Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malvy

Jak zamieszkać na stałe w Stanach?

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bo wiecie ona NORMALNIE powinna wizę do USA czy paszport i do widzenia. Ale nie. I nikt nie rozumiał czemu. I taka jest prawda, że ona nie dostała paszportu za DOMNIEMANĄ MATKĘ, ze z nią trzyma. I dlatego te pieniądze były moje. No wiecie... ona zarobiła ta jej matka i to wszystko. Taki Lepper po studiach ale zarobiła. Z tym że ona nie była żadnym Lepperem. To była rodzina wariatów znaczy oni mieli SWOJĄ historię i tyle. I za to wszysko był Lord Jim i ja sie musze tego trzymac bo to jest przez nią 1000 Indian zabitych - przez tę matkę matki. A gdyby ona wiedziała, że ONA ma paszport USA to by sie jeszcze predzej powiesiła bo tego nie rozumiecie i tyle. I oni byli wsciekli i w ogóle tam, ale nie wiedzieli o co chodziło z tym paszportem i tyle. Ale ja wiem i tak dalej, ale juz tych pieniędzy nie chcę - niech se je zeżre bo jedyne co umie to szczuć. Ile ona ma ludzi na sumieniu to nie wiem, ale ta Świątynia Ludu to jest jej rodzina choć wiecie - podrzut i tyle z całości. Ale to jest to myślenie i tyle :( No i Wielka Brytania tu pasuje do tego stosu idealnie. Wcale nic innego - tylko Londyn, stosy w parkach tam - to jest z tego. I tyle. I z dziecka diabła. Ale to jest skomplikowane. Bo ta matka powiesiła się bo bracia musieli zrobić kariery. Ależ prosze bardzo. Ta matka po prostu jeśli w ogóle kojarzyła to miała jej zadzwonić i powiedzieć tak - sluchaj ja mam paszport USA, wypieprzaj z tego Londynu. Ale coś w tym stylu. Bo co ona miała jej powiedzieć. tyle. No cóz... skąd ona to miała wiedzieć?A przypuszczaliśbyście coś takiego? No ona nie rozumiała tego i tyle :(

I teraz jak ja nie dostanę paszportu USA to jeszcze zostają pieniądze i będe w Polsce. a tak mogę wyjechać i tyle. A jak niczego nie będę miała to ta baba jest gorzej niż pierdolnięta i to taki kawał czasu. A teraz zobaczcie - dlaczego ja wszystkim pasuje w Polsce? Dlaczego? Przecież to w ogóle sensu nie ma. A czy ta Wielka brytania nie powinna dostać w ryja po wojnie za tego Hitlera, za komunę? Nie uwazacie że im się należało? I zobaczcie - co powodowało, ze tak się nie stało. Przeciez oni powinni mieć całe mordy tam sine - nic. Czemu? No właśnie. I ja wiem czemu - to jest własnie ta rodzina i ICH WERSJA HISTORII ŚWIATA dosłownie. I tyle :(

Wiecie ale nie powinniście się w to wtrącać bo wy też macie literkę R i gdzie indziej też są takie historie i co wy o tym wiecie. I tyle. A ja mogę pasować właśnie w Polsce DOMNIEMANEJ matce mojej matki Z RODZINY, ale już np. rodzinie królewskiej, zebym w Polsce pasowała? To sie kompromitują i tyle. Jak dla mnie. Nie powinnam im tu pasować i koniec. A kto rządzi? Przecież kazdy ma swoją rodzinę. A jak ojcu mogłam pasować w polsce na zasadach zdrowego rozsadku to też nie wiem. A on i tak jest gorszy niż ona i jego ojciec popełnił przez niego samobójstwo i tyle. I jest 100 razy gorszy niż ona bo to wiem i tyle :( I jeszcze się nazywa Otto. i wiecie - jak weżmnie ta matka te pieniądze to się określi że ta córka to jest tylko kasa i tyle. A jest? I tyle. A ksiązka? Co? Dostała za to choć grosz? Bo powinna dobrać się do niej książką a poleci czym - kontem? Poprzez PRAWO - o to mi chodzi. A poleci sobie pieniędzmi. No wiecie... to nie jest tak i tyle. Ale dzieci nie są prawnikami. A czyja to wina? Chyba nie matki. To jest wina jej paszportu USA, którego matka nie miała i się powiesiła. A wszystko na tę moją matkę i tyle. A to nie jest prawda i koniec. I skoro pisała książkę na lekcjach to kim ona miala być z zawodu - bo wiecie jej o to chodzi - studia biologiczne - no wybaczcie. Ona chciała dziecko - wy tego nie rozumiecie. Wcześniej wykształcenie ogrodnicze. Bo uważają , że nie była dla niej tylko kasą. No to kim? Człowiekiem? I tyle :(

