Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkdjkdhfsdkjfs

Kobiety dziwią się, że faceci je zdradzają/zostawiają, a tak naprawdę

Polecane posty

Gość do Ktoś musi to powiedzieć..
masz nierowno pod kopula debilko lecz sie na leb w koncu

Gość Ktoś musi to powiedzieć..
Tradycyjnie wspomnij jeszcze o jedzeniu kupy... i o innych chorobach, o których już się dowiedziałeś z encyklopedii chorób... Bo dotąd to wiecznie to samo... Może czas się rozwinąć? I teksty te same i rynsztokowe ubogie słownictwo to samo... Może wpleć jakieś nowe wulgaryzmy.. bo te to już wszystkie były... :O Nuda.. :O

Gość to witajjj :)
"Niedawno rozmawiałam z moim facetem właśnie na ten temat. Opowiadał, jak jego była nie myła włosów przez kilka dni (kiedy nie musiała wychodzić), nie goliła nóg, chodziła po domu w powyciąganych ciuchach albo gniła przed telewizorem jedząc czipsy i tyjąc. Natomiast na początku znajomości zawsze pachnąca, pomalowane paznokcie, ułożone włosy itd. Ja natomiast, czy wychodzę z domu czy nie, ZAWSZE mam czyste włosy, pomalowane paznokcie, jestem umyta, mam miekką, aksamitną skórę , zadbaną cerę i tym podobne. Tak było też zanim poznałam Jego i mieszkałam sama. On sam jest bardzo zadbanym facetem, dlatego pasujemy do siebie" no to brawo :) wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :)

Dodaj jeszcze kilka nicków... tak jak zawsze - przecież piszesz jako cała grupa.. :D Jakie to wzruszające.. :P

ja naleze do tych smierdzacych i gnijacych w domu ... nie goe nóg bo mi sie nie chce, włosów tez nie i klne strasznie...ale niech rzuci we mnie kamieniem a ja zwale na niego taki głaz ze sie chłopak nie pozbiera :) wiec "przyganiał kocioł garnkowi " :P

to witajjj :) - gdyby to było takie proste, to żadna piękna nigdy nie byłaby zdradzona.. Może im powinna to powiedzieć.. Może powinna napisać do Sienny Miller... może nie umyła włosów i dlatego Jude law wolał tą brzydką opiekunkę do dzieci...

Gość offerma!
Ktoś musi to powiedzieć..tostary bezrobotny imbecyl. to ścierwo ma coś z garem :D

Gość offerma!
nicki izabella32, toż to ma nasrane pod kopułą, ty się zacznij leczyć imbecylu.

Lepiej, jednak liczę na większą inwencję ... :D Offerma weź się w garść i postaraj... :D

"to witajjj - gdyby to było takie proste, to żadna piękna nigdy nie byłaby zdradzona.." im bez ruznicy co ruchaja wazne ze naplaona i chetna :) wiec moze byc piekna, mozeby byc bazyl wazne ze napalona...dlatego piekne sa zdradzane bo oni chca wsadzic czeto byle gdzie :P

to witajjj :) - do tego właśnie zmierzam, że jeśli chce to i tak umycie włosów nie pomoże... bez względu czego by nie powiedział...

A głupie naiwne są zachwycone, że umycie włosów zapewni im wierność po grób... :D

"to witajjj - do tego właśnie zmierzam, że jeśli chce to i tak umycie włosów nie pomoże... bez względu czego by nie powiedział..." no dokadnie ...chce to pojdzie nie chce nie pojdzie :)

"Niezła teoria, szkoda, ze bazowa na nie do końca rzetelnym źródle" czyli jakim?

Moorland Niezła teoria, szkoda, ze bazowa na nie do końca rzetelnym źródle" :) 🖐️

Podstawą bazową jest facet, który niby rzucił kobietę, bo nie umyła włosów... A autorka przyjęła to jako pewnik i super rzetelność mówiącego. :D

Co tylko wiele mówi o autorce... o jej super inteligencji ;)... a także o guście i klasy owego pewnika... :P

Gość offerma!
Ktoś musi to powiedzieć..wariatko tobie już nic nie pomoże.

mnie zostawił facet bo kochał (zakochał sie) w innej , inny bo chciał sobie poruchac i powiem wam szczerzez ze gówno do tego miała moja uroda i dbanie o siebie (a dbałam i bylam i jestem ładna dziewczyna) chciał polazł i nic sie nie da zrobc juz :)

No dokładnie :) Poza tym nawet gdyby to była prawda, a facet nie powiedział tak drastycznych faktów o byłej dla świętego spokoju, to to się ma nijak do wszystkich innych związków i zdrad.

Gość Lady Maverick
Glupie baby! Najwiekszym wrogiem kobiety jest inna kobieta! Tak, dawajcie rozgrzeszenie facetom na zdrady. Wedlug was facet musi dupczyc, bo to facet, bo zona sie roztyla, bo zona mu nie gotuje, bo jest zestresowany, bo..... A faceci to oczywiscie - nigdy nie tyja, nigdy sie nie zapuszczaja, w ogole sie nei starzeja, sa zawsze slodcy i kochani. To tylko te kobiety popychaja ich do zdrad. Prawda jest taka, ze wiekszosc facetow to konformisci i egoisci. Robia tak, by im bylo dobrze i dostosowuja historie do tego co chca osiagnac. A autorka tego tematu powinna teraz bacznie sie pilnowac, by jej facet nie wymyslil, ze musi ja wymienic na nowszy model, bo np. zauwazyl, ze przestala malowac paznokcie u stop.

teraz mam w dupie czy pojdzie czy nie ale aby mi to wczesniej powie3dzieła albo tuz po bo chciałabym wiedziec ... aby szukac sobie juz nowego :)

Gość offerma!
Lady Maverick ot i cała filozofia.

Lady Maverick - heh ... a może powinnam zamknąć firmę i szusować umyć włosy? :D Fakt nie ma gorszego i głupszego wroga kobieta, niż druga kobieta... Też nigdy za nic nie mogłam zrozumieć np. że gdy przechodzi parka on wpatrzony i zaśliniony gdy mnie mija... a jaka reakcja jego niby "ukochanej"? - zabija mnie wzrokiem w najlepszym przypadku... jeszcze bardziej wtulając się w swojego misia.. Nigdy nie jest facet winny, a kobieta że stała akurat tam gdzie oni przechodzili... Czy kobiety w ogóle nie myślą????? :O

Gość offerma!
wariatko ty lepiej zacznij szukać roboty zamiast prowokować imecylu :D

Gość offerma!
po kropkach ją poznacie (imbecyli ):D

Moorland Bardzo możliwe, że facet dostał reprymendę później." Może tak, a może nie... Nie wyglądało na to, aby miał dostać..