Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

vodka, blowwww, niedziel, nox jesteście?

Polecane posty

Gość Martva Noxelia od Aniołów
no to może dobrze trafiłaś, oby

Proszku i Ty mi powiesz moze, ze nie jestes zboczona? ma sie rozumiec na punkcie likieru. mowie Wam ile sie dzisiaj nawkurwiałam, ze neta znowu nie mam. latałam do ciotki jak głupia, bo jestesmy z nia polaczeni, resetowalam routery, odłączałam kable i choya neta nie było.. dopóki nie wcisnęłam magicznego klawisza na mojej klawiaturze :O a doszlam do tego w godzinach dopiero popoludniowych :O

Otworzyłem / otwarłem Obydwa wyrazy pochodzą od wspólnego ojca wyrazowego „otwierać. „Otwierać tzn. czynić otwartym coś zamkniętego. A oto prawidłowa odmiana tego bezokolicznika w czasie przeszłym: Ja otworzyłem (otworzyłam) nie otwarłem (otwarłam) Ty otworzyłeś (otworzyłaś) On otworzył Ona otworzyła Ono otworzyło My otworzyliśmy nie otwarliśmy Wy otworzyliście (otworzyłyście) Oni otworzyli One otworzyły Częstym błędem jest używanie w pierwszej osobie l. poj. sformułowanie „otwarłem oraz w pierwszej osobie l. mn. „otwarliśmy. PAMIETAJ! Otworzyłem nie otwarłem, otworzyliśmy nie otwarliśmy.

no dobra Proszku [czestuje piwem] Teraz mozesz sie czuc wyjatkowo, bo nie mam zwyczaju dzielic sie piwem :classic_cool: :D

vodka :D. Wcale nie lepsza jestem, szukam okularów jak mam je na nosie, albo bluzki w którą jestem ubrana. Dzisiaj szukałam nowego odkurzacza i nie znalazłam. Gdzie go wsadziłam nie wiem :O.

Gość rzmucia
anielcia, jasne strony zycia? dla ciebie? a gdzie wampiry? gdzie wilkouaki? gdzie rzeki krwia plynace i extatyczny seksy z innmi? ps. myslalam, ze to juz JESTES w tej ciazy ze smiertelnikiem, a to mowisz, ze dopiero bedzie czeba czekac ... no nic, poczyka siem ?)

a tam niedziel u nas na wsi tak się godo i nikt sie nie czepio :classic_cool: to pewnie Ty kiedys z pomarańczy nazwales mnie analfabetką, za to, ze napisalam 'wziąść" :O:D ha! rozgryzłam Cię teraz !

Proszku, ja rozumiem, ze mozna czegoś nie znaleźć, jakiejś drobnej rzeczy, ale zeby odkurzacza :D

AltGr Klawisz AltGr to jeden z klawiszy Alt na klawiaturze komputerowej, umieszczony jest po prawej stronie klawisza spacji. Występuje tylko w niektórych układach klawiatury. Używany jest w kombinacji z innymi klawiszami (których naciśnięcie wstawia znak pisarski) i służy do modyfikacji znaczenia klawisza. Przykładowo w przypadku układów klawiatur dla języków używających alfabetu łacińskiego wzbogaconego o litery ze znakami diakrytycznymi naciśnięcie klawisza AltGr i klawisza z literą łacińską zwykle skutkuje wstawieniem litery ze znakiem diakrytycznym opartej na tej literze łacińskiej (AltGr+A daje znak ą itd.). W innych układach klawiatury, przede wszystkim typowym układzie amerykańskim, prawy klawisz Alt pełni funkcję identyczną jak lewy. W systemie Windows przy układzie klawiatury „Polski programisty AltGr odpowiada kombinacji klawiszy Ctrl + Alt, co jest niekiedy kłopotliwe, gdyż w niektórych aplikacjach lub sterownikach zdefiniowane są skróty Alt+Ctrl+litera[potrzebne źródło]. Na przykład zdefiniowanie skrótu Alt+Ctrl+L uniemożliwi wpisywanie małej litery ł.

ona od dziś polubiła Rihanne itp. ;) kobieta zmienną jest

ale ja wcale nie rezygnuje ze swojego stylu itd. po prostu ktos z poczuciem humoru i radosnym zyciem tez mi odpowiada, bo czuje sie przy nim lepiej i zapominam o swich problemach :) jest czas na melancholie, ale tez na szczescie. a on tez pisze poezje, wiec mnie rozumie. tyle :) 🖐️

Gość Masłoo Pomarańczowe :)
Proszek! Dobrze, że jesteś ! Mam pytanko :) Dostałam się na pierwszy rok prawa (nie zdradzę jaki uniwerek:P) ale chciałam na inny ( rankingowo jest chyba 4 oczka wyżej) i mam pytanie do Ciebie. Czy wolałabyś (gdybyś była na moim miejscu) studiować dzinne prawo na nieco słabszym uniwerku, czy wieczorowo (zaocznie) na lepszym? Przepraszam za zawracanie głowy duperelami, ale dla mnie to ważne. POZDRAWIAM :)

nie, wciaz slucham metalu nikt tego nie zmieni i nie chce zmieniac :D po prostu sie zakochuje i jestem szczesliwa i bede mam nadzieje, ale to nie ma nic do zmiany stylu, pozostane wciaz Noxelia i nawet Albert mowi do mnie Noxi ;) 🖐️

tak Nox, masz racje, przy takiej osobie życie staje się zupełnie inne. Duzo zależy od tego w jakim środowisku się obracamy i z kim spędzamy czas.

Gość rzmucia
anielciu, ale w wampirami nadal jestes za pan siostra? no opowiec?

Studia wieczorowe system studiów niestacjonarnych, w którym zajęcia odbywają się od poniedziałku do piątku w godzinach popołudniowych do wieczornych Studia stacjonarne (dawniej: dzienne) system studiów, w którym zajęcia odbywają się tylko od poniedziałku do piątku. W przeciwieństwie do innych systemów studiowania, na uczelniach państwowych są bezpłatne. Studia niestacjonarne (dawn. zaoczne) system studiów, w którym zajęcia odbywają się w systemie zjazdów trwających od piątkowego popołudnia do niedzieli.

Masło pomarańczowe, wybrałabym słabszy uniwersytet i studia dzienne. Znajoma studiowała zaocznie strasznie narzekała i przez to mam tzw. "obrzydzenie" o tym typem studiowania.. Zresztą w dzisiejszych czasach bez znajomości nawet po Harvardzie pracy nie znajdziesz..

a Albert widział już Twoją kolekcję zniczy w pokoju? :classic_cool:

Gość rzmucia
noksi & albi sitting on a tree k-i-s-s-i-n-g :)

Gość rzmucia
o kuzderlo ale sie usmialam na te znicze :D :D :D :D :D :D

Ja cięższej muzyki zaczelam sluchac majac 13nascie lat, wowczas tez ubieralam sie na czarno i nie powiem, ale bylam pośmiewiskiem i dziwolągiem wśród większości ludzi w moim miasteczki (wowczas jeszcze we wsi). A dzisiaj gdzie nie popatrzeć az roi się od fanów metalu czy ostrzejszego rocka :O Ja styl ubierania zmienilam, choc mam ochote do niego powrocic, a teraz czesciej slucham hard rocka ni metalu. Moj obecny to juz w ogole calkiem innej muzy sluchal. Na szczescie wraz z czasem gusta się mu zmieniły.

Gość zielone zamszowe
vodka ...7 piw...?! ty nalog jestes

ale z tymi zniczami to akurat fakt u Martvej