Wiecie teraz to ja jestem w TAKIEJ sytuacji - jak dla mnie - że Kościól mnie wyrzucił z pracy w Polsce bo nie składałam się na Kościół. I urząd pracy mi życzył mi dobrze, ale Kościół im powiedział że mam robić doktorat i wiecie - z tego na Zachodzie jest praca. Bo oni dobrze tam kombinują w tej holandii ale nie do końca - oni są grupą - bez sensu - rodzina. I patrzcie ja np. poznam tam kogoś (ile ja mam lat?) i z takiego pomówienia - nie Maryja córka rzeżnika, tylko że to jest praca KK w Polsce to ja powinnam dostać tam lepszą pracę. Ale wiecie musieliby być Chińczykami. Bo w Chinach jako osoba samotna dostanę , a tak co - lesba? Bi? Co najmniej bi bym musiała być :( Albo mieć rodzinę ale taką, że tam będziemy żyć i tyle. A mam taką? Ale tak się NORMALNIE dostaje pracę NA ZACHODZIE z pomówienia KK a w USA też i tyle. Ale trzeba pomówić KK Polski jak dla mnie że nie ma z nich pracy. Bo ja to wszystko rozumiałam, że bezrobocie to jest ich tylko nie rozumiałam czemu. Wiecie czemu? BO TO JEST KARA ZA GRZECHY i tyle. I ich i całego społeczeństwa. A ich najbardziej, ze szukają stałej pracy jak mają mieć powołanie, ida do szkoły - następne powołanie - drugi grzech i co? Bo czemu pasuje im rolnictwo? Bo im zawsze pasowało bo tam szli na księdza po stała pracę. A tak się to idzie na księdza i jeszcze nic nie rozumieją z tego co tam robią i tyle. A obecnie co ksiądz to zamiast o sakramenty to stoi se o dzieci i to swoje i jaki sens całości? Dajcie spokój :(

I wiecie - TERAZ jak dobrze trafię to mam szanse posiedzieć z takiego pomówienia KK w Polsce jak ich pomawiałam 10 lat temu, ale teraz NA ZACHODZIE coś dostanę a w USA też tylko pass musze mieć. Zeby nie było że mi zalezy mi na pieniądzach najbardziej. I dlatego tak - te pieniądze matki powinny byc W CAŁOŚCI moje - na moje imie i nazwisko a ja MAKSYMALNIE 10% mogę z tego wziąć i tyle. I do tylu mam prawo. Reszty nie powinnam tknąć, ale to moje bo CO JA ROBIĘ W TEJ POLSCE? Dlaczego ja nie mam passu USA od 25 lat? OD ĆWIERĆ WIEKU? To o to chodzi najbardziej, a nie o pieniądze. A reszta to jest złodziejstwo i tyle. Ale 10% mogłabym sobie wziąć i nikt się nie będzie czepiał bo całowanie zmarłych wymyślili rodzice matki , ale nie rozumieli że to za to - no to wygrała, ale co - życie osobiste zero i tyle. A nie o to i tak szło i tyle :( I o takie rzeczy mi chodzi a nie o to żeby całe pieniądze wziąć i ...co dalej? i tyle :(

Wiecie to nie są tylko pieniądze na koncie z których dostanę O ILE nieznaczną część. Tam są jeszcze 2 mieszkania i to już mi na zawsze przepadło przez brygidki i mogą sobie być bo ja nie bo mam złą opinię w pracy. Pijak ma dobrą, ja zła . A w Polsce mam opinie pijaka, tak? No wiecie... to jest nieuczciwe i tyle :( No ale jak wolicie wszyscy brygidki to ja tym bardziej swoje i tyle. Nie że krytykuję KK, ale no coś tam krytykuje , a brygidek nie chcę i tyle. Ale pieniądze wygrane przez matkę NA PEWNO IM SIĘ NIE NALEŻĄ. Mieszkanie w Londynie, drugi nikomu i tyle. Agnieszce Smieszce się należy drugie - za honor się dowiem. Bo nie chce jechać do ogrodnictwa - jedzie do książek. i żle robi. W ogrodnictwie spotkała prawdziwych przyjaciół - takich jakich ma w rodzinie. W książkach jest na pewno jest jeszcze lepiej i tyle. Ale w ogrodnictwie jej płacili, a w ksiązkach? Żeby nic nie było na mnie bo sobie tego po prostu nie życzę - tak FANSTYCZNA dla mnie rodzinę ma Agnieszka Śmieszka i tyle :(

A jeszcze na konic napiszę wam jak najlepiej zamieszkać w USA - ożenić sie tam/wyjśc za mąż i NIE ROBIĆ NIC. Bo ożenić się /wyjśc za mąż bogato. i tyle wystarczy. Ani dokumentów nie musisz robić - wszystko Ci zrobią i tyle - tylko 1 osoba ci starczy i całe zycie z góry - ja po maśle. POWODZENIA 🌼

Jeszcze wam napiszę, że miałam 2 siostry i one też mają pretensje. One popełniły samobójstwo. A miały rodowody wiecie. I takie mają pretensje - po co im te rodowody do Polski bo wiecie - one chodziły ze mną do liceum i nie wiedziały o tej literce R w tej szkole i miały rodowody i studia . I tego nie rozumieją - jak one się zajechały? Bo miały Rodowody. A tam jest literka R i to nie było bez znaczenia wiecie. A ja niby też, ale taki rodowód choćby wcale, a one miały dobre rodowody i one miały mieć roślinę, zwierzę i się wydać z tego rodowodu, a one miały studia z matek i ...tyle z tego. A ja tam byłam żeby mieszkanie im załatwiać. Bo wiecie gdybym nie rozumiała tej literki R to nawet po latach po tej szkole zostaje mi samobójstwo jak siostrom. Bo matka uważała - jak ich matki - bo one popełniły samobójstwo przez ich matki - bo to to nie jest wina matki choć tyle ile bo ja chciałam iść wiecie do szkoły ogrodniczej wiecie I Z TEGO po matce i jej rodzicach Z ZAWODU ELEGANCKO pieniądze pasowały i tyle. A teraz to jest taka moja krzywda że wy pojęcia nie macie bo - pracy nie miałam tu po rodzicach nic, całe studia i szkoła średnia bez sensu, że nie jestem ich to nie wiedziałam bo DAWNO mam rodzinę, jak miałam się tego domyślić po tak chorej umysłowo i patologicznej matce w Polsce? I wiecie - ja Z ZAWODU powinnam pieniądze dostać na babcię - a nawet jesli je dostanę to jak. ZA ZAWÓD. Bo moja matka co - po ogrodniczej szkole powinna być? A karteczka jak miała 10 latek? To jest JEDNA WIELKA SZKOŁA od A do Z. A ja? Gdyby nie Bóg to ja bym do dziś myślała, że ja chodziłam do jakiejś NIE WIEM JAKIEJ SZKOŁY wiecie średniej - studia to każdy widział, ale to? A to jest NAJGORSZA SZKOŁA W MIESCIE. Przez to pretensje do rodziców , do Zachodu te siostry mają bo wiecie ci rodzice w Polsce chcieli je żeby z nimi wyjechać NA ZACHÓD - dlatego chcieli rodowody. Ale nie pasowało. Bo rodowody miały z Afryki. Jednak powiedzą im - te rodowody są po to, żeby sie wydać i mieć dzieci ZA BYLE KOGO. To są sieroty , skrzywdzone jakoś tam społecznie osoby - a przecież z Polski dziecka nie mogły te nauczycielki wziąć i wyejchać Z DZIECKIEM na zachód, musiały wziąć ZACHODNIE dzieci? Po co? Żeby im pasowało - to nawet nie chodziło chyba o to, żeby wyjechać faktycznie tylko żeby tu dostać lepszą pracę za dzieci, z którymi pasuje wyjechać. To musiała być taka sytuacja. A to wcale nie jest tak. A one miały roślinę, zwierzę i się z domu NAD MORZE wynieść. Bo tak było. I tyle. I wiecie.... no nie jest życie proste ale... i tyle. A w całej historii jest ta moja matka - te matki sióstr nie dawały z nimi rady, najwyżej będzie wszystko na nią. A ja chciałam iść do ogrodniczej - bo nie bo do liceum jak.... OJCIEC. Matko - no ale miała być praca. Co ja wiedziałam o życiu? I tak mnie wiecie zajechawszy w roku 2004-2006 pojechałam na 2 swoje wycieczki. Jedna była do Londynu i tym mnie w Polsce wykończyli w szkole , a druga była do innego państwa i też przylecieli wszyscy gdzie ja byłam i ja tam byłam w banku wiecie i za dupą był chichot, że niczego nie dostałam a im było lepiej i ludzie ich szukali. I to jest prawda, ale wiecie prawdą jest też to że nie jestem ogrodniczką, że wzięli dziecko DZIECKO!!! to była historia dorosłych ludzi a oni wzięli dziecko i co - na kasę. Bo wiecie jedyne co mają mi do powiedzenia to drwina , ze niczego nie dostałam. I słusznie. Ale jak wygląda ich odpowiedzialność za mnie i moje życie. Jak? Jak wygląda ich informacja o mojej matce. Bo inna szkoła i ja jestem lekarką. Brak tych sióstr i ja jestem lekarką i tyle. Wy tego nie rozumiecie. Czyli na czym zależało moim rodzicom w Polsce? Na tym żebym skończyła BIOLOGIĘ? Kapujecie. Bo dlaczego nie? No to przynajmniej jeszcze technikum ogrodnicze , nie? Bo ja tak chciałam, ale nie - kto mi w pracy pomoże, nie dostanę pracy. No ale pradziadek był ogrodnikiem - czy to nic nie znaczy? Nie - już nic nie ma, kto cię zatrudni. Dlaczego tak? Bo ja poszłam do tego liceum wiecie i zostawała mi tylko szkoła. No ale pradziadek był ogrodnikiem i się nie dam. Bo skąd ten paszport niemiecki? Ja BYŁAM PEWNA, że to po pradziadkach. A wiecie - no to należało wsadzić rodzinę do więzienia jak się nie przyznali, ale ci tu byli lepsi? Po co mi szkoła z literką R - najgorsza szkoła w mieście. Bo wszyscy że jadę patronem. Ale co ja bym zrobiła dziś gdybym nie rozumiała Jana i Jędrzeja Śniadeckich? Zostawałoby mi sobie sznur sporządzić i się powiesić się, że ja jestem po TAK WIELKIEJ SZKOLE i jA NICZEGO NIE OSIĄGNĘŁAM. Jak tych 20 samobójców, jak te siostry, a ilu jeszcze? A kto wie o literce R to wiecie co to jest STASZIC dla niego? NAJGORSZA SZKOŁA W MIEŚCIE bo w Polsce sie idzie do technikum i te moje siostry z TAKIMI rodowodami miały iść do technikum i NIE PO NICH w pracy, a tak po nich i tyle. Bo nikt nie rozumiał, że one mają rodowody i tyle. No i widzicie - dlaczego ja odrzucam juz na zawsze szkołe. Np. z powodu takiej sytuacji - to była to najlepsza czy najgorsza szkoła w mieście i co dalej z moim życiem? Za co ja wyleciałam z tej szkoły? Bo ja jestem Adolf Hitler. No wiecie... dajcie sobie siana wszyscy :(

