Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onek

Najdziwniejsza rzecz, jaką zrobiliscie po pijaku

Polecane posty

kiedyś po pijaku, wspięłam się na rurkę na metrowym podeście i wywijałam w sukience :classic_cool: dopiero po imprezie kapłam się że nie dość że wszyscy w clubie widzieli moje majtasy, to jeszcze sznurek od tamponu :o :classic_cool:

Gość zaciagalam
kolezance co chwila do kibla, zeby sie z nia calowac.

Gość sdgergtyr4
skoro miałas majtki, to jakim cudem sznurek było widac?

Gość sdgergtyr4
to do xmetaxa było

Gość my kiedyś przewróciliśmy
i przetoczyliśmy na środek wielkiego skrzyżowania słup ogłoszeniowy :D ale chyba najdziwniejszy był przypadek, jak złapałyśmy z koleżanką kota na przystanku tramwajowym, zawiozłyśmy go do akademika, przemyciły na 5 piętro i wypuściły.... do tej pory się zastanawiam czy nam ktoś wtedy czegoś nie dosypał do piwa?

Gość kremówkaaa
up up up !!!!

stałam w wannie z gołym tyłkiem i płakałam, że mój chłoptaś puścił na mnie wodę (bo byłam w ubraniu i leżałam w wannie, jak mnie oblał wodą to się rozebrałam)nic innego mi do głowy nie przychodzi

Gość hahhaha a ja...
siedzialam z kumpela na dachu i sikalysmy ...dupy wystawione za dach..

Gość za wszelka cenę usiłowałem
przytrzymac się podłogi i NIE UDAŁO MI SIĘ! Odleciałem w przestrzeń

Gość hahhaha a ja...
calowalam sie z 2 kumpelami przy wszystkich,jak sie cos przypomni to dopisze

Gość hahhaha a ja...
aaa i robilysmy bomby z brukselek z zamrazalnika w piekarniku... wynioslysmy paru gosciom buty do piaskownicy oddalonej jakies 300m od mieszkania

Gość hahhaha a ja...
konkurs na najglupszy taniec na stole w salonie rodzicow... wystawienie mnie na rekach przez okno z 6 pietra ...

Gość bylo to wieczorem
zataczalem sie idac parkiem, wreszcie padlem na jakas laweczke i zdrzemnalem sie. Po kilku godzinach obudzilem i nie moglem wstac, bo cos mnie przytrzymywalo, a raczej moje ubranie. Poszarpalem sie troche i swiezo malowana laweczka wreszcie puscila

Gość hahhaha a ja...
a moi znajomi przeszli samych siebie,wciskanie frankfuterka w tylek.. wyrzucenie taboretu z balkonu i smiechawa ze zostalo tylko 50 % taboretow w domu..ach stare czasy

a ja wraz z moim chłopakeim i kuzynem zapierdoliliśmy dwa znaki drogowe :classic_cool:

ano znajomi wsadzili jednemu zalanemu butelkę w dupę. Całą szyjkę. Ostatni sylwester;p

albo jak piłąm z tymi samymi osobnikami co powyżej wymieniłam, bedac jedyną kobietą w towarzystwie chciałam udowodnić, ze potrafię zgnieść puszkę łebem. obudziłam się rano z wielkim guzem i rozpieprzonym czołem :classic_cool:

Gość po takiej właśnie
"przepracowanej" nocy szedłem raniutko do pracy. Spałem może godzinę wszystkiego, ale rozebrany, pod stołem centralnie na miękkim dywanie. Było nas tam więcej. Jak budzik zadzwonił, to miałem wrażenie, że ziemia obraca się w odwrotnym kierunkku (to jest w kierunku tym samym tylko zwrot zmieniła), ubrałem się szybciutko i wyszedłem w mojej sztruksowej koszuli z...wieszakiem takim tradycyjnym na koszule w ramionach i haczykiem wystającym z kołnierzyka. Jak to się stało, że niczego nie czułem, nie wiem, śmiechy słyszałem tu i tam i dopiero w pracy się zorientowałem

Gość a ja, a jaja
doszedłem z imprezki do swojego bloku, ale tylko do narożnika. Tam musiałem się zatrzymać, bo blok zaczął mi lecieć na łeb i musiałem skurczybyka tak trzymać z godzinę, bo chyba by się na mnie zwalił. Ktoś jednak mnie wymienił bo rano obudziłem sie we własnym łóżku

Gość a widzieliście kiedyś
pijanego węża? Jak sunie po linii prostej to jest pijany, bo trzeżwy porusza się zygzakiem

Gość w sennym letargu
to prawie jak po pijaku. Jestem urzędniczką. Pewnego razu w domu po pracy drzemnęłam się po południu na godzinkę, a że byłam bardzo zmęczona, usnęłam twardo. To się zdarzyło w zimie. Jak się obudziłam, zerwałam się na równe nogi, patrzę, siódma godzina, a ja na 7.30 do pracy. Szybko zadzwoniłam po taksówkę, cos tam łyknęłam na zimno, pomyślałam zjem w robocie. Taksiarz podwiózł mnie pod samo biuro, a tam egipskie ciemności. Myślę matko co jest grane? Patrzę na zegarek 7.25, tak ale to był wieczór, a ja myślałam, że rano. Rano ciemno i po południu ciemno i mi się poprzestawiało

Gość podszyw podszywa
przypadek podobny, do tego powyżej - też zima, znajomy nawalił się nieprzytomnie, a, że prowadzi punkt ksero i jest obowiązkowym człowiekiem:classic_cool:, poszedł taki nawalony do roboty. że coś jest nie tak, zorientował się dopiero, gdy zaczęło się rozwidniać. no, ale ksero całą noc było otwarte:classic_cool: :-D

Gość grgt
hmmm ja po pijaku biegalam z gola dupa po parku:D z kumpelka:D