Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

vodka, blowwww, niedziel, nox jesteście?

Polecane posty

Gość chyba żarty joker
juh-po co ci oni? z moich obserwacji wynika, że poza emotkami nic nie wnosisz do dyskusji z naczelnymi alkonami kafeterii ps. wrzesień się zbliża, masz już zeszyty? Z jakimi naczelnymi alkonami? Człowieku obudz się. To są lolki i lolity które po skiśłym żurku już by się kiwały jak na wiejskim wozie. Ci ludzie w życiu się porządnie nie spili a Twoja uwaga o samych emotkach to gruba przesada w obliczu tego że tu co drugi idiota tak właśnie się komunikuje i co gorsza potrafi się tak komunikować całymi godzinami do zayebania.

Gość jaa mam pytanie
jem kupe :classic_cool:

Nie są źli, tylko te potrawy które nam podają :O. Jak zwykle tłusty śmierdzący olejem schaboszczak z ciapciowatymi ziemniakami i rozlewającą się mizerią + pomidorówka z koncentratu. Na koniec herbata saga z kwaskiem cytrynowym i ja to musze z uprzejmości zmywać :O

drogi pomarańczowy kolego, ja nie muszę się spijac codziennie do nieprzytomności. ponad to jesli to jest dla ciebie jakis sukces zyciowy to oswiadczam ci, ze spilam sie porzadnie nie raz, aczkolwiek nie zdarza mi sie to czesto, poniewaz moj leb jest w choy wytrzymaly :)

Gość whazzzuper
To może zabrzmi dziwnie ale ja naprawdę nie wiem po co ta cała nagonka na proszek do prania. Nawet jeśli to Jakiś Daniel a nie laska to bez kitu...Ci co tu piszą i jada po nim mają podobny poziom. Idiota pojeżdża idiocie będąc świecie przekonanym że reprezentuje jakiś poziom podczas gdy reprezentuje biedę. Intelektualną bolesną biedę. I te wszystkie temaciki o demaskacjach w stylu kto jest kim to największa polewka dla ludzi na poziomie choć trzeba przyznać iż tu takich jest coraz mniej.

Proszku, najwazniejsze, ze sie starają zapewne w calych swoich sil :D :classic_cool: i wkladaja cale swoje serca i uczucia w te rozmamlane ziemniaki. dzieki blowwww za odp :)

Gość Martva rzuciła
,,Albert mnie kocha" ---- :D :D :D i przer...cha wielokrotnie jak dziargacz 🖐️ hahaahahahha

nie wiem, wyslalam mu wiadomosc i tyle :o nie odpisal... to mowi samo za siebie i dlatego nie zaluje. to nie byla milosc, tak mysle. teraz czuje co innego i czuje sie szczesliwa, czuje ze jasne strony zycia tez sa dla mnie. i chce sie smiac :D

na ostatnim ognisku Proszku ja wypilam 7 piw i troszke sie chwialam i jezyk mi sie plątałl. Niestety wiecej nie bylo a i tak dopijali wszyscy po wszystkich bełty :D :classic_cool: a ponoc ilosc wchłanianego alkoholu zalezy takze od wzrostu i tuszy.. mam ponizej 160 :P

on nie jest taki, to NA PEWNO. ja to rozpoznam od razu. tyle i nie zepsujesz mi dnia o nie :D:D:D:D:D teraz bedzie juz tylko dobrze :)

Now, wiec jesli czujesz sie teraz lepiej i chce Ci sie smiac to znaczy, ze wszystko jest na dobrej drodze. oby jak najdluzej ;)

hahaha no proszku, wszystko mozliwe :D czas pokaze :) narazie trzeba nacieszyc sie soba, zanim nadejda zobowiazania :)

blowwww, a Ty do ilu piw zwykle dochodzisz? pochwal się :classic_cool: a Ty Nox ? zobaczymy kto ma najtwardszy łeb :classic_cool:

Gość Martva rzuciła
a jakiej muzyki słucha Albert? ;)

kurwa niedziel, moze mi nie uwierzysz ale jak zobaczylam, ze napisales to sie az usmiechnelam :D