Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onek

Najdziwniejsza rzecz, jaką zrobiliscie po pijaku

Polecane posty

Gość gość
w cholerę dużo tego było.. goniłam za klapkami po autostradzzie bo je potraciłam jadąc na rowerze. powpuszczałam znajomemu na domówce kury do domu. goniłam karetke pogotowia na rowerze . pokazałam gościowi w budce gołą d*pe po czym uciekałam przed napalonym zboczeńcem uratowałam n******ego pijaka urywając wszystie reklamy i plakaty z okolicznych sklepów i przykrywając go nimi ratując ćme tak popaliłam sobie ręke że do konca imprezy tanczyłam z zAmrożonym filetem z kurczaka prosiłam o bigos i beatboxa w mac donaldsie kompałam sie w koncercie fontann we Wrocławiu udawałam extremalnego fotoreportera ninja na imprezie. wj****am sie gościowi na 18 przez okno. powłanczałam budziki w biedronce i s**********m powciepywaliśmy gościowi stołki ogrodowe na najwyzsze drzewa w ogródku kąpałam sie w wannie z ludzmi w ubraniach . s*********ysmy z wycieczki klasowej o 3.00 rano wc**j duzo jeszcze tego jest ;) jest co wspominać. <3

Gość gość
raz byłem na imprezie 18-stce kumpla to z tego odpadłem z gry pierwszy (mało snu+mała wprawa w piciu), ale nikt tym się nie przejął. Trzy godziny później, w środku nocy, ciągle się przebudzałem bo słyszałem n*******lanie wiertarką :D okazało się że kumpel klamkę urwał i po pijaku wiercił, miałem już wstać a jakaś parka się ładuje do namiotu, spojrzeli na mnie i uciekli speszeni.

Gość gość
ukradłąm atrape samochodu

Gość były pijaczyna
Ja mam dwie : 1) Zesrałem się na przystanku i podtarłem kurtką którą na siebie włożyłem 2) Narobiłem zadymy i zagoniłem sam na siebie na policicję :D

Gość gość
inne, w sumie też nie moje: - idę z ojcem pod akademikiem, ojciec wziął jakiś znak przenośny z drogi i go ustawił na jakimś pomniku ( że niby go trzyma, hehe), - na imprezie narąbany jak messerschmitt spadałem ciągle z krzesła i się smiałem a kumple ciągle mnie podnosili a ja znowu bęc ;D i tak z pół godziny było (nie pamiętam wiadomo) - spiłem się w zakładzie ojca później wracałem do domu i strzeliłem pawia pod kościołem, tłum ludzi na autobus czekał, siara jak nie wiem co a później busem wracałem i zasypiałem na stojąco i jakiś osiłek ciągle mnie trącał i mówił "nie spij kolego" a jakaś babka siedziała i gadała "jak żes się pan napił, to było trzeba taksówkę wezwać" wstyd trochę :o - dzwoniłem za granicę do USA do obcych ludzi i gadałem z nimi mimo że nie znam angielskiego :D efekt: -29.00 zł na koncie (i to na karcie :D), na razie więcej nie pamiętam

Gość gość
zwymiotowalam do miski po czym tak mnie to rozsmieszylo ze polozylam sie na plecy razem z ta miska, wszystko sie na mnie wylalo... dodam ze bylam wtedy u znajomych, mieli lozko w moich rzygach a ja wracalam do domu w obrzyganych ubraniach ...

Gość gość
a ja sie upilam i walilam sie z moim mezem do rana .mam 55lat :D

Gość gość
a ja bylam taka pijana ze zesralam sie do lozka okropnie i wogole tego nie czulam a potem wmowilam chlopakowi ze to on sie posral,,,,pralismy to potem i caly jego dom smierdzial gownami.

Gość assasinka
oj dużo tego bylo! -pomalowanie twarzy koledze czarnym flamastrem (wielka czarna kropa na calym nosie) oraz cała twarz w rysunkach -całowanie i obmacywanie przez godzinę wcześniej poznanego kolegę -walenie po pysku facetów -całowanie i przytulanie drzewa,któremu ułamano gałąź -tańce i śpiewy na boisku -po całonocnym piciu (ok 15 bań) pojechanie na grubą uroczystość rodzinną -wywracanie się w tancu i obijanie o ściany (obite ręce, łokcie , kostki i kolana) -obrysowanie ściany paznokciem (lakierem na pazkociu) -zepsucie drzwi balkonowych -spanie na podłodze w zimie -leeżenie i następnym razem siedzenie na balkonie w okropny mróz -wdepnięcie w ognisko -wdepnięcie w rozbitą butelkę -rozpicie lekkim kopniakiem niezliczonej ilości butelek piwa -zgon na ławce przed blokiem -zarzyganie kibla -p********ie głupot

Gość gość
za dwa dni sylwek, bedzie rzygało

Gość gość
wracałam z kumpelą z Baru i wylądowałyśmy w Krakowie, Jestem z województwa kujawsko- pomorskiego :P

Gość gość
Byłam u koleżanki w Hanoverze.Schlałyśmy się jak głupie.Obudziłam się w Polsce...Podobno wpadłyśmy na pomysł że jedziemy na dyskotekę do Polski i plan zrealizowałyśmy :-)

Gość gość
odkopuje