Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prezes wertyp

dlaczego polki puszczaja sie z "ciapatymi"?

Polecane posty

a co w tym takiego dziwnego? Facet jak facet, fakt - są nachalni i wiedzą jak poderwać kobietę na noc czy dwie, jeżeli któraś lubi ten typ urody i ma ochotę na taką zabawę to droga wolna.

Gość ex prezes wertyp
ja nie wyzywam nikogo w tym watku. SweetKasandra a ty czasem nie mials tu juz profilu z fotkami? odpowiedz na moj poprzedni post.

Gość ex prezes wertyp
sa nachalni i to uwarzasz za dobry podryw.

To są dwie odrębne cechy. Wiesz, niby Włosi czy Hiszpanie mają podobne, moim skromnym zdaniem dość wyświechtane, sposoby. No, ale przecież jeżeli facet się spodoba to pewnie i jego nachalność łechta kobiece ego.

Gość ciemnogród do potegi
po pierwsze ciapaci pochodza od ciabatty ( popularnego jedzonka hinduskiego), wiec nazwa ta dotyczy głownie Hindusów, nie Arabów, jak juz. Poz tym hinduska kultura kwitła, jak przodkowie Polakow siedzieli na drzewach. Po trzecie - szkoly w Indiach (mówię o przadnych), maja bardzo wysoki poziom matematyki, wiec i teraz poziomem niekoniecznie z drzewa złazimy. Nie mowiac o tym,ze posługujemy sie cyframi afrabskimi, jesli juz ktos ciapatych myli z Arabami. A ty Ex prezesie- jeśliś taki patriota - zadbaj o polska ortografię

Gość ex prezes wertyp
araby to tez ciapaci. chodzi o ich cechy, czyli problemy z seksualnoascia, traktowanie kobiet jak przedmioty itd. araby nie wymyslilu matematyki tylko 1 ze sposobu zapisu liczb durno. poza ropa to nic nie wysylaja. oni nie maj gospodarki praktyznie. tylko rope.

Gość ex prezes wertyp
hindusi nadal siedza na drzewach w zasadzie.

Wiesz, chciałabym mieć takie "tylko". Poza tym mają też rynek spożywczy (makarony, daktyle, owoce itd) no i normalne fabryki, zwłaszcza mebli. No, ale mniejsza z tym. Problemów z seksualnością raczej nie mają, bo niby jakie? Sposób traktowania kobiet nie jest identyczny dla wszystkich "ciapatych" - a Arabowie akurat to mieszkańcy Arabii Saudyjskiej, nie cała populacja północnej Afryki. ;)

mieszkalam w Holandii ale teraz juz na stale w Belgii. Mi jakos oni nie imponuja :) Znam tylko jednego Marokanca ktory byl w porzadku . Kiedys zapytalam go sie dlaczego Turcy tak sie zachowuja. To mi powiedzial ze Europejki sa latwe do zdobycia, ze wystarczy jak taki sie usmiechnie postawi drinka, zacznie mowic mile slowka . Nie musi brac slubu zeby miec sex. Kolezanka z Anglii opowiadala mi kiedys o swojej znajomej ktora jest z muzlumaninem. Gdy przychodza do niego koledzy (rodacy) na modlitwe to on ja zamyka w szafie na czas ich obrzedu. Jak go nie slucha to ja bije, Dla mnie dziwny zwiazek

Gość olivia dunhamm
zdziwilbys sie z tym siedzeniem Hindusow na drzewach, ale ok.

Filipińczyków też nazywają ciapatymi...ale to na marginesie. Jedna sprawa, co komu przeszkadza kto z kim sypia?

Gość olivia dunhamm
tez o to pytalam, ale nie doczekalam sie odpowiedzi

Gość ex prezes wertyp
Kasandra no ja wlasnie tez tak slyszalem, ale oni tez gardza nami, ze wzgledu na religie. pytanie dlaczego znajduja sie polki ktorym odpowiada takie ponizenie. a ty znasz osobiscie przypadki polek co sa z turkami, arabami? czesciej holenderki czy polki tam z nimi fikaja?

System numeracji stosowany na całym świecie pochodzi prawdopodobnie z Indii, ale kształty cyfr są arabskie. Po raz pierwszy pojawiły się w formie pisanej w pracy muzułmańskich matematyków al-Khwarizmiego i al-Kindiego około roku 825. Dzieło uczonych trafiło do Europy 300 lat później dzięki włoskiemu matematykowi Fibonacciemu. Słowo „algebra pochodzi od tytułu książki al-Khwarizmiego, „Al-Jabr wa-al-Muqabilah, której treść ma zastosowanie do dziś. Z arabskiego świata wywodzą się algorytmy i znaczna część teorii trygonometrii. Odkryta przez al-Kindiego analiza częstotliwości umożliwiła rozwiązanie wszystkich kodów starożytnych i stworzyła podstawy nowoczesnej kryptologii kiedy bylismy na drzewach Arabowiewymyslili jeszcze chocby wieczne pióro, prototypy samolotu, szczepionki, torpedy, skalpel I w XI w wiedzieli,ze ziemia jest kulista... A lazienki w domach kto wymyslil? - Hidnusi - i to baaardzo dawni temu.

