Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkdjkdhfsdkjfs

Kobiety dziwią się, że faceci je zdradzają/zostawiają, a tak naprawdę

Polecane posty

Owszem kobieta powinna być zadbana ale i pracowita i zaradna.Powiem jaśniej W dzien powinna byc jak dama a w nocy jak ku..rwa oczywiście dla swojego męża.Powinna się umiec zajac domem dzieckiem i mezem i przy okzji ale tylko przy okazji jak jej sie uda to nawet ładnie przy tym wygladac.Ale watpie bo ja np po calym dniu zapiedzielania w domu niezbyt pieknie wygladam!

Gość Ktoś musi to powiedzieć..
O tobie powie kolejnej, że tylko o siebie dbałaś, a dom miałaś gdzieś ... TYlko pazury malowałaś i na zakupy śmigałaś ... A skąd wiesz, że nie chciała... I on musi być bardzo kochający, kiedy ucieka gdy kobieta włosów nie umyje... Myj zatem myj... i nie zachodz w ciążę, bo po tobie... miłość ucieknie z dodatkowym kilogramem.. :D

Gość gfhtuyiuyik
I charakter twoj super moze nie wystarczyc.Nawet zebys 20 lat byla dla niego nieodgadniona zagadka to i tak moze spotkac rownie ciekawa laske o innym typie urody i jak zechce to zdradzi. Mozesz nawet miec z nim kilka dni cichych i on wtedy pojdzie w tango jak jakas obca baba mocno sie postara go pocieszyc. Duzo zalezy od faceta tez a nie tylko od twego wygladu i charakteru

mysle ze dla kazdej NORMALNEJ kobiety higiena osdobista, mycie wlosow, i dbanie o siebie, to calkeim normalna sprawa nie wymagajaca dyskusji :-) A tu widocznie trzeba jeszcz epodziwiac za mycie sie, i zadbane paznokcie ??? Pogielo Cie ? :-D :-D :-D uwielbiam takie tematy :-)

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"A skąd wiesz, że nie chciała... I on musi być bardzo kochający, kiedy ucieka gdy kobieta włosów nie umyje..." To nie był jedyny problem Możecie nadal szukać usprawiedliwienia, dlaczego o siebie nie dbacie, ale prawda jest taka, że jesteście flejtuchami i tyle. Ja jakoś pracuję, studiuję i nieraz gotuję i daję radę poświęcić 20 minut dla siebie

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"mysle ze dla kazdej NORMALNEJ kobiety higiena osdobista," Jak widać wiele tu nienormalnych, które się dziwią ;)

Gość gfhtuyiuyik
strasznie splycasz ten temat, tak jakby uroda, dbanie o siebie i ciekawy charakter kobiety plus zaradnosc byly jedynym pewnikiem zatrzymania faceta przy sobie

kicikici1233 Owszem kobieta powinna być zadbana ale i pracowita i zaradna.Powiem jaśniej W dzien powinna byc jak dama a w nocy jak ku..rwa oczywiście dla swojego męża.Powinna się umiec zajac domem dzieckiem i mezem i przy okzji ale tylko przy okazji jak jej sie uda to nawet ładnie przy tym wygladac.Ale watpie bo ja np po calym dniu zapiedzielania w domu niezbyt pieknie wygladam!" Bycie idealnym też nie jest żadną gwarancją... Albo kocha, albo nie... Facet który wymienia kobietę, gdy ta nie umyje włosów nie potrafi kochać... Powiem jeszcze więcej właśnie takie idealne mają gorzej... bo jak tak dba o mężusia, to on już nic nie musi i sobie szuka rozrywki.. On musi sam mieć o kogo dbać... Wtedy nie ma czasu na rozglądanie się, czy inna czasem nie ma czystszych włosów...

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"Facet który wymienia kobietę, gdy ta nie umyje włosów nie potrafi kochać... " Nie wiesz dlaczego ją zostawił :)

gfhtuyiuyik strasznie splycasz ten temat, tak jakby uroda, dbanie o siebie i ciekawy charakter kobiety plus zaradnosc byly jedynym pewnikiem zatrzymania faceta przy sobie" Dokładnie... strasznie to płyciuteńkie i naiwne... :)

gkdjkdhfsdkjfs "Facet który wymienia kobietę, gdy ta nie umyje włosów nie potrafi kochać... " Nie wiesz dlaczego ją zostawił" To ty podałaś to jako argument... :O

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"To ty podałaś to jako argument... " To jedna (choć ważna) z wielu przyczyn

