Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

który mężczyzna mnie obroni

Polecane posty

Kultura mam na drugie nie nie mylisz mnie z nikim, nikogo nie znalazłem, na szczęscie, bede siesam o siebie matrtwił, sam będę sobie robił dobrze, wszystko bedzie po staremu, ale bedzie ciepło i miło🖐️

jeszcze długi tydzien i was opuszcze, pojawie sie od czasu do czasu, ale bede mocno niedostepny i odległy

Co byś tam nie gadał, i tak wszyscy wiemy, że najcieplej i najmilej jest wtedy, gdy jest się do kogo pitulić. O! Na burzowe noce zawsze lepszy miś niż nic;). Dobranoc:)

Gość pan. mastera 2x
tak mi przykro :)

Gość zzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz hu
Ty fika mika Ty lepiej wyłacz kompa- jak u Nas tydzień temu piorun rąbnął to poszło kawał sieci telekomunikacyjnych w moim mieście (walneło w wieże telekomunikacyjną 50 metrową i tam zamontowane te wszystkie nadajniki, łącza - 2 dni wymieniali kable przy tej wieży - kolejne 2 dni mój dostawca internetu się grzebał bo też mu popaliło.... i z pewnością zarówno jedni i drudzy mieli różne zabezpieczenia i nie pomogło.... a tak hukneło że hej ;) Na koniec jeden "majster" chciał mi wmówić że karte sieciową mi spaliło, bo niby już wszystko działa tylko u mnie nie ;) w końcu jednak doszli do tego, że jeszcze coś nie tak u nich ;) wiec serio - powyłanczać, pooodłanczać wszystko co się da... pociorek zmówić i lulu już szisiaj :P

Gość belerofront..
i znowu się boisz?

Ja się takich przyziemnych spraw nie boję, tylko pragnę wzbudzić męski instynkt opiekuńczy :) to takie słodkie :)

Gość pan. mastera 3x
instynkt? raczej chęć zaistnienia i oczekiwania na wyścig szczurów potencjalnych adoratorów, z których żaden i tak nie ma szans :D

Gość pan. mastera 3x
ja też lubię kiedy kobieta zakłada rano moją koszulę ale to chyba zdarza się tylko w romantycznych komediach :O

Gość pan. mastera 3x.
bo nie umiesz zaistnieć w realu, przemierzajka, bo w realu to baaaardzooo rzadko się zdarza :(

oczywiście w realu jestem stara, gruba i pryszczata, tylko tu mogę uwodzić mężczyzn i jeszcze ustawiać ich w kolejce ;)

Gość w koncu sie przyznalas
nie widze najmniejszego sensu by siebie sama oklamywac 🖐️

Gość nie ma problemu mysle
ze po szeregu operacji mogla bys sie stac niezla laska wtedy pojawia sie fajni faceci 🖐️

Gość pan. mastera 3x.
dla mnie to też normalne ale chyba trafiam na takie bez fantazji :(