Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkdjkdhfsdkjfs

Kobiety dziwią się, że faceci je zdradzają/zostawiają, a tak naprawdę

Polecane posty

Gość gkdjkdhfsdkjfs

Same to prowokują. Większość z nich po jakimś tam czasie odkąd są z facetem przestaje o siebie dbać. Nie mówię tu o tapecie o 6:00 do 23:00 ale chociażby o zwykłą higienę i estetykę. Niedawno rozmawiałam z moim facetem właśnie na ten temat. Opowiadał, jak jego była nie myła włosów przez kilka dni (kiedy nie musiała wychodzić), nie goliła nóg, chodziła po domu w powyciąganych ciuchach albo gniła przed telewizorem jedząc czipsy i tyjąc. Natomiast na początku znajomości zawsze pachnąca, pomalowane paznokcie, ułożone włosy itd. Ja natomiast, czy wychodzę z domu czy nie, ZAWSZE mam czyste włosy, pomalowane paznokcie, jestem umyta, mam miekką, aksamitną skórę :), zadbaną cerę i tym podobne. Tak było też zanim poznałam Jego i mieszkałam sama. On sam jest bardzo zadbanym facetem, dlatego pasujemy do siebie ;)

TAK SIĘ DOWARTOŚCIOWUJ, PORÓWNUJAC SIĘ Z BYŁĄ Z OPOWIEŚCI TWOJEGO FACETA... BLE....

kobiety przestają o siebei dbać bo chłpak już nie rpzynosi kwiatów jak kiedyś , nigdzie nei chce wychodzić, nie mowi: ładnei wygląfdasz, nie docenia swojej kobiety

Gość gkdjkdhfsdkjfs
Po co krzyczysz? Nie muszę się do nikogo porównywać bo znam swoją wartość i wiem jaka jestem i jaka byłam zanim go poznałam :) Sam mówi, że miał wielkie szczęście mnie spotkać ;)

Gość gkdjkdhfsdkjfs
Fiku miku, to właśnie wynika z tego, że kobiety przestają o siebie dbać. Kiedy kobieta jest zadbana i wygląda atrakcyjnie on sam ma ochotę gdzieś z nią wyjść, chociażby ze znajomymi.

Gość seksuolożka Gienia
Po to są rozwody, zdrady, separacje, kochankowie i konkubinaty właśnie . . .

Gość rozumiem że facet jest z tobą
wyłacznie dla twojego wyglądu.. A co będzie jak za 5 lat juz nie będziesz tak wyglądać, albo ciąża poczyni w tobie większe zmiany na niekorzyść? Zmieni na młodszy, zadbany model?

Gość gkdjkdhfsdkjfs
Fiku miku, chciałabyś być z facetem, który nie dba o higienę?

Gość gkdjkdhfsdkjfs
Czy ja gdzieś napisałam, że jest ze mną dla wyglądu? Nie wiem dlaczego tak interpretujesz moje słowa :)

Gość fgdfdfdfdssdssd
nie chce cie martwic ale to nie jest normalne zeby koles opowiadal o swojej bylej, to chamskie i brak taktu. dlugo nie pocigniecie, skonczysz jak jego byla. tak ciesz sie teraz jaak to ejstes wspaniala ale zapewniam cie ze niedlugo tez bedziesz bylą

Gość jak się kogoś kocha
to z całym dobrodziejstwem inwentarza

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"dlugo nie pocigniecie, skonczysz jak jego byla. tak ciesz sie teraz jaak to ejstes wspaniala ale zapewniam cie ze niedlugo tez bedziesz bylą" Widzę, że bardzo cię boli, że nie lubią chodzić brudna ;)

Gość gkdjkdhfsdkjfs
nie lubię*

Gość jjjjjjj............
Najwiecej w tym temacie krzycza te, o ktorych wlasnie napisalas :) Higiena i dbanie o siebie powinna byc rzecza normalna, a tu wywoluje oburzenie, juz ci zycza, zeby Cie zostawil :D Prawda je boli po prostu :) Trzymaj sie

Gość gkdjkdhfsdkjfs
jjjjjjj............ - być może, nie rozumiem tego ataku na mnie, jakbym co najmniej napisała, że "tylko kobiety kupujące ciuchy od Gucciego są atrakcyjne" ;) Tymczasem napisałam o "oczywistej oczywistości' :) fiku mikuuu - świetnie :D Choć polecam wosk ;) Warto spróbować

Gość gkdjkdhfsdkjfs
jestem tak ebznadziejna i glupia ze musze codizennie si epinrzyc bo nikt mnie nie zechce!!!!!

