Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalai

problem z miesiączką, a dokładnie z jej nadmiarem.

Polecane posty

Gość kalai

Mam problem. Dostałam okres 14 sierpnia - 9 dni wcześniej niż powinnam. Skończył mi się gdzieś około 21, dokładnie nie pamiętam. Wszystko mogłoby być okey gdyby nie to, że dziś znów krwawię. Nie wiem o co może dokładnie chodzi. Mógłby mi ktoś doradzić?

Gość ja miałam okres
2 razy w miesiacu okładnie co 15 18 dni;/ chodziłam do wieli gin różne badania wszytsko ok taka moja natura ech ;/ ....

Gość kalai
a jak myślisz: tylko 5 dni przerwy byłoby dopuszczalne? jakby nie było trochę mnie to zaniepokoiło...

Gość każdy nik zajęty :)
a jak długo masz plamienia (okres) ? ile dni trwał

Gość to że u kogoś jest
to normą nie oznacza że to norma ogólna. Bo tak nie jest. Umów się na wizytę do lekarza bo okres po 5dniach od poprzedniego jest znakiem że coś się dzieje w twoim organizmie. Do lekarza idź i to raz dwa!! Zresztą sam pomysł że można mieć okres co kilka dni znaczy że coś jest nie tak -sprawdź to.

Gość kalai
w ogóle to wszystko jest dosyć dziwne. okres miałam ok. 7 dni czyli u mnie norma. przedwczoraj czyli 2 dni po okresie miałam taką małą plamkę - taką czerwono-brązową. wczoraj też to miałam, a dzisiaj to już mam mocniejsze krwawienie, ale ze względu na wczesną jak na mnie porę dnia nie wiem jak to się dalej rozwinie.

Gość każdy nik zajęty :)
lepiej udaj sie skonsultować to z ginekologiem :) nie bój sie iśc ;p on będzie bardziej wiedział co ci dolega może to ciąża ;p

Gość kalai
Dzięki za radę dziewczyny :)