Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

vodka, blowwww, niedziel, nox jesteście?

Polecane posty

no bo u nas jakas plaga na takie male skaczące dziwolągi zielone. wczoraj złapalam kilka i wypuściłam przez okno, a mama wciągała do odkurzacza :( i wystarczylo, ze ocyhilam okno, w ktorym siatki nie ma i nalecialo ich znowu i jeden wlasnie mi siedzial na monitorze :D

:D Moi sąsiedzi co piątek urządzają "impreze" na podwórku i śpiewają polskie hity :D Niech żyje bal, hej sokoły i zawsze hymn polski :D:O. Czasami nuce z nimi jak nie moge zasnąć, albo nie moge znaleźć waszego tematu ;)

nie no chyba nie , jakbym miała to bym spierdalała z prędkością światła..a one mnie po prostu brzydzą..no tak jak jajka :classic_cool:

proszku, moja kolezanka ma na komorce filmik nagrany jak jeszcze za czasów szkoly upiliśsmy się i śpiewaliśmy hymn polski, a w tle stukał nam dzięcioł :classic_cool:

serio niedziel ? blowwww, nie wiedzialam, ze masz AZ takie obrzydzenie do jajek.. zeby porównywać jajka do pająków :D Ja tez sie troche brzydze, ale zabic nie zabije. na szczęście u mnie jesli sie juz pojawią jakieś to takie nie duze. wlasnie mi siedzi ten zielony dziwoląg i skacze po klawiaturze znowu :D