Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba sama

DLA KOBIET, KTÓRE PODEJMUJĄ WYZWANIE OSTATECZNEGO POZBYCIA SIĘ OTYŁOŚCI :)

Polecane posty

Super kasia ...ja w trakcie MS wiec dzis wagi nie bede podawac mija sie to z celem odczekam... ale nadal trwam i daze do celu malymi kroczkami .Pozdrawiam serdecznie

witam. Mam na imie Dorota 172 cm wzrostu i waze 109kg wazylam 113 ale udalo sie 4kg w 7 dni zgubic stosuje diete od tygodnia do konca marca zostalo 36kg i wkoncu mi sie uda uda sie na sto%

witam. Mam na imie Dorota 172 cm wzrostu i waze 109kg wazylam 113 ale udalo sie 4kg w 7 dni zgubic stosuje diete od tygodnia do konca marca zostalo 36kg i wkoncu mi sie uda uda sie na sto%

chce na poczatku serdecznie usciskac wszystkie kobietki wspierajace i pomagajace

swoj plan diety ulozylam sama ,mysle ze sa efekty nie zle. Staram sie ze lzami w oczach ale staram jak moge

werka84 ważna jest wytrwałość i plan. Jaką dietę stosujesz? Jeśli będziesz uparcie dążyła do celu, to dasz radę.Niestety nikt za nas nie schudnie, za darmo nic nie ma:)

juz jakis czas czytam wasze wypowiedzi i wreszcie postanowilam dolaczyc,wczesniej wstydzilam sie :-(siebie ze moze ktos wysmieje mnie i wyzwie od potworow

werka no coś TY! Ja założyłam ten topik dla osób ktore są otyłe i chcą się pozbyc tej otyłości. Nikt tutaj nie będzie się z Ciebie śmiał, absolutnie. Ja sama zaczynałam z wagą 95 więc do rusałek nie należałam i nie należę. Więcej wiary w siebie kochana.

dziekuje ze sie odezwalas:-) moja dieta jak dla mnie dosc ostra ciagle glodna ale dzieki blonnikowi+ ananas plus chrom i jeszcze ocet jablkowy tez tabletki do tego duzo ziel.herbaty. Jedzenie moje wyglada tak rano jogurt probiotyczny zero zero z otrebami obiad jablko lub dwa plus np sliwki lub inne owoce lub warzywa np salatka . Chude ryby full wody zero slodyczy chleba ziemniakow zup sosow fast foodow

szczeze mowie narazie daje rade na warzywno owocowej plus jogurty pro zero zero

ja nie chce reklamowac swoje topiku,tylko naprawde Wam pomóc. przeczytajcie :):):) ja jestem na żo 8 lat. kiedys tez miałam nadwage

27 lat i mam olbrzymia otylosc szczegolnie brzuszna od nastp.tyg cwiczenia,basen

chce wam z gory podziekowac ze moge z wami byc i ze jest ktos kto mnie nie doluje za wyglad moj:-(

werka te jogurty zero to samo gówno (sorry za wyrażenie) tam jest więcej ulepszaczy niż wartościowych rzeczy. Zamiast tego zero, lepiej zjeść normalny jogurt (naturalny bez cukru) niz zaśmiecać się tym byle czym. Ja ogólnie nie jem nabiału (jest śluzotwórczy) i źle się po nim czuję. Jeśli moge Ci coś doradzić, to jedz częśto a mało, jak będziesz jadła mało to spowolnisz metabolizm i organizm zacznie wszystko odkładać.

anusiadanusia Witaj. Ja nie jestem zainteresowana dietą optymalną. Stosowałam kiedyś dawno temu atkinsa i nic nie schudłam, a dorobiłam się hemoroidów. Ja mam ustalone przez lekarza co moge jeść, a czego nie i dlatego żo odpada. Ale wiem,że wiele osób stosuje i im pasuje. Zresztą co jest dla każdego, to jest do niczego;)

naprawde sa kiepskie? To moze po nich mam zgage nie będę już ich jeść.:-) dzięki

werka no cos ty ja sama stratowalam z waga 100 przy wzroscie 164 ja tam mniej jem glwonie warzywa nabialy ryby czasem cos slodkiego possam ale to juz naparwde musze miec ochote.... waga nie wiem ile spadla od soboty ms wiec zwaze sie juz po moze w nastepny poniedzialek ale dam rade nie poddam sie o nie nie nie ma innej obcji

takie jogurty doradzali jak czytałam o diecie dukana myślałam że to dobre dla mnie będzie.

kiedys stosowalam diete kapuscianke powiem wam ze schudlam ponad 30 kilo na niej w szybkim czasie dzis nie wiem czy dala bym rade jesc ta zupe oprocz tego jadlam tak jak jem do tej pory tyle ze ta zupka zabijalam glod i moglam ja jesc do woli moze sie na nia skusze w ktoryms momencie przemoge

no ja dorotka pocieszam sie tym że jeść to i owszem potrafię oj ale za słodkim to ja nie jestem to też akurat wolę golonkę ;-) ha od czekolady

werko lepszy tłustszy jogurt, niż ten odchudzony "mutant" nic co nie jest naturalne jest dla nas niezdrowe. Te wszystkie zero są odtłuszczone a napakowane skrobiami, słodzikami i innym badziewiem. Ja nabiału nie jem, ale w domu je sie tylko ten typu greckiego. Oczywiście nie całe opakowanie, a jako dodatek np do musli.

no o tej kapuścianej to ja słyszałam już od wielu osób że jest rewelacją tylko że muszę jeszcze ja spróbować nie tylko słuchać.;-)

będę szczera ja nigdy diety nie stosowała robię wszystko naraz co mi tylko kto doradzi wkońcu ten ostatni tydzień wzięłam sie . Myślę że moze lepszy byłby opracowany gotowy jadłospis

ja sie zaparlam jadlam ja 3 miesiace ale pod koniec trzeciego miesiaca zjadalam moze dwa talerze tej zupy i rosla mi juz w buzi ale poczatki byly nawet dosc dobre.w smaku nie jest najgorsza ale co sie nie robi by schudnac prawda

oj jak tu z Wami pisze to tak bardzo wierzę w to że w następne wakacje założe super krótką mini.:-) :-) :-) :-)