Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolokjjj

Czy dziekujecie kierowcy jak przepuści was na pasach np gestem albo

Polecane posty

Gość Kolokjjj

Gestem dłoni albo się uśmiechacie? Bo jak by nie było przepuszczanie pieszych w Polsce to rzadkość...

Ja się uśmiecham, a jak kogoś przepuszczam i on się uśmiechnie, to odpowiadam mu tym samym.

Gość tvims
No, uśmiecham się do kierowcy. :)

Gość dzizas
prostaczka nie podziekuje,,,ale ona juz odebrała swoja nagrode w zyciu

Gość sdfghghdfd
chyba jestem niekulturalna bo nic nie robie.....

Gość stenaneczekkkk
kłaniam sie do pasa :)

Gość 002193
lekko sie klaniam i sie usmiecham. odpowiadaja tym samym

Gość taa jeszcze co
tancze przez pasy obertasa z porzadnym przytupem z tej radosci ta jeszcze czego , w przepisach im jak byk stoi ze maja przepuszczac , i tyle . Ich to znaczy kierowcow zasrany obowiazek jest stanac jak mam jedna noge na pasach i tyle. Wymuszam jak trzeba - jak piznie to bedzie jego wina i tyle

Gość szeheryzada
ja sie usmiecham, bo mi tez milo jak ja jade i kogos przepuszcze i sie do mnie usmiechnie :)

Gość kulturystka.wa
nie dziękuje, bo nie mam za co na pasach mam pierwszeństwo !!! i to kierowcy powinni sie zatrzymywać, ale wiadomo jacy Polacy chamstwo i buractwo!! ostatnio przechodziłam przez pasy na zielonym świetle , facet wjechał z zakrętu miał zieloną strzałke i o mało mnie nie zabił , gały wytreszczył ( bo zobaczyl pieszego na pasach i zielonym swietle !!!) debil jeden i jeszcze chyba myslal ze go przeprosze !! Polacy to narpawde wredny naród !! Bylam za granicą wiele razy i tam kierowcy sie ZAWSZE zatrzymują przed pasami ( a nie jak u nas czessto mamy jedną noge na pasach i uciekamy z powortem bo jakis cwaniak oszolom jedzie)

kulturystka, pierwszeństwo to masz, ale dopiero gdy już jesteś na pasach - wcześniej nie jak rozumiem, w wątku chodzi o sytuację, gdy pieszy grzecznie czeka żeby wejść na przejście - jeśli wtedy kierowca mnie wpuszcza, to najczęściej dziękuję podnosząc dłoń - taki "znak pokoju" wśród kierowców

Gość kulturystka.wa
tak to mialam na mysli ze jak jestem na pasach to mam pierwszenstwo ale kilka razy zdarzylo mi sie uciekać z pasów dosłownie !! bo ktos mnie strąbił i zwyczajnie sie balam !!!