Wiecie to chyba jest wszystko taka jedna wielka lekcja, że z cudzej tragedii nie robi się pośmiewiska. Bo wiecie - jednak tej matki nie miałam I NAWET O TYM NIE WIEDZIAŁAM - naprawdę. To tak jakby ci matka umarła, ojciec recydywista -powinien siedzieć, ale cóz... i z ciebie by się wszyscy śmiali, ze powinieneś dostać pieniądze a tu nic. No niby śmieszne, ale... i że zachowujesz się jak OSTATNI DEBIL. No niby jest to śmieszne, ale... :( I tyle. Co można zrobić w takiej sytuacji? I jeszcze się ze mnie śmiali jak ja PŁAKAŁAM w tym Chorzowie wiecie i na mnie że jeden się powiesił. A co miałam plakać przy tych uczniach? A oni sobie gwałcili. No wiecie... zamiast mi ograć konto w banku i do dziś mam tam stała pracę to mnie pociorała rok pózniej i tyle z całości. Ze to wszystko przez to, że nie dostałam pieniędzy. No ale wiecie... to jest matka? Szmata do podłogi lepsza niż ona. A przecież się uczyłam - doktorat robiłam. Jednak w całości wiecie tej historii jest coś , że MUSZĄ się mną przejąć. Właśnie ta literka R i tyle. Niemniej wolałabym, żeby się mną przejęli przez profesora wisielca a nie przez literkę R. Tylko taki smutek zostaje , że byłabym zupełnie normalna gdyby nie ta literka R. Że jednak była to szkoła bez poziomu. Bo ja uwazałam tak - w szkole podstawowej miałam oceny że byłam bardzo kulturalna. A w średniej już było więcej osób kulturalnych i te oceny mi się ...pogorszyły. Bo widzicie - tam wystarczyło znać literkę R i już były oceny,a tak? Za brak książki, za coś tam - wszystko złe oceny. A przecież te ksiażki nie są za darmo. Mieć książkę lub nie i tyle. I takie coś mi zrobiła KRÓLOWA BONAQA nie mogę :( No ale takie życie :( Sami powiedzcie :(

Gość Tiaaaa-aaa
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - szybciutko na konsultacje z psychiatra. Moze jakies szanse sa???? Malvy - w obecnej chwili uzyskanie wizy pracowniczej lub malzenstwo z obywatelka.

Gość Malvy
Stara, pojebało cię?!!! Całą noc siedzisz i pierdoły wypisujesz?!!! Idź się lecz!!!

Wiecie - ja tez nie byłam naiwna i wiedziałam że kasę muszę sobie ograć. No ale ja to wymyśliłam żle :( Bo ja mam te pieniądze w Londynie, a wiecie - Londynm a Chorzów. I ja sobie je NIBY ograłam ale mieszkaniem, że Adolf Hitler uważal, że miałam mieszkac w szkole i w związku z tym BEZ MELDUNKU wynajmowałam u niego za 100 zł pokoj mieszkalny z kratami. No i ogrywałam TAK tę szkołe. Ale to było za mało. I tak dostałam ocenę negatywną pracy, którą nie przejął się nikt i zobaczcie jak to logicznie pasuje do koleżanki samobójczyni w ciąży , którą mi ogrywali samobójstwo w kuratorium przez tę ocenę oraz przez zwolnienie dyscyplinarne. Bo wiecie - mnie chodzi o to,że Polacy mi zrobili opinię pijaczki na zachodzie i dlatego mnie sie tam jechac nie chce. A oni powinni się mnie bać. Zamiast tego - ja się ich boję i tyle. A powinno być na odwrót bo TACY SĄ i tyle :( No ale... :(

Wiecie - bo to jest tak - nie wiem jakby wam to napisać - te pieniądze powinny byc ZA ZAWÓD i na babcię. Bo wszystko jej wina i tyle. Matka jej nie chcę. Kiedyś będzie jak w dzieciństwie - oczywiście bez szkoły i bez telefonów matki. Oni z niej zlewali jak ze mnie no ale... co ona miała robić? Zaś ci rodzice przybrani też idealni nie byli ona też... i wiecie czemu mi ustępują. Bo ten brat by nic nie dostał. A ja wystarczyłoby żeby ta głupia krowa zwana królowa Bona powiedziała mi po studiach - bo ja jeszcze na studiach miałam pracę - siedż w tej szkole gdzie jesteś, nie daj się wykopać i zobaczcie - ta literka R i ja tam jestem nie do zdarcia do dziś. R jak zdarcie. R jak papieRos R jak Recdywa - tak bym nawet wódkę ograła. Bo ta dyrektorka nazywała się jak ja i miała nazwisko z jeszcze jednym R i ja tylko tak przepadłam. A wiecie i 2 przedmioty wzięłam i wychowawstwo miałam. No cóz... i byłam tą nauczycielką roku. Ale tylko dwa r. I bym sobie to R z najgoRszej szkoły w mieście dodała i ...po niej. Nie ma tej baby. I na studia se mogłam iść i wszystko. A tak? :( I tyle :( I tak się myśli w Polsce - ile kto ma R i jak go ograć. Chociaż nie do końca. I tyle. I wiecie siedzę przed tym kompem i beczę - po co sie tu starać. Może to ma jakiś sens ESCHATOLOGICZNY bo reszta to literka R i tyle :(

Powiem wam tak - w I klasie liceum chciałam być lekarką. I WYSTARCZYŁO MI kupić książki przecież i na tę medycynę bym poszła i bym się dostała. Ale nie - NIEMIECKA MATURA. Bo czemu ja im nigdy nie wybaczę. Przez to - klika książek w liceum i ja jestem lekarką i tyle. A tak? Biolog. Przecież to sensu nie ma. A po roku paszportem amerykańskim mnie babka ograła bo tak to z matmy miałam medycynę, a po roku to ja już byłam idiotką. Po drugiej klasie liceum wiecie to ja byłam taką kretynką , że to się OPISAĆ NIE DA i tyle :( OPISAĆ :( No ale... takie życie. niech was prowadzą amerykańskie paszporty. bo ta nauczcielka powiesiła się JEDNAK przeze mnie sę dowiem - 3 dzieci. No to niech idzie do mojej babci DOMNIEMANEJ bo ja się do niej nie przyznaję jak matka. Bo jednak wiecie ten paszport miałam mieć - nie miałam włosów Indian i miał być. Czemu zaś nie? Bo wszystko przez amerykański paszport. I tylko tyle żebym była normalna tu gdzie jestem. Nawet tego. Bo to nie są znowu aż takie opłaty, nie? A jednak tą lekarką bym była - po matce. Prawniczka nie - ale jakaś od tabletek. Anestezjog i wyjazd. Taka byłam i to mi pasowało. Ale cóz... po roku liceum do kitu wszystko i tyle :( I też mi zniszczyła życie ta nauczcielka i tyle :(

Znaczy po roku liceum to jeszcze nic nie było, ale po 2 latach sie mogłam powiesić i tyle. I do dziś to samo. Biola... bez sensu przecież :(

A wieci że Agnieszka Smieszka jest to NIEDZWIEDZ który chodzi do kościoła? Niedzwiedz, który TERAZ stoi o pozycje seksualne i...? I co? I ma amerykański paszport bo nie jest taka głupia jak ja? I dlatego może być w tych Niemczech bo przeciez to nic nie pasuje. Ona jest jedna kasa - niedzwiedz stojący o porno. Jakie mam szanse? Zero? I tyle? Jak ją z tym amerykańskim paszportem - ona nie będzie w takim razie przyjęta bo jest ZA DOBRA do tego ogrodnictwa. A reszta jakie ma? Też amerykańskie sie dowiem. No to co robią w Niemczech? Można to tak? I że ten mój ojciec im załatwi w Niemczech, a mnie nie bo go nie chcę. No i dobrze - niech mają. To miał im załatwić WŁOSY INDIAN bo reszta bez sensu bo czemu mi nie zależy bo mam włosy Indian i Elzbietę I i to jest ważniejsze niż wszystkie papiery. Paszport amerykański jest dobry w Polsce, żeby ci nic prawnie nie zrobili i tyle. I koniec. A dalej to jest wycieczka i nic poza tym. Tam są dokumenty na miejscu. A ja nie potrzebuję paszportu USA wystarczy mi niemiecki. Po co? Żeby wszystkim było dobrze? A mnie? I tyle :( A ja się mogę powiesić bo bez kasy. A ta moja matka to ma kasy. Ale zajechała mnie że coś strasznego. Oby jej to Bóg wybaczył bo ja nie muszę. Siostry nie żyją, 20 samobójców, ale to nie moja wina, te siostry też tyle ile jednak depresję mam straszną. i tyle :(

Po tej ekonomii wiecie ona nie miała szans zarobić w USA inaczej niż stojąc o porno. Bo czy z nią warto rozmawiać? nie. O pornografii. A ta Magda tam też STRASZNA i tyle :( USA to jedna forsa, no a Niemcy nie wiem.... ja trzymam z Poniatowskim - co mam robić. Tak się zajechać to też ART OF LIFE, nie? Art of life... niestety :(

Po technikum ekonomicznym ona jest i tyle. Stąd dzieci w USA na paszporcie stojąc o porno i tyle. Bo gwiazdy porno też mają tam dzieci. No ale wiecie - ja tak w życiu nie myślałam w ogóle i mnie to uwłacza. Weż sie do roboty ona mi na to - ale co - bo skąd ona ma ten niemiecki. Trochę z gwałtu a trochę z tego porno - i tak wszystko dzięki porno i poszła na niemiecki. I to jest faworyta Arabów w Niemczech. A jak ona się chce wydać i dzieci mieć to już zupełnie nie wiem. Ogólnie jest to chrześcijański niedzwiedz. Opłatek to całe jej życie - ograć chorego umysłowo ojca - znaczy ojca ma jak mój - można se wybrać. Ciekawe jakie ma babcie - ile trupów, nie? Ona chyba też jest podrzutkiem albo kimś. Z taką przegrać to naprawdę SHAME i tyle :(

Patrzcie - ona stoi o pracę w tej szkole gdzie ja chodziłam bo tam był Goethe i zeby mieć Goethego i wyglądać. Ale po co jej ten Goethe. Ona moze wyglądać Z TYM USA tylko z dzieckiem. I naprawdę powinna iść do brygidek , dziecko se zrobić i tyle. Ten narzeczony to jak ktoś jej nie zna. Jak ją znasz to uciekasz to raz, a dwa nic nie pasuje. Ona z tym niemieckim w biurze rachunkowym w Polsce i to wszystko. Średnie ekonomiczne - co to jest? Nie wiem. W kantorze może siedzieć i tam narzeczony a w tym ogrodnictwie Arabowie i koniec. Na paszport na pewno ją chcą. A idżcie mi - ale towarzystwo. Ale mnie wyrzucili - z szybkością gówna spłukiwanego w kiblu. Czego im życzę? Żeby wszyscy na tym Qurang Medan z głodu zdechli i tyle. Tego im życzę. I potępienia wiecznego Bo sie mieli odpierdolić - nie. No to oby skończyli w piekle bo dalej mi robią to samo i skończą i tyle. Bo nic nie robię tylko siedzę w kompie. A oni co robią? Ja tam byłam w lutym. Ja ich nienawidzę. Oby do piekła poszli bo wszyscy powini siedzieć. przykro mi :( Ta Magda to matkobójczyni też. Bo co ja tam zrobiłam żle? Potraktowałam Magdę jak człowieka - niepotrzebnie. Jedyny błąd i tyle :(

Wiecie - mój brat w Polsce - tak go skreślam jak tamtych na zachodzie - oby poszedł do piekła razem z żoną i tamtymi braćmi - nic mnie nie obchodzą. I tyle. Żeby nie było, że studiów wyższych nie ma. Mógł się od razu namyślić gdzie chce pracować a baby w św. Józefie za NIEGFOTOWANIE mogły mi co najwyżej nie wiem żle życzyć, ale wtrącać mi się w proces? Dyrektora Adolfa Hitlera nie miały bo też by wyleciały i tyle. Bo on uwazał, że Kościół to Adolf i tyle. A wiecie - wygląda to tak jakbym te ocenę negatywną pracy dostała za...rodzinę. Zwłaszcza po św. Józefie bo to samo. Czyli? Jak się komuś moja rodzina??? podoba to mogę być, a jak nie to nie. No ale co to znaczy to nie wiem i tyle. I koniec. I wiecie młodszy brat mi nic nie zrobi starszy skreślony za Śmieszkę w biurze i tyle. Co ma robić? Nie wiem - zesrać się do gaci i tyle. Mógł się nauczyć trochę angielskiego, nie? Też by wyglądał z tym paszportem? A tak? Jak go wywalą z roboty przeze mnie bo sobie nie radzę z ... czym? Z matką tak? A on sobie poradził. Z krolowa Bona? kretyn i zero. Niech uwaza bo mu KNUT z dupy zwisa - tyle mnie obchodzi jego amerykanski paszport wiecie. Najwazniejsze sa wlosy Indian i wbijcie to sobie do glowy. Reszta to sa PIERDY o USA , a nie USA. A ten paszport tez. Jeszcze mu malo? Ten sie nigdy nie dorobi dosyc... ale to nie moj problem.

Bo wiecie wszystko jest na mnie a chodzi o to, ze po amazon. ten brat nie mial mnie przyjmowac. To jest JEGO SPRAWA. To w ogole nie pasowalo, po co mnie przyjal. Teraz wygladaja ze placa a zycza wszystkiego najgorszego stosujac MOBBING. A niby jak wygladaja? Ale kto sie tym przyjmuje. Ja do USA na pewno nie wyjade. A na pewno nie na paszporcie USA - musza wziac pod uwage, ze Stanislaw August Poniatowski sie powiesil. Moze nim sie przejma bo jak ich sie wieszaja to nic. A jednak wybudowal cos - Lazienki, Palac w Warszawie wiecie, most mieli... a oni mnie nie chca bo sie nie przejmuje Goethe. Bo sie przejmuje, ze maja tam 1 samobojce. To sie nie mialam przejmowac. To mnie PISEMNIE mieli o tym poinformac. Bo jacy oni sa? Po pierwsze tam nikogo trzezwego nie ma. Ja bylkam trzezwa. A Goethe to w ogole Niemiec nie jest i niech zdupiaja. On z rodowodem jest i tak BIBLIJNYM a nie koscilenym i niech zdupiaja. Bo wiecie rodowody koscielne typowo, a biblijne to tez 2 rozne sprawy. A ten starszy brat niech mnie nie rozsmiesza bo na co ta matka tak naprawde umarla to nie wiemy a co by zarl jakby nie ta smierc. Ale tacy sa ludzie. To trzeba umiec taki cyrk zrobic, ja tak nie umialam. I miec mozliwosc. Bo moj ojciec np. tez ojca stracil i za taki cyrk nic nie dostal. Choc to za to nie bylo. To bylo od ojca - ale od ktorego? Juz ja tam wiem. Przez to mnie ani wiecie tam nie ciagnie. Do tego PODARKU. A od swoich lesby - tak go lubia. I slusznie. Kochaja go , sluza mu ... :(

Jak to było z tym paszportem USA Śmieszki wiecie - zastanawiała się jak go dostać i wymyśliła, że będzie jej pasował PAPIER jak będzie stała o AMERYKAŃSKIE PORNO. I wyjechała do pracy - na ten paszport i pracowała z dziećmi stojąc o porno. Może gdzieś dorabiała. Ale mówiła , że najlepsze jest niemieckie. Jakoś tak. Bo mi nie pasowało w ogóle zadawać się z tymi Arabami, a oni? Ja nie wiem. I tyle. :( No wiecie normalnie Arabowie tak mi się żle nie kojarzyli - ot inna rela i koniec. I kultura ale to się żenisz z nimi. I tyle. A tu takie świnie - mało powiedziane. i tylko 1 błąd tam popełniłam - powiedziałam Magdzie, że Żaklina zabiła. Ale ona też , i ta Ruska. I wszyscy chcą ten paszport przez to nie mogę tam być. Ale wiecie USA to kasa i ...włosy Indian. Tyle i możecie być. Bez paszportu. A reszta na miejscu i tyle. I tak jesteście obywatelami USA i poddanymi Elzbiety I Angielskiej. A reszta to są bzdury. I tyle. Bzdury o USA i co to jest. Czyje to jest? I tyle. Bo taka jest prawda...

I zobaczcie - jak się tu tą Polską przejmować. A ten Niemiec z amazon. de - on mi dobrze życzył i te baby? Bo zobaczcie ograli mnie amerykańskim paszportem. MNIE??? Chyba firmę? O co tu chodzi. Bo wiecie to są ogromne pieniądze, powiesił się - nie kropnął się milioner tam, i to takie rzeczy wolno robić, ze sobie taką firmę paszportem ogrywasz? Bo nie chcieli dać książek. To telefon wyżej - a oni paszportem we mnie słuchajcie amerykańskim że co ja tam robiłam z niemieckim. A to niech idą się wyżej pytać. A po co im niemieckie ksiązki? I tak niczego po niemiecku nie umieja i tyle. Oni powinni mieć firmę z UK i tyle. Bez sensu amazon.de - przez to im nie chcieli dać wiecie bo ogrywali firmę amerykańską. Żeby o nich nie stać. Niech sobie to biorą. I wszyscy się śmieją z tego teraz, że przez jedną WŁOSZKĘ - mnie im się nie udało. A ten urzędnik powinien WYLECIEĆ bo tam nie płacą. I to jest chyba to, że na amazon. płacą tylko Chińczykom i to koniec. Aaa bo tak pasuje. W USA tak płacą, a reszta może zdechnąć z głodu. I Niemcy zrobili tak, że nie płacą czarnym i tyle. A swoim najrózniej i tyle. Swoim generalnie tak. I tam jest chyba wiecie chaja wielka - komu to tam płacić i kto jest tym Amerykaninem bo czarnym płacą i chyba się Afrykanie w Niemczech burzą, że najwyżej nie płacą białym za firmę. Bo w dużych firmach, zeby ci płacić to trzeba mieć forsę, a tak to nie i tyle. No i teraz co to jest ta duża firma i komu to płacić? A w szkole mi powiedzą to samo - wszędzie forsa i tyle :( No bo ja wiecie pasuję na amazon. wszędzie i tego nie rozumieją i tyle. i się mnie boją. Z tych wlosów Indian bo W ZASADZIE to powinni nosić Indianie i tam może być ten kto to rozumie. I dlatego jest taki bajzel na amazon i nikt tego nie chce. W Niemczech poszli w wykształcenie - ale też nie i tyle. I widzicie - po co oni tam jeżdżą? Oni powinni mieć znajomości na innych amazonach I MOGĄ WRÓCIĆ po takim czymś a tak to tylko kasa. A mnie wystarczy raz i PASUJĘ i tak się szuka stałej pracy i tyle. Raz i pasuje ale nie bo załoga nie bo grupa i bla bla bla - to już mogą pieprzyć co chcą bo grupa mnie nie chciała i ja to umiem krok po kroku udowonić - od I spojrzenia nie , jeszcze nie widzieli a już nie bo za wysoko i tyle. Po studiach - po co? Tam powinni być Niemcy w takim razie w Niemczech? Nie wiem. W USA Indianie. I tyle wiecie mieli racji Niemcy, że lecieli Biblią, ale pod USA, a walić relą tam w kogoś jak córka katechetki? Ale miała kasę i mogła być zapłacona a ja WYŁACZNIE od niej. WYŁACZNIE. Gdybym miała Indian to mogłabym tam być. Bo to nie chodziło o język się dowiem i żebym na nich nie zrzucała , że nie pasowało mi płacić przez język bo to nieprawda. No ale wiecie - to oni czyszczą polską firmę, ale ta firma w Polsce wysłała mnie na MAGAZYN Z KSIĄŻKAMI. Nie - oni mnie wysłali na amazon. de - do firmy. I to wszystko nie jest tak bo to jest dla emerytek. Dosłownie dla emerytek i one jak to wiedziały to nawet nie musiały wpisywać się na listy bo wiedziały, że to kasa i od załogi, no ale co dalej? A to wina Polski - bo na mnie , że grupę olałam, ale co oni byli warci? Nic - taka prawda :( Ja leciałam językiem bo nie wiedziałam, że to poszło o indian. To znaczy no własnie ja powiem, że nie wiedziałam jak się ustawić bo przecież zaden Indianin książki nie napisał, ale kto nosi w USA? Nie wiem. może to miało być dla Indian powiem i wyglądam z tym wyrzuceniem, a reszta nikogo nie obchodzi? Może to było, zeby Indianie do szkoły chodzili. Żeby nie było, że mnie USA tam intresowało, a co to i tak nie powiem i tyle :(

Gość owca błagam załóz własny topik
Owco droga,przyjaciólko Jani! Błągam załóz własny topik!

