Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

vodka, blowwww, niedziel, nox jesteście?

Polecane posty

Gość Masłoo Pomarańczowe :)
Wiem, wiem, ale chciałam znać Twoje zdanie. Też właśnie tak wybrałam ... A czy np. po roku można przenieść się na inny uniwerek ? Bo chciałabym ten rok spędzić na tym UMK, a potem przenieść się na prawo na lepszą uczelnię. Jest taka możliwość?

Gość zielone zamszowe
i szkoda ze gust faceta nie zmienil sie na tyle zeby ciebie zmienic...na inny model:P

pomarańczko, ale ja to tak tylko okazjonalnie na imprezach. na codzien tyle nie pijam rzecz jasna :O ale fakt, faktem te 7 piw nie wystarczyło, aby mnie zwalić w nog. czulam sie calkiem nieźle, a na drugi dzien mnie tlyko lekko suszylo.

Ale to dopiero po roku ? I chyba żadnych zaliczeń nie ma? Rektor chyba żadnych problemów nie będzie robił? Ja nastawiłam się na inną uczelnie i może to dla ludzi śmieszne, ale przeżyłam strasznie to gorzkie rozczarowanie :(:O

dlaczego mialby mnie zmieniac ? Jetesmy 6 lat ze soba i pod wieloma wzgledami zmienilismy sie obydwoje, az w koncu sie dopasowalismy calkowicie do siebie. nawet pod wzgledem swojego szalenstwa :) aha i zeby nie bylo.. ja swoich gustow muzycznych czy tez jakichkolwiek innych nie narzuca nikomu, jesli o to ci chodzi :) poprostu sam musial odkryć jaka muzyka jest dobra.

Najważnieszy warunek to zaliczenie pierwszego roku na macierzystej uczelni. Każda uczelnia ma jednak własne wymagania, ważna jest też średnia. Najczęście 4,5. Poczytaj sobie regulamin tej uczelni gdzie chcesz się przenieść

Proszku ja zaczynala od reddsow :D i mialam wtedy 16 lat, wiec i tak nieźle porównując do tego, co dzieje sie teraz i jakie ilosci alkoholu wypijają młodsze gówniary.

Dziękuję Proszek, jestem wdzięczna :) Już czuję się lepiej :)

Proszku, wystarczyło jedno piwo i bylam mocno podchmielona :O niedziel.. chyba rozumiem..

pomaranczki pocalujcie mnie ;) :D:D:D uciekam, jutro idziemy do zoo wiec chce byc wypoczeta o ile zdolam zasnac :P:P:P milej nocki kochani 🖐️

niedziel, kiedy pierwszy raz wyslales ten utwor czyżykiewicza i banaszek pt. "Lament" to zdarzylam go wyslac na gg mojemu chlopakowi po czym mi wywaliło neta. i wiesz co zrobilam ? zadzwonilam do niego i kazalam mu puszczac mi to do telefonu :D

Aha mam jeszcze jedno pytanie, przepraszam. Czy już mogę po pierwszym semestrze rozmawiać z rektorem na temat przeniesienia? Z tym od macierzystej uczelni (UMK) i tej drugiej?

byla taka gra niedziel, ale ja nie pamietam o co w niej chodzilo.

dobranoc Nox o kurwa 15 piw :D a no moze w ciagu tylu godzin tez bym dala rady :classic_cool: