Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhrethtrrthur

kto ma fajny pomysł na procję szkoły??

Polecane posty

Gość rhrethtrrthur

może jacyś nauczyciele podzielą się pomysłami na promocje szkoły a konkretnie gimnazjum?zadanie mam tym trudniejsze że muszę to zrobić z punktu widzenia anglisty czyli nauczyciela języka obcego...

Gość szzz
hmmm...może wymiany uczniów z innych krajów ? To zawsze dobrze świadczy o szkole, ale żeby jeszcze bardziej ją wypromować uczniowie waszej szkoły i ci z wymiany mogą np zrobic wspólny projekt np kilkoodcinkowy miniserial dla młodziezy. Cos takiego byłoby w dwóch lub wiecej wersjach językowych i poruszało tematyke stosunków miedzynarodowych,obcych kultur itp. Jeśli szkoła wolałaby cos prostszego to moze lipdub z piosenką zagranicznego wykonawcy ?

Gość rhrethtrrthur
wymiana z uczniami z innego kraju już jest lipduba też już nakręciliśmy a dyrekcja chce wciąż coś nowego!zwariować można

Gość Festus
nie mam pojęcia czego Was tam uczą na studiach pedagogicznych nie znam tej Waszej szkoły ale gdybym tam coś mógł doradzić to chyba z Gminy trochę kasy można wyrwać i - zrobiłbym sekcję wędkarską, czyli nauka jak wędkować i kiedy wędkować , kiedy ryby można lowić a kiedy jest karencja, nauka praktyczna - czyli prawidłowy rzut spławika do celu na trawie albo boisku aby haczyk nie trafił w krzaki że nie będzie chętnych ? tylko zacznij takie manewry :) - a we wtorek sekcja fotograficzna - czyli wszystko o fotografii i kamerowaniu , jak obrabiać fotki photoszopem , a może już są takie zajęcia ? - w środę kolejna sekcja na przykład jeździectwo, być może tam jest blisko stadnina koni ? - w czwartek spotkania z przyrodą i do czego służą zioła i jak rozpoznawać ? i pokaż ten pomysł na przyklad szkole zaprzyjaźnionej w Niemczech , chyba tak nie mają ale może pomysł kupią :) głupio wymyśliłem ?