Gość hahahahahhahaaaa
kurva nie moge :D

Powiem wam WSTRĘTNIEJSZEJ firmy niż amazon de nie ma. Leciałam tam ICH książką niemiecką i taki koniec. Bo w tej firmie nie stoi się o książki. Nie trzeba stać o książki i ten szef co się kropnął też miał rację. No ale o co ? To ja powinnam stać o WŁOSY INDIAN - bo tam NIE TRZEBA stać o książki i ja przegrałam BO NIE TRZEBA STAĆ o książki. A o co? Np. o amerykanski paszport - tak można stac o firmę. Bo np. można stac o firmę i OK. A ja powiem że wyleciałam bo załatwiali książki dla Polski to LOGICZNIE stałam o książki, żeby były ksiązki, a to było bez sensu bo miałam stać o firmę i by było Ok. Bo tam nie ma normy jak sie nie stoi o książki, tych książek nie może być bo to nie pasuje, te baby są szalone, tam chodziło, że jeden kumpel na drugiego i teraz co? Ja po prostu miałam tam stać o firmę no ale... to bym musiała mieć amerykański paszport bo nie za dobrze po niemiecku mówiłam, ograli mnie angielskim że nie mam tego paszportu, to co w Polsce to się dla nikogo nie liczyłam i w ogole powiem że są okrutni, wstrętni - żadnych zasad tylko kasa i tyle. A o książki musiałam stać bo po mnie, jednak z tego robi się norma - oczy lecą, a normę wykonać to coś strasznego bo to sie robi grupa i tyle. No albo stoisz o stała pracę, ale po mnie zostaje im wszystkim paszport USA bo oni mi państwo ograli i to był pomysł Iwonki przez to miałam jej siostrę, a jej bez paszportu brytyjskiego przez moja matkę w Polsce nie będą chcieli. ja mogę wrócić bo mi pasuje - i kredyt mieć w banku - kasa jest , spłacać. Bo dla mnie to była tylko kasa. No a co więcej? I jakaś tam wiedza, ale to w Polsce też mam wiedzę i tyle. Amerykański paszport OD BIEDY. Bo oni tylko paszporty liczą. Tego nie wzięłam pod uwagę bo ja leciałam wykształceniem. No bo wiecie co z tym amerykańskim paszportem? Wózek pchać w USA? A w Polsce nie mogę na kasie siedzieć gdzieś? No ale dobrze nie? I tak im zostaje - tym co mnie tak ciorali i tyle. Ich sprawa.

Wiecie ja po Holandii mogłam być SPOKOJNIE na tym amazon. de bez paszportu USA i stać sobie o USA. I tyle. I tak miałam zrobić i... po mnie - musiałabym sie wrócić. No ale by była praca. Po nocach sie dowiem. No ale bym pracę miała i mogłabym odejśc - bo żle bo kasa i firma, ale była anglistka przeżyliby. A ja zrozumiałam że była anglistka i na amazon. de przez to - a stać o ksiązki ze szkoły mogłam przecież. Mogłam lecieć państwem i stać o USA i tyle. No ale w sumie tak miałam zrobic, nie stać o szkołe i książki ze szkoły. Bo ja zrozumiałam , że to tak mogę stać. I mogłam ale nie miałam się tego trzymać bo np. takie osoby wyleciały i tyle. Miałam się trzymać ze z Holandii jadę i stać sobie o USA. I to by było dobrze i tak by mnie chcieli. A ze wyrzucili taką załogę jak ja to nie powinnam była tak stać bo MINIMALNIE mi zabrakło, żeby mnie wrócili. Ale to coś wymyślę. I wtedy też nie ma normy, a tak to jest. Bo mi jedna powie, że chodziła wolno tam, pokazywała wolno i miałam się zastanawoić nad tym. I ma racje i bym sie zastanawiła, ale ja nie mieszkałam jak oni - ja mieszkałam z grupą i z grupą jechałam, tam z powrotem. bo tak by mieli racji, a tak? I tyle :(

I widzicie nikomu TAM na mnie nie zależało bo mieli powiedzieć - słuchaj nie leć szkoła bo to jest druga załoga, pierwsza wyleciała - taka jak ty. Leć se państwami i będzie Ok. I tak bym zrobiła, ale wszystko przez tę laleczkę Chucky wiecie. Dlatego jej nienawidzę. I przez angielski. Bo kto inny i jestem tam do dziś, ale ona od razu mnie ograła tą laleczką Chucky i po mnie i tyle :( A teraz mi już wszystko jedno bo widzicie zamiast mi powiedzieć - leć se państwami to będziesz se mogła trochę pozbierać a pózniej dalej to właśnie miała coś takiego, ze wielka bibliotekarka i ciągle się kręciła i tyle z tego. Bo niezamężna i to z takiej nienawiści wszystko. Bez sensu :(

Po tej firmie powiem wam już mi na niczym nie zalezy, ale dużo racji tam miałam. Jednak żeby tam nie wylecieć umawiając się na stała pracę - Z KIM??? ja się z nikim nie umawiałam to też był szantaż - jakie prawa do takich szpiegów skoro nic oficjalnie powiedziane nie było - jakie zasady i tak dalej... no jakie zasady się dowiem - musi cię chcieć stała załoga i tyle. A tak to juz we wszystkim miałam rację. Zobaczcie - skoro sie umawiali na stałą pracę to albo za rok sie zasiedzieć albo wracać - żeby nie było, że te listy tam coś znaczyły. Nic nie znaczyły. Niekoniecznie muszą płacic - jeszcze jak ktoś nie ma forsy. Wiecie ja ich rozumiem że oni mnie nie chcą. Ile oni mają pieniędzy, ale po co zaczepiają nędzarzy. Po co? I tyle. Jak jakiś żebrak siedzi na ulicy to co - dajesz sie z nim w dyskusję? Nie i do widzenia. A ja ich skreśliłam, że tam stałej pracy nie będzie. Czy miałam rację?