Są kobiety którym po prostu nie przeszkadza poniżanie, a czy poniża je Arab w turbanie czy Polak w brudnym podkoszulku to chyba bez różnicy.

Gość ex prezes wertyp
dlaczego? moze dlatego, ze wedlug nich kazda polka to dziwka? moze dlatego ze my nie mozemy taka ciapata miec (poza wyjatkami) bo oni trzymaja je niczym bydlo dla swoich. moze dlatego ze gardza niewiernymi i chca przestawic europe na Islam.

Gość olivia dunhamm
ale jakie to ponizanie?? Milosc to dla ciebie ponizenie? Gratulacje.

co do pytania w tytule; jest wolny wybor - jesli dziewczyna, do ktorej starowales wybrala ciapatego, to widac był lepszy od ciebie - nie rozdzeraj szat i nie krzycz tylko sie podciagnij :)

Gość olivia dunhamm
Hindusi nie sa wyznawcami Islamu, a tez macie Polki w zwiazkach z nimi za dziwki, wiec nie przekonuje mnie twoja odpowiedz

I już w paru krajach ich pro-islamskie zamiary ukrócono. Wolnym seksem świata nie zdobędziesz.

Gość ex prezes wertyp
ciemnogród do potegi to bzdury, licza sie fakty, oprocz tych liczb z niczego nie korzystamu, nic nie produkuja, nie maja nic z czego sa znani. w sporcie nic nie znacza. siedza i ich glownym zmartwieniem jest czy zalozy na leb burke, czy moze nie trzeba, czy to ich z gorszy, czy zarucha czy nie.

Gość ex prezes wertyp
olivia dunhamm w kulturze hindusuw kobieta tez jest gorsza od faceta. nawet jest tradycja ich palenia jak starci meza. jak maz starci zone to go nie pala. hinduski tez trzymaja cnone twardo. bo musza.

Drogi autorze - przestań popisywać się żenującym poziomem wiedzy o kulturach których nie znasz i co najlepsze - uznajesz za jedną i tą samą. Już Ci napisałam, że mają normalny rynek produkcyjny i eksport - zwłaszcza żywności i mebli (cholernie drogich mebli...). Poza tym nie wiem czy wiesz, ale akurat Indie sobie na rynku świetnie radzą, mają tam masę fabryk i jest dużo inwestycji zagranicznych. Poza tym co ma gospodarka krajów do tego co sie dzieje u ludzi w łóżku?

Gość olivia dunhamm
prezes, a Polacy poza piciem z czego niby slyna? Sport lezy, kultura i sztuka tez, zadnych znaczacych osiagniec w swiecie. Jak juz porownujesz to chociaz miej do czego

Gość olivia dunhamm
prezes wybacz w tym momencie pierdolisz.

Gość olivia dunhamm
zreszta nadal nie wiem co cie interesuje kto z kim sypia.

Gość ex prezes wertyp
przeciez nie jade po hindusach teraz, muslimy nic nie znacza w swiecie, tylko ich ropa. hindusy fakt cos tam robi

osobiscie znam 2 Polki ktore sa z muzlumanami. Raz w Polskim barze widzialm jak Turas walnał jakas Polke w nos tak ze az jej zlamal. Na szczescie dobrze sie to dla niego nie skonczylo :):) Koledzy postarali sie o to aby miesiac polezal w szpitalu

O krajach północnej Afryki też nic nie wiesz. ropa jest głównym, ale nie jedynym biznesem. coraz durniejsze te prowokacje (i ich autorzy).

Gość ex prezes wertyp
przeciez nie jade po hindusach teraz, muslimy nic nie znacza w swiecie, tylko ich ropa. hindusy fakt cos tam robia, ale tam jest system kast, czeste aborcje (jesli ma urodzic sie kobieta, bo jest u nich gorsza). Polacy w sporcie maja wiecej osiagniec niz 300 000 000 arabow! Gospodarka na poziomie AS (chodzi mi o dochod na osbe), a nie mamy ropy. oni cale swoje dochody opieraja na tej jebanej ropie i nic po za tym. a ile tam osob nie umie czytac? bo po co im to?