Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wintersun 1990

Zwiazek z Muzulmaninem, watpliwosci przed wizyta w Algierii.

Polecane posty

hahahahahahahahhahahaha :D z tych których ja znam to nie przypominam sobie, żeby którykolwiek śmierdział, a fuj :P a to, że się zna ludzi różnego pochodzenia żyjąc w Berlinie, czy że miało się z takimi kontakt w szkole, szpitalu, urzędzie, sklepie a nawet w pracy nie znaczy, że się z każdym z nich chodzi do łóżka. Jeśli ty się obracasz tylko w takim towarzystwie to bardzo mi przykro ;) nie jestem rasistką i nie zamierzam tępić nikogo tylko za kolor jego skóry, w dodatku jestem w stanie rozdzielić np. życie zawodowe z życiem prywatnym. To, że nie związałabym się z muzułmaninem ze względu na to czego uczy go koran to jest odrębna sprawa ;)

Gość wintersun 1990
jeju, ile razy ja to slysze, ze sie zmieni :) mi chodzi o odpowiedzi na temat. mam obawy, o to, co tam sie wyprawia.

Gość angela.......
biała noc - wiesz tu sie otarł tam się otarł a to niby za tyłek złapał , albo za cycka. Heh jedna kelnerka to sie przespłąa z Chrzesnikiem szefa, tez arabem i stwierdziła, że ona lubi tak zwiedzac :D

Autorko jeśli cokolwiek zacznie się dziać, a ponoć protesty trwają nadal więc w każdej chwili może ''wybuchnąć'' sytuacja to bądź świadoma, że na ulicę nie wyjdziesz, bo możesz przypadkiem kosę zaliczyć ;) albo do kraju też zapewne będą problemy wrócić. Ja bym się bardziej martwiła o reakcje jego matki i sióstr tamtejszych bo żyć Ci nie dadzą i będą wykorzystywać a jak nie będziesz ukrywać swoich poglądów to i w pysk możesz zarobić - serio. Jeśli twój jest bardzo wierzący i jego rodzina to nie zaakceptują Cię a nawet jego matka wystarczy, że mu coś nagada że się nie tak do niej odezwałaś czy coś i będziesz miała z jego rękoma do czynienia :) Taka religia i takie dziwne u nich panują obyczaje :) a tak na marginesie to jak to możliwe zamieszkać z obcym facetem którego się nie zna? :o

Gość biala moc!
mychol co ty za bzdury piszesz! oni chce cie przelciec, czy masz meza czy nie. jak maz z innej wiary to napewno, zeby go upokorzyc. nie gadaj z nimi! nigdy! niech sie zakmka w gettach i tam zyja po swojemu. nie mozna ich tolerowac. angela a ta co sie nim przespala to pewnie tez gruba byla? wy polki musiecie zglaszac ich na policje jak cos chca te zwierzeta.

czytałaś książkę Arabska żona? Bardzo ciekawa i pouczająca, no i na faktach ja sama znam podobne przypadki. Jedna znajoma moich rodziców wyjechała koope lat temu i do dzisiaj nie wróciła, baa nawet znaku życia nie dała, ciekawe czy już wącha kwiatki od spodu :)

Oni znają moje poglądy, moje wyznanie itd. sama słyszałam czy mi nie wstyd za moje puszczalskie rodaczki i ogólnie że doskonale wiedzą , że ja taka nie jestem. Nie zadaje się z kurdami których perspektywą jest całodziennie przesiadywanie w knajpie z fajką wodną, znam ludzi z pracy czy z urzędów, mam kumpla którego żona to turczynka i ma braci z którymi się kolegujemy (niepraktykujący wszyscy) i są naprawdę w porządku jeśli chodzi o kolegowanie się. Nigdy żaden z nich nie zaproponował mi ani nie próbował mnie nigdzie dotykać bo po prostu szanują moje poglądy. To, że jakaś polka czy ruska sama im się pcha do łóżka to już inna sprawa, albo to, że np. twierdzą, że jeśli będą mieli żonę to musi ona ich słuchać itd. nie świadczy o tym, że i ja ich słucham czy wychodzę za któregoś z nich za mąż :)

Gość angela.......
Biała noc - nie była gruba :D hehe chodzaca anoreksja raczej :D a oni wolą grube ?

Ehh sama jestem muzulmanka i moj maz oczywiscie tez. Nie masz sie zupelnie czego obawiac. Wszystko co pokazuja w tv nie ma nic wspolnego z religia a raczej z kultura danego rejonu. Na pewno ubierz sie nie nagannie czyli spodnica po kostki a jak spodnie to na pewno nie rurki no i bluzka najkrotsza to rekawy do pol ramiona. Oszczedz sobie ostry makijaz i tyle. Przygotuj sie na wielkie zainteresowanie swoja osoba:) to tyle. A to jakim jest czlowiekiem zalezy od jego charakteru a nie wyznania.

Ale pierdolicie glupoty hahahah hahahah hahahahah przeczytaj chociaz raz koran jeden z drugim i tlumaczenie poszczegolnych wersetow!! Idioci obowiazkiem mezczyzny jest szanowac kobiete! I zapewniac jej wszystko czego ptorzebuje! Mojmaz wrecz ortodoksyjnym muzulmaninem a w domu to ja rzadze i bez mojej zgody nie podejmuje zadnych decyzji. Sprzata, gotuje i pierze na rowni ze mna a gotuje to chyba i wiecej. Takze przestance mowic o czyms o cczym nie macie pojecia. A pzynajmniej nie wiazcie tego z Islamem!

Gość biala moc!
to znaczy grube na nich leca, ale ta kolezanka ladna byla? no bo polaka juz nie znajdzie po brudasie. mychol szanuj swoja rase!!!! nie zadawaj sie z nimi bo ci zrobia krzywde, ich religia kaze nas upokarzac. ciebie upokorza nawet jak niepraktykuja. a jak tam niemki z berlina tez sie puszczaja z nimi? czesciej niz polki? a wogole to chyba zadko kobiety arabki sa z bialymi. ja tam bylem tylko na wakcjach ale kurwa jak zobaczylem ten brud kurwa myslalem ze przesadzaja w opiniach ale jednak jest od zajebanai ich.

Gość angela.......
mm taki typowy czarny platik :D tipsy długie vzarne włosy , solara itd :)

Gość biala moc!
angela czyli taka jola rutowicz? w ogole nie bylo jej wstyd? chyba powinnobyc takim polkom wstyd. chili!! o ty, nie oszukuj tu nas. zmienilas strone w tej wojnie.pisz na forum dla brudasow w jezyku brudasow.

Gość angela.......
noo dokładnie ze tez nie pmyslałam o Joli :D nie wiem czy jej było czy nie ona miała wtedy cyba 18 lat, a ja 21 :) ale ona generalnie była taka troche przytrzymana :d, ale nie powiem faceci się lampili na nia no , ale coż dobra na jedna noc D:

Gość trzeba zrozumieć jedną sprawę
kobieta muzułmańska, od stuleci poddawana zabiegom usunięcia łechtaczki, ma całkiem inna mentalność i podejście do życia. Kobieta zachodu, nawet ortodoksyjna katoliczka, podczas współżycia odczuwa przyjemność, a one nic, po prostu, zostają zapłodnione i juz. Mężczyźni muzułmańscy są do tego przyzwyczajeni i im tak dobrze, że nie muszą sie starać o kobietę, bo jej to obojętne, co najwyżej urodzi następnego bachora.

Gość kolwiek
Tylko puszczalskie dziwki zadają sie z brudasami.

Gość biala moc!
angela przytrzymana? co masz na mysli. ale jak ja zarwal :) ja slyszalem od kumpli ze oni poluja na laski doslownie. te biale. ciagle laza jak takie smiecie i zaczepiaja. w polsce juz by ich ubili. tam sie z nimi pierdola :(

OMG wole juz jak to nazywacie brudasa, niz polaczka bez klasy, wulgarnego, smierdzacego papierosami kretyna. Jesli w realu jestescie tacy sami jak na forum to wspolczuje waszym kobietom takiego elementu. Czy moze one same tez takie cwaniary i idiotki jak wy?

Gość biala moc!
to idz do brudasa :)

Brudas kolego to ktos kto jest na bakier z higiena, czyli jakies 80% polakow to brudasy. Polepszylo ci sie samopoczucie?

Gość biala moc!
brudas bo jeste z gorszej rasy i ma brudna skora w kolorze gowna! gowna doslownie bo tam gdzie ich wuchta nastepuje szambo. te brudasy niszcz europe. masz juz dzielnice brudu.

idz sprawdz czy nie ma cie w lazience, smierdzacy brudasie:D

Gość Hrabia Bronek Strzelipyta
W Algierii oprócz twojego brudasa będą cie posuwać ojciec, bracia i kumple brudasa a nawet pies. :P

"jeste z gorszej rasy i ma brudna skora" nie ma czegoś takiego jak gorsza rasa debilu :o wszyscy jesteśmy sobie równi i należy szanować ludzi innego pochodzenia, nikt sobie nie wybierał kraju w jakim się narodził. Zarówno czarnoskóry jak i europejczyk są takimi samymi ludźmi i tak samo czują np. ból.

Gość angela.......
Przytrzymana czyli taki typowy pustak :D Mówisz , a ona po 5 minutach łapie o co chodzi itd :) mysle ze oni siebie sami wychaczyli hehe nei wiem może liczyła ze lepsza kase dostane jak sie zalicz a:D

Gość wy mumie jedne
ale z was prymitywki i tyle jak w tym filmie aj lowe ju - ta (ror) sie puszcza pewnie z arabami a ten (biala moc) to pewno nosi skarpety do sandalow i klapek

Gość biala moc!
mychol sluchaj rasy sa byly i beda. przestan wierzyc w tolerancje. oni sa zgorszej rasy. nic nie osiagneli. tylko syf robia. araby czarni - niech zyja u siebie. i tam laza w szmatach. rasy sie odpychaja dlatego tak sie nienawidzimy. nie musimy im ciagle placic, pomagac. niech sie wybija te prymitywy u siebie. malpy sa od nich lepsze.

nie puszczam sie z arabami idioto. Ale denerwuje mnie, ze taki cymbal uwaza sie za lepszego tylko dlatego, ze jest bialy. Co z tego, ze ma zryty leb, wazne, ze jest bialy, tak? Zalosne