Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

vodka, blowwww, niedziel, nox jesteście?

Polecane posty

Gość Masłoo Pomarańczowe :)
Bardzo dziękuję za pomoc Proszek :)

Ty se mozesz niedziel pisac, ze topik kontrolowanny, a mnie to wystarczy, zeby cieszyc jape jak glupek, bo wiem, ze nas czytasz i jestes z nami :D

Gość hahhahahahahahahahhahah
ale wtopa proszek to niedziel hahahahahahah

:D o kurwa Proszek to niedziel, a wiec wszysdtko sie wydalo :classic_cool: ja piertolę, co bedzie tera z naszym TWA ? blowwww, znowu wszystko odbywa sie za Twoimi plecami !!

Proszku, ja mam obrzydzenie odkad ciotka mnie poczestowala likierem jajecznym i byl tak zajebiscie mocny, ze az dla mnie za mocny. w dodatku to polaczenie jajek z alkoholem :O musialam go dyskretnie wylac, choc serce mi sie krajalo :D

ah miałam napisać o tych piwach :classic_cool: a tu już się 5 stron zrobiło :D no tego, ja potrafię się najebać po 2-3 :D czasem wypiję 4 albo 5 i nic mi nie jest,różnie naprawdę ;)

a Ty znowu blowww po tych krzakach latasz, a pozniej dziwota, ze pogryziona przez komary :classic_cool:

ja to zaczynam miec wątpliwości czy Ty, aby na pewno przez komary pokąszona jestes. no, ale nie wnikam :classic_cool:

szlam dzisiaj z moim z biedronki i bylo juz niedaleko mojego domu no i sluchamy, a tu muzyka gdzies w poblizu leci. patrzam, a na balkonie zza powieszonego prania wychylają się jakieś głowy, ktore poruszają się do rytmu muzyki.. a na dole jeszcze widac tuptające stopy :D wpadłam w taki atak śmiechu, ze sie chopoki speszyli i pochowali do chaupy :D

no i teraz wyszlo, ze sam sobie odpisuje, eh. przegrałem życie :(

sporo :classic_cool: Użytkownik: Siostrzany seks (ilość tematów: 0, ilość postów: 10) nara frajerze :classic_cool:🖐️

Gość przecież pśp się przyznała że
kurcze :o maż mnie woła zaraz wrcam :classic_cool:

Proszek, bo niedaleko mnie mieszka taki chloapak dwa lata starszy i on ze znajomymi czesto tam jakies maja ogniska czy popijawy. i ma taki balkon bez balustrady i wisialo tam pranie i bylo trzech kolegów i kurwa oni sie tak smiesznie poruszali, w zasadzie to tlyko w gore i w dół i i nogami przebierali na prawo i lewo i jeszcze jeden mial fajke w gębie. oni tacy miejscowi jajcarze. i kurwa nie moglam sie powstrzymac i zaczelam sie na caly glos smiac i sie chyba speszyli :D no musielibyscie to widziec

nic mnie tak nie przeraża..(robaki,myszy,szczury,zaby,muchy) jak pająki :O fuuj .