Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prezes wertyp

dlaczego polki puszczaja sie z "ciapatymi"?

Polecane posty

Gość gość
ty nie jesteś cały kobiecy swiat, małpo naczelna :D

Gość gość
a ja nie wiem czy jesteś atrakcyjna, wiem tylko że pożądasz ciapaków i jesteś w tym niechlubnym wyjatkiem. Szmato.

Gość naczelna
👄

Gość RasowyPatriota
Nic w tym złego jeśli w grę wchodzi miłość. Tylko dlaczego one niby kochają tylko tych którzy są zarobieni , albo mają ustawionych rodziców z kilkoma chatami. Zwykły Polak ciężko pracuje musi sobie wszystko sam opłacić czasem pomaga rodzinie w Polsce. A ciapak mieszka z rodzicami to co zarobi może wszystko wydać na taką piłeczkę czy zabrać ja na wycieczkę tu i tam. I cieszy mnie ze tak mało warte dziewczyny są dla ciapakow a dla nas Polaków zostają te prawdziwe szczere wartościowe Polki kochane. Niestety dużo polek dało by sobie balasa w cios wsadzić żeby mieć wygodne życie.

Gość Kurdish ciapak
Siema,/ Hi every1, Am Kurdish ciapak and would like to talk to you :) :)

Gość gość
Jesli juz to with you. A poza tym was by nawet koza nie chciała, no chyba żebyście jej tylne nogi do kołka uwiązali , zeby wam nie spoerdolił,a

Gość gośćhh
Przeciez polki to szmaty i kazdy to wie . Wstydem jest miec dziewczyne z polski to jakby k***e miec

Gość gośćhhh
Przeciez kazdy w uk wie ze polki to najtansze szmaty do rozplodu tyle w temace

Gość gość
Jesli juz to with you. A poza tym was by nawet koza nie chciała, no chyba żebyście jej tylne nogi do kołka uwiązali , zeby wam nie spoerdolił,a Haha

Gość louc
Ja opiszę moje spostrzeżenia odnośnie tworzenia związków mieszanych po rocznym pobycie w UK. - Polki urodą wyróżniają się pozytywnie na tle innych nacji. Zwłaszcza na tle angolek. To są geny plus umiejętność zadbania o siebie w każdych okolicznościach. Czy wyjście do sklepu czy praca w fabryce - obowiązkowo makijaż, tipsy i legginsy :) yeah! - czarni i ciapole mają inną aparycję i sposób bycia. Ich bezpośredniość może się dziewczynom podobać. dochodzi do tego chęć poznania obcej kultury. - Polki w oczach angola uchodzą za bardzo atrakcyjne ale też dzikie i z wygórowanymi wymaganiami, co wychodzi po czasie. Nacisk na ładny dom, rodzinę, dzieci i psa - nie są to wartości tak bardzo priorytetowe dla innych nacji - Uważam że to dobrze. Bo trzeba się starać:) - trauma po byłych partnerach - Polakach. Bywa że trafiły na buców, chamów i prostaków. ( PS. autorze topiku: mógłbyś inaczej zadać pytanie) - nierzadki widok - Polka ze swoim muzułmańskim mężem i gromadką dzieci. Totalnie obca kultura i inny system wartości. Nie rozumiem nie moja sprawa, nie komentuję. - olbrzymia większość polek za partnera wybiera jednak Polaka. Nie jest to regułą ale generalnie uchodzi za bardzo obrotnego, prostolinijnego, szanującego pieniądz i wartości rodzinne. Na tle angoli i ciapoli to Polak ( ale też murzyni, i obywatele wschodu Europy ) potrafią się dobrze ubrać i dbać o siebie - (siłownia). Na koniec dodam że gdybanie kto i z kim to jakieś chore i zakrawa na jakieś kompleksy, natomiast nie polecam związku z praktykującymi muzułmanami a to ze względu na ich faszystowską religię. To już inny temat. Pozdro.

