Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

który mężczyzna mnie obroni

Polecane posty

gdy przestaną reagowac na moje topiki może w końcu skoncentruję się na życiu :D wyszłoby mi na zdrowie :)

pan mastera xxxxx. -> spoko, zawsze się znajdzie ktos kto zareguje, na kafe jest spory przemiał :D

Skoro sama twierdzi że wyszłoby jej to na zdrowie to przestańmy reagować na topiki :) Tak z dobrego serca :P

Fiku mieszka na górze w wieży, a tą smoczycą u wejścia to jestem ja! Bójcie się, panowie;)! Na pewno żadnego cieniasa do Fiku nie puszcze. Jedno machnięcie ogonem i po Was, fruuuu....byle jak najdalej od naszego zamku:).

Gość lewypalecunogi
bo jak ciem walnem mojom podkowom i pokaże gdzie raki zimóją ! :P

Gość pan mastera xxxxx..
przemierzajka a podobno jesteś pełna dobroci? a może mamy tu do czynienia ze związkiem partnerskim? :D

eeee, luzik, ja się zajmę PPL, tylko niech ten co sie nakręci na Fiku da mi znać, tak zajmę PPL że Fiku Mikuuu bedzie do wyjęcia bez większych ceregieli :D

mrrrr, nigdy jeszcze nie okiełznałem smoczyczy, a zawsze o ty marzyłem, PPL zazar u Cieb będę z moim MIECZEM, na którego widok padniesz ;)

Gość pan mastera xxxxxx..
przemierzajka miałem na mysli parkę lesbijek a fiku sama wystarczająco się krzywdzi, nie trzeba jej pomagać :P

Gość pan mastera xxxxxx...
rozczarowujesz mnie fiku, chodzi o twoje posty, poglądy i sposób bycia

szybko absztyfikanci Fikuśnej, właśnie zajmuję się PPL, droga na wieze wolna, ale długo nie wytrzymam, macie pół godziny, spieszcie sie jesli Wam zależy na Fikuśnej ino szybko, 4. raz z PPL mnie zabije, tak się dla Fikusnej i dla jej szczęścia poświęcam :D

Pan Mastera, witamy w przedszkolu dla dzieci uzdolnionych, trafiłeś na salę, w której grzecznie bawią się dzieci o lotnych umysłach i nie wymagają od pani instrukcji do nowych zabaw, gdyż są wystarczająco bystre, by zasady gry obcykać samodzielnie;).

Gość pan mastera xxxxxx...-
właśnie to miałem na myśli

rozwiń myśl albo ją porzuć, bo jak na razie to rzucasz puste hasła :) dużo hałasu, zero treści :) typowe ...

Offerma, oczywiście, PPL obiecała, że będzie moja, jak obetnę 5 penisów, twoj bedzie pierwszy, wystaw sie

Aburabi, kto Ci uwierzy, że oddałam Ci się pod bramą i to jeszcze bez ślubu?!;) Pffffff... Sądzisz, że widok mieczyka, nawet świecącego, aż tak by mnie otumanił?;)

Gość pan mastera xxxxxx...--
skoro nie dostrzegasz treści, to już nie moja wina

Nie PPL, na Ciebie nic nie działa, ludzkość nie wynalazła tak mocnego źródla ciepła żeby Cię odmrozić, Twoje serce to taka cegiełka zamrożonej wody, czekamy do grudnia 2012, będzie jakaś katastrofa, może jakis wulkan wybuchnie i cieplo lawy Cię rozmrozi, kto wie, dalej trzeba miec nadzieje...

Aburabi, ja jestem jak roślina, która kieruje swe listki do słońca i odkrywa je tylko w sprzyjającym mikroklimacie. W pozostałych hibernuje;). Ażeby te potoki srebrzyste zrozumieć, Trzeba milczeć jak złoto lub jak srebro szumieć. Ażeby te potoki srebrzyste zrozumieć, Trzeba milczeć jak złoto lub jak srebro szumieć.

"która kieruje swe listki do słońca" to się nazywa "tropizm", konkretnie "fototropizm".