Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onek

Najdziwniejsza rzecz, jaką zrobiliscie po pijaku

Polecane posty

Gość żona pewnego pana
ja przyszlam nayebana jak jeszcze mieszkalam z rodzicami i narzygalam na dywan a rano mama krzyczala na psa ze sie zrzygal :D pilismy ze znajomymi i doszlam do wniosku ze chce isc spac to sie rozebralam i poszlam do lozka, ale slyszalam jakies smiechy na klatce i polecialam tam w samych majtkach

Gość Boziaaaa
Szłam na boso do domu 10 km, zgubiłam buty i przyniosłam do domu kota w torebce z potłuczonym kuflem.

Gość A mnie kiedyś ktoś
pijaną wepchnął do jeziora. Była wtedy noc i paliliśmy ognisko. Tak żem się wtedy zeźliła na tego chłopaka co mnie do wody wepchnął że zaczęłam płynąć przed siebie w milczeniu. I tak przepłynęłam całe jezioro na drugi brzeg. Oczywiście wywowałam niezły rwetes i sensjację. A ten chłopak co mnie wrzucił to poczuł się zmuszony aby płynąć za mną żebym się nie utopiła. Byłam bardzo głupia. Naraziłam swoje bezpieczeńswto i tego chłopaka.To było dawno temu.

Wmawiałem koledze że zawodowo skaczę na spadochronie, opijaliśmy koniec wakacji, a ja żeby udowodnić wlazłem na drugie piętro budowy i skoczyłem przez wymontowane okno. + złamanie nogi 2 miejscach. - Poszliśmy na zakończenie roku kompletnie pijani, a następnego dnia obudziliśmy się nad morzem, gdzie było multum ludzi.

Gość dywanik
chciałam iść spać, bo już nie mogłam pić i położyłam się na podłodze i przykryłam dywanikiem;)

śmiałam sie jak debil do wszystkiego, kolega widząc że jestem nayebana chciał mnie wykorzystać, seksualnie rzecz jasna :classic_cool: :O i poszedł ze mną do swojego pokoju, macałam sie z nim, lizałam i takie tam, na szczęście w pore otrzezwiałam i kazałam mu sie odpierdolić :O

Gość aha ii ach
19:16 :D 🖐️

Gość aha ii ach
dobra, ja też: na imprezie rodzinnej układałam limeryki na męża, z zachowaniem wszelkich reguł ich układania, rodzice się obrazili, młodsi członkowie rodziny kwiczeli ze śmiechu i do tej pory wspominają, a mężuś nie odzywał się potem do mnie tydzień :D nie ma tego złego. :D

Gość aaagnieee
UP :)

Gość usmialem sie szczerze
z "po takiej wlasnie" - wieszak i "kiedys na weselu" - o siusianiu, no i dobre to o trzymaniu sie podlogi jak sie jest pijanym hahaha, a mam bujna wyobraznie

Gość z kuzynką wyleciałyśmy
z domu w biustonoszach ( na szczescie w spodniach) i pobiegłysmy pod dom takiego chłopaka, pod jego okno i podglądałyśmy go :o

Gość czy on tez byl
w biustonoszu?

haha ja podobnie jak autor tematu 2 tyg temu poszlam z kolegą na piwo i po czym wylądowaliśmy w pociągu i po 12h byliśmy w Gdyni :D w zeszłym tyg napompowałam na imprezie ponton, nalałam wody i się kąpałam - do dziś nerki mnie bolą bo za ciepło to nie było :P z wandalismów to przed procesją na Boże Narodzenie zakosiłam z płotu duży transparent z napisem "już teraz zaufaj Chrystusowi" i powiesiłam na scianie w pokoju (mam go do dziś tyle ze juz nie na scianie :P mialam impreze na chacie i sasiedzi zadzwonili po policje, ta przyjechala i znajomi mowili zebym wyszla do nich pogadac, to ja poszlam, wsiadlam do radiowozu przed domem, zatrzaslam sie w nim i poprosilam zeby odwiezli mnie do domu :/

Gość ja byłam u znajomego na seksik
mieszka w tej samej klatce w bloku, co ja. Potem zdecydowaliśmy się jednak przenieść do mnie. Ubrałam się i poszliśmy. Rano jednak okazało się, że owszem, ubrałam stanik, bluzkę, sweter - ale zapomniałam o spodniach i paradowałam po korytarzu w samych stringach :-D

Gość fiku
Odkurzałam popkorn z podłogi samą rurą od odkurzacza i wołałam "Ale ciągnie!" :D

Gość fiku
Siedzielismy u kumpla, zdrowo napici w pewnym momencie postanowiliśmy cos zjeść. Gdy wyczyściliśmy już kumplowi lodówke (dosłownie do cna, nawet keczup mu wypiliśmy prosto z butelki) postanowilismy pójść na szame do mnie. Przypomniałam sobie, że mam mrozoną pizzę ale nie mam piekarnika,. Po namyśle postanowiliśmy wziąć od kumpla z domu mikrofalówke i zanieść ja do mnie. Kumpel uznał, że jak już mikrofala to i wieża może z nami pójść :D Na koniec jeszcze rzucaliśmy się pierogami i kopytkami ^^ To było takie gastro-party ^^

Gość fiku
Po spirytusie zawsze mi jakoś "pobożnie" odwalało. Np biegałam boso po lesie wołając "Bóg nas kocha!"

Gość zajebiście no/.
-tańczyłam na róże -zarzygałam koledze łazienkę po czym tam usnęłam -zaczęłam pierdolic coś po niemiecku, udajac, że dobrze znam ten język

Gość Boziaaaa
Pmietam wójka z jakijejs rodzinnej imprezki który przesadził z alkoholem. Wstał z fotela i osikał fototapete z krajobrazem lezsnym, oczywiscie stanął pod drzewkiem :) wszyscy byli w szoku a na drugi dzien płakali ze smiechu.

Gość łapki
zrobiłam sobie kanapkę z serem , a zamiast chleba wzięłam łapki do garków i obłozyłam je serem. jakie moje zdziwienie było, że nie dało się tej kanapki ugryżć;)

Gość poznaniara
-tanczylam na rurze -płakałam bez sensu -pobiłam swojego chłopaka (nie pamiętam tego) -raz urwał mi się film, obudzilam sie rano (imprez była u mnie w domu), zaczełam krzyec kto obrzygał kibel - pozniej okazalo sie ze ta osoba byłam ja ;p -na ognisku potknęłam sie o jakis konar i zlecialam z jakies góry wprost pod nogi znajomych -sikałam na srodku chodnika, wiele razy -wynosilam kufle które mi sie podobały z pubów

Gość kjhkjhgkljghdxkjgfkjgfjghfj
mąż mnie mega wkurwił bo sam polazł na imprezę a ja bzyknęłam się z jego kumplem... dodam że mam 28 lat i był to mój drugi facet w życiu. nie przyznałam się, nigdy tego nie zrobię, wkręciłam sobie że to był sen...

Gość zrobilamtotam
ja w zeszly piatek kochalamm sie w ubikacji z kolesiem poznanmym w pubie nieźle

Gość tyrytyrytyrytyry
obzygalam goscia w autobusie:)..

Gość chachahihihihi
podnosze. Nie moje, ale bylo niedawno chyba w faktach.pl, jak pijany gosciu wybral sie traktorem na pole, zaczal orac i tak oral zawziecie, ze zaoral cale pole lacznie z drpga, na ktorej niedawno kladziono asfalt...

Gość szalone czasy
W maju ostatniej nocy szkolenia firmowego zrobiliśmy sobie popijawę. Następnego dnia miałam bus do domu, a miałam jechać kilka godzin przez pół Polski. Miałam kaca na maksa. No i już rano było mi niedobrze. Jechałam najpierw godzinę i na przesiadce w WAWIE żygałam w biały dzień do kosza na śmieci :D Potem w busie do torebki i do czego się dało. Myślałam że tam umrę :O A podróż zajęła dobrych kilka godzin. W moim mieście jak docjechałam ojciec po mnie przyjechał na dworzec. A jego mina jak mnie taką obzyganą zobaczył bezcenna :D A potem jak do domu jechaliśmy to wszystkie okna w aucie pootwierał bo tak waliło :D Po 2 dniach jak do siebie doszłam to musiałam wyprać torebkę i wyczyścić portfel, kosmetyczkę i inne bibeloty...:O Ubrania wcześniej z litości mama wyprała. O torebce jej już nic nie mówiłam. Potem w praździerniku było znów szkolenie. Obiecałam sobie, ze będzie inaczej i niestety nie wyszło. Ale tym razem miałam foliowe reklamówki.... :D