Gość skjakhjhgdjajh
Żal mi tlustych kobeit ktore kupuja slim coffe by schudnac zamiast ruszyc dupe i pojsc np na rower;) Jestescie kmiotami...

Gość Ktoś musi to powiedzieć..
Kolejna naiwna... A jak niby ma mówić o byłej? że idealna była? Każdy o byłym coś tworzy... aby wyglądać na ofiarę, a nie zdradliwego ch... Przecież mógł jej wykupić tydzień w SPA, albo kupić fajne ciuszki, albo zafundować jakieś wizyty u fryzjera, kosmetyczki itd. Ale po co? Skoro nadarzyła się jakaś flądra, to ją wymienił na kolejną... Na ciebie też coś znajdzie, co można opowiedzieć kolejnej... A ona? Skoro nie czuła potrzeby dbania o siebie, to nie bez przyczyny.. Zresztą to już wyświechtane teksty o niedbaniu... opowiada to każdy zdradzający kochance... a te w zachwycie, że one są lepsze...

gkdjkdhfsdkjfs Poczekaj jak bedziesz miala dzieci i caly dom na glowie i jeszcze prace,to wtedy zobaczymy czy bedzie Ci sie chcialo malowac paznokcie,itd..Bedziesz mazyla tylko o spaniu albo przytuleniu sie do swojego faceta badz meza.I o chwili spokoju i odpoczynku!

następnej bedzie opwowiadał o tobie, że nic w domu nie robiłaś tylko albo siedziałaś w łazience i sie pindrzyłas albo że nie mógł już na Ciebie patrzeć bo wiecznie miałas na twarzy maseczkę :D

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"A jak niby ma mówić o byłej? że idealna była? Każdy o byłym coś tworzy... aby wyglądać na ofiarę, a nie zdradliwego ch.." Widziałam ją więc wiem jaka była :) "Przecież mógł jej wykupić tydzień w SPA, albo kupić fajne ciuszki, albo zafundować jakieś wizyty u fryzjera, kosmetyczki itd. " Jeśli ona sama nie chce o siebie dbać to co by to dało? "Ale po co? Skoro nadarzyła się jakaś flądra, to ją wymienił na kolejną... Na ciebie też coś znajdzie, co można opowiedzieć kolejnej... " Jestem flądrą bo dbam o siebie? W takim razie bardzo współczuję ci toku myślenia :) Poza tym rozstał się z nią zanim mnie poznał :) "Poczekaj jak bedziesz miala dzieci i caly dom na glowie i jeszcze prace,to wtedy zobaczymy czy bedzie Ci sie chcialo malowac paznokcie,itd." Nie wiem czy będę mieć dzieci, ale obecnie pracuje i studiuje - nie mam czasu leżeć i pachnieć, a umycie głowy czy pomalowanie paznokci nie zajmuje godziny tylko 15 minut :)

Gość gkdjkdhfsdkjfs
Widzę, że naprawdę macie problem z tym, że nie każda kobieta siedzi zapuszczona. Oczywiście od razu wmawiacie mi, że On jest ze mą dla wyglądu :) Jeśli to poprawi wam nastrój to proszę bardzo, ale gwarantuję, ze lepiej wam zrobi 30 minut biegania albo wizyta u fryzjera :D

Gość gfhtuyiuyik
samo dbanie o siebie nie wystarczy moja droga:) mozesz wygladac jak laleczka, wydepilowana, wypachniona ,usmiechnieta a jak facet zechcce pojsc na bok to i tak pojdzie jak zobaczy inny ksztalt tylka

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"samo dbanie o siebie nie wystarczy moja droga mozesz wygladac jak laleczka, wydepilowana, wypachniona ,usmiechnieta a jak facet zechcce pojsc na bok to i tak pojdzie jak zobaczy inny ksztalt tylka " Dokładnie tak moja droga :) Dlatego oferuję mu więcej niż ładny wygląd :) Nie byłby ze mną tylko dla wyglądu, to nie ten typ ;)