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"strasznie splycasz ten temat," Widać, że nie uważnie czytasz moje posty ;)

Jak kocha, to kobieta podoba mu się nawet w podartym worku... a jak tylko szuka przygody, to nawet złamany paznokieć może być przyczyną odejścia...

autorko, bo wypisujesz debilizmy, sorry, piszezs, ze kazda niezadbana kobieta zostanie zostawiona, i to ze Ty myjesz wlosy i masz pomalowane paznokcie daje Ci gwarancje, ze cCie nie zostawi :-D

gkdjkdhfsdkjfs "To ty podałaś to jako argument... " To jedna (choć ważna) z wielu przyczyn" Głupia, naiwna dziewuszka.. Nie przewidziałaś tylko jednego... Starość dosięga każdego... i co wtedy???

Gość gkdjkdhfsdkjfs
Mogę być stara i zadbana :)

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"piszezs, ze kazda niezadbana kobieta zostanie zostawiona, i to ze Ty myjesz wlosy i masz pomalowane paznokcie daje Ci gwarancje, ze cCie nie zostawi " Nigdzie tak nie napisałam, że "każda"

gkdjkdhfsdkjfs Mogę być stara i zadbana" Niby, ale przecież będą młode i zadbane... Tego nie da się uniknąć?

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"Niby, ale przecież będą młode i zadbane... Tego nie da się uniknąć?" No to co, chyba trzeba się powiesić? :)

Sorry, ale skoro nieumyte włosy są przeszkodą nie do naprawienia, to jak mogą nią nie być zmarszczki? siwizna? sflaczałe ciało?

No tak zostanie ci powiesić się ... :D Zatem wytrzymałej liny... Przed tym możesz jeszcze napisać topik... "Dziewczyny nie starzejcie się - mnie został tylko sznur" .. :P

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"Sorry, ale skoro nieumyte włosy są przeszkodą nie do naprawienia" Kto Ci broni umyć włosy? :D

Gość gkdjkdhfsdkjfs
"Ktoś musi to powiedzieć.. No tak zostanie ci powiesić się ..." Dlaczego mi? :) To wy szukacie problemu, nie ja ;) Może się rozstaniemy, może nie :) Nie my pierwsi nie ostatni :) Oczywiście wiem, że wasz e związki są wieczne, tylko mój nie ;)

Gość gkdjkdhfsdkjfs
Muszę lecieć ;) Miło było pogadać :D (powiedzmy :classic_cool:)

No raczej... Bo nasze związki nie są oparte na umytych włosach...

Gość gkdjkdhfsdkjfs
" No raczej... Bo nasze związki nie są oparte na umytych włosach... " Ani mój :) Ale żebyś się nie zdziwiła, jak zostaniesz sama ;)

Któremu mam to powiedzieć? Mężowi, czy kochankowi? że nikt mnie nie chce??? :D

Gość bzyyyyyyyyyyyyyyy
Ja się z tobą Autorko zgadzam. Wiadomo Kafeteria to takie głupie forum, gdzie zaczniesz temat, wiadomo że nie będziesz się rozpisywac w szczegółach ibo nie ma na to czasu i potrzeby i zawsze się ktoś przyczepi... tak jak w tym temacie że dla ciebie czy chłopaka liczy się tylko uroda czy umyte włosy czy pomalowane paznokcie. A ja wiem o co ci chodzi generalnie. To prawda że kobiety w stałych długich związkach przestają o siebie dbac i szczególnie jak mają dzieci. Wiadomo nie wszystkie. Myślę że sporo się w tym względzie zmienia, bo ostatnio obserwuje babeczki na placu zabaw i żadkością jest gruuuba matka polka z przetłuszczonymi włosami. Ale może tak jest w dużych miastach.. Dla tych co wygląd niby nie powinien miec wpływu. Powiedzcie, co jak facet nagle siedzi brudny, nieogolony, podśmiardujący piwskiem ,z wielkim brzuszyskiem . Też wam się to podoba? Dla mnie to oczywiste że i kobieta i facet powinni o siebie dbac by byc atrakcyjnym dla swojego partnera. Nie mówię, że codziennie trzeba wyglądac jak na wyjście wieczorowe, bo dom to też azyl, gdzie można odetchnąc i i przełazic cały dzień w koszuli, ale nie można wyglądac tak codziennie.

Gość autorka wielce zarobiona
od rana na kafe siedzi:d :d idz zrób sobie pazurki moze, skoro sie nudzisz?