu ścian na inny kolor :classic_cool:, ale w rezultacie pozbyłam się wielu rzeczy niepotrzebnych i poprzestawiałam meble.

co mam rozumieć przez to, że "zmienilas obiekt westchnień" ? : >

Ja od dzieciństwa lubiłam robić przemeblowania :D. Pamiętam na koloniach zawsze robiłam inaczej w pokoju :D Nawet teraz często coś przestawiam, szczególnie w szafkach w kuchni zamieniam :D :O. Zboczenie? dlaczego tak sądzisz? :classic_cool:

czesc blowwww co u Ciebie? Proszek, Ty zawsze popijasz likier ?(bo blowwww przyszła) :D

olalam mojego juz eks i spotkalam sie z innym, z ktorym jestem od dzis :D wiem pokrecone :P no z tym to na dzieci trzeba bedzie poczekac :P:P

Nox, jak chcesz wrócić do nicka "Martva" to zaloguj się w zakładce "Moje konto" na nick "Martva" w polu pseudonim zmień na jakiś inny, i załóż nowy właśnie "Martva" ;) blowwww, co tam ;) 😘

Gość Martva rzuciła
tego z dziarami ;) a tak się chwaliła że jej z nim tak dobrze :classic_cool:

oh a ja dziś byłam w pubie i po raz 4 widziałam takiego cudownego chłopaka :( 😍 :D no mówię Wam zayebisty. vodka na ognisko idziesz?:classic_cool: też bym poszła 💤 ale z drugiej strony mam już dosyć tego..wszedzie te komary,cała jestem pożarta :D Z kolei jak dobrze pójdzie to w sobotę idę na imprezę ;)

Gość Martva rzuciła
ale co poroochał to jego 🖐️

blowwww, jak wyglada ? ja tak mialam ze swoi obecnym tym drugim :O znalismy sie z widzenia, a pozniej nawiazalam z nim kontakt przez internet.. oczywiscie nie z takim zamiarem.. ale niestety tak sie wlasnie to skonczylo... blowwww zerknij na poczte. ja uwielbiam ogniska, szczegolnie z tymi poyebami, z ktorymi zawsze pijemy. zajebisci sa, dlatego tak sie ciesze. duzo ludzi to moi znajomi z dawnych lat.

Gość jaa mam pytanie
Daniel, do jakiej szkoły średniej idziesz?

nie Proszku, my sie nie rozstaniemy. Poza tym pomijajac te jazdy, ktore sami sobie fundujemy nawzajem, to wszystko jest wporządku. Zgrywamy się pod każdym dosłownie względem. Jesteśmy jak para zajebistych przyjaciół. Do teściów mówisz :classic_cool: a fajni chociaz ?