Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Pytanie do Panów - instynkt tacierzyński

Polecane posty

aaaa i posiłem fiku o jakis kontakt bezposredni do Ciebie, ale wygląda na to, że siostrze nie zalezy na Twoim szczęsciu :D

ze niby bedzie przemierzał pola i lasy? A jak mine te jedną jedyna, bo wystawiła mu kulki z chleba, a on na chleb nie poleci?

Brrrry! Przepraszam za spóźnienie, ale byczyłem się na balkonie. :) Instynkt ojcowski? A cholera wie:D W moim przypadku za wcześnie na jakieś ojcowskie pragnienia. Na pewno chciałbym się kimś zaopiekować.. a czy to musi być dzidzi? Niekoniecznie ;)

Zbulwersowany82, wg moich spostrzeżeń dopiero wchodzisz w wiek, w którym możesz usłyszeć, lub nie, swój instynkt ojcowski:). A zaopiekować kciałbyś się kim? Swoją kobietą? Już pisałam tam wcześniej, że mężczyzna czuje się ojcem od momentu potrzymania na rękach swej malutkiej latorośli;).

Fiku bardzo mi się podobasz i chciałbym żeby było między nami coś więcej

Gość belerofront..
jebuś, a czy jesteś świadomy jej wymagań i tego, że jest dziewicą mimo tego, że się wymądrza na temat seksu? wchodzisz na długą i krętą drogę:D

Obudziłam się a tu bukiet pięknych kwiatków z dedykacją od Jebusia :) Dziękuję :) belerofront --> przemawia przez ciebie zazdrość :P

'j**uś, a czy jesteś świadomy jej wymagań i tego, że jest dziewicą mimo tego, że się wymądrza na temat seksu? wchodzisz na długą i krętą drogę' Belerofront, Jebuś widać nie boi się wyzwań;).

Gość Jańcio Wodnik
Nie mam zadnego instynktu.

Gość belerofront..
nie mylmy wyzwania z utopią i płonna naiwną nadzieją "D

oj, belerefroncie :) ja już jestem taką osobą, która tysiąc razy powie NIE, ale jak się zakocha to na zabój :) Będę więc póki co rzucać kłody pod nogi, bez wyrzutów sumienia :)