Gość gość
dlaczego się puszczają? bo ciapaci mają gadane, a kobiety są naiwne i dają się nabrać. Proste? Afro i arabusy mogliby dawać Polakom lekcje prostackiego bajerowania, to by może wybierały Polaków. Poza tym Polacy w UK to wcale nie górna półka, a raczej najniższa. Mądrzy radzą sobie w Polsce. :-) Ciapaci poza tym szukają krów rozpłodowych, a Angielka nie wchodzi w grę, bo nie zechce, kolorowych kobiet brak, to wybierają te łatwe ze wschodniej Europy. Proste?

Gość gość
Mnie tam ciapaci i murzyni nie jarają, jestem Polką i chcę mieć Polaka, bo ta sama kultura, język historia. Nie mogłabym być z jakims obcokrajowcem, za duże różnice kulturowe i wydaje mi się, że takie osoby nigdy sie tak do końca nie będą rozumieć. Nawet do samego seksu bym nie chciała bo obrzydza mnie seks bez miłości, tak więc nie rozumiem takich kobiet co sie puszczają z murzynami dla samego sexu, dla mnie to jest coś obrzydliwego.

Gość gośćludwik
tylko debilki albo takie których mąż już dawno olał i przez to szukają j....nia bo inaczej nie da sie tego wytłumaczyć ale jak już by nie daj bóg było małe ciapaciątko to wypad z Polski a nie żerować na opiece społecznej a także na 500 + niech mu dadzą w ciapolandi skoro taki jaet wasz wybór

Gość gość
brzydkie czy grube dziewczyny ktorych nikt nie chce, sa wysmiewane itd to kiedy trafi im sie ciapak albo murzyn to lgna do niego jak muchy do gowna.

Gość gość
dziwne bo jak ja widuje w pl polki ktore maja mezow ciapakow czy murzynow to 90% z nich jest albo brzydka albo gruba. chodzac na zakupy do marketu siedziala na kasie taka brzydka dziewczyna. spotkalam ja w autobusie gdzie obsciskiwala sie z arabem :D moja znajoma brzydka i bardzo gruba ale tleniona blondyna i tapeciara z kim sie prowadzala? z murzynem. polaczki gardza swoimi rodaczkami to jak trafi im sie ciapak lub kunta kinte to sa w 7 niebie.

Gość gość
hahahha Polska cebula zazdrosne k***y :) nawet szmaty wam żal d**e ściska, że polka woli ciapatego, który jej więcej da niż taki biedny polaczek hahaha łachy z was

Gość alkomat
dziwne bo jak ja widuje w pl polki ktore maja mezow ciapakow czy murzynow to 90% z nich jest albo brzydka albo gruba. chodzac na zakupy do marketu siedziala na kasie taka brzydka dziewczyna. spotkalam ja w autobusie gdzie obsciskiwala sie z arabem smiech.gif moja znajoma brzydka i bardzo gruba ale tleniona blondyna i tapeciara z kim sie prowadzala? z murzynem. polaczki gardza swoimi rodaczkami to jak trafi im sie ciapak lub kunta kinte to sa w 7 niebie hahahaha sama prawda!

Gość gość
Kilka lat mieszkałem w UK i też zauważyłem, że te wiążące się z ciapkami to w większości takie, których Polak by nie chciał po prostu mało atrakcyjne, zaniedbane. Mądre, ładne szanujące siebie i swoje wartości zostały w Polsce lub są za granicą w związkach z Polakami. W sumie dobrze bo tak byłaby sama a tu ma chociaż ciapaka. Zaznaczam WIĘKSZOŚĆ, nie wszystkie- to moje obserwacje. Zasada ta potwierdza się jak popatrzymy na lewaczki wykrzykujące o tolerancji i refuges łelkam ;-)

Gość Tygrys 2
Panowie i Panie nie martwcie się o te Polki co poszły z ciapatymi bo predzej czy później i tak wrócą do Polaków... oczywiscie jeśli się im uda to przeżyć i uciec z tamtego ciapatego związku... pozdrawiam i pamiętajcie że każdy ma prawo dokonać własnego wyboru

Gość gość
jak się puszczają to ich sprawa ważne jest tylko ażeby nie przywoziły ze sobą z powrotem do kraju swoich małych ciapaciątek a jak już któraś zabierze to nie je trzyma na smyczy na 500+ niech nawet nie liczy bo to jest na Polskie dzieci, na nie nich płaci ten ciapek co się w nią zlał albo ten kraj Afrykański lub też ją wraz z tymi ciapaciątkami zabierze do swojej dżungli i tam mogą sobie skakać po palmach w Polsce nie ma Palm ażeby je tutaj sprowadzać chyba że w palmiarni

Gość Albert45
to proste: - murzynki nie interesują się białymi - muzułmankom nie wolno, ze względu na religię - dla angielek jesteśmy za biedni więc polak za granicą nie ma łatwo, bo żeby poderwać kobietę trzeba mieć gdzie mieszkać, mieć samochód, trochę kasy żeby o siebie zadbać i czas .... polka ma do wyboru: -anglika z kasą - najczęściej nieatrakcyjnego i nudnego - ciapatego przystojniaka, który też ma kasę - polaka gołodupca cwanianiaka jak myślicie kogo wybierze? Oczywiście są i fajni polacy, ale z reguły są już zajęci. Bo jak ktoś ambitny się dorobi trochę i trzyma poziom, to szybko sobie fajną partnerkę do życia znajdzie. Pomyślcie co czekałoby te kobiety w Polsce ? Przejechały tu nie bez powodu. Przynajmniej mogą sobie życie ułożyć.

Gość Albert45
Dla ścisłości, moja żona jest irlandką. Więc też powinienem iść na stos.... jako zdrajca co swoje nasienie wrogowi oddaje :)

Gość gość
Nie prawda ze tylko brzydkie i grube sa z " ciapatymi " moja koleżanka polka ładna szczupła wysportowana blondynka jest z murzynem

Gość gość
Bo araby sa romantyczni , powiedzą habibi masz oczy jak płatki róż a polskim babom tego brakuje

Gość gość
Bo ciapatych jest w uk najwięcej i mają więcej kasy od polakow , czescieh spotkasz biednego Polaka niż araba, nie mówię tu o imigrantach a o arabach którzy pozakladali tu biznesy , np kebaby albo firmy przewozowe

Gość UkrywanaPrawdaJestTaka
W Polsce ciapaci też łapią patologię, a one naiwne myślą, że z miłości, a prawda jest taka, że dla ruchania i karty pobytu...

Gość halllo !

Mysle  , ze jest to spuscizna po komunizmie gdzie obcokrajowiec byl czyms szczegolnym i atrakcyjnym . Polki sa bardzo kobiece a wiec romantyczne naiwne i uwielbiaja byc podziwiane . Dla ciapakow jasne kobiety stanowia sekualna ponete najwyszszego stopnia a wiec iskry leca jak w szlifierni .Filmy o Apaczach cieszace sie duza popularnoscia tez odegraly tu wielka role . Lubie patrzyc jak idzie Polka z ciapatym za reke i ma gwiazdy w oczach a on  namiot i plame na dresach.

Gość niechcepolaczka

... dlaczego nie chca Polaka? 
Bo Polki zaczely sie cenic:  umiejetnosc gotowania domowych potraw, ogarniecie prania, sprzatanie, dzieci, dom i rownoczesnie praca na CALY etat... wspolczesne niewolnictwo bo pan Polak robi tylko JEDEN etat a wieczorami po pracy - zmeczony 😂 oglada tv z piwem w garsci... i narzeka na caly swiat. 
A Polka w tym czasie myje gary po obiedzie ktory wslanorecznie przyrzadzila na szybko po pracy...
Otwarcie granic otworzylo tez oczy kobietom. 
Ze nie trzeba byc niewolnica - ze mozna pracowac na pol etatu i rownoczesnie zadbac o dom i  dzieci i O SIEBIE bo sie ma wiecej czasu na wszystko. 
Frustracja i przemeczenie odchodzi w ciemny kat. 
Pan Polak tylko wymaga - bo mu sie nalezy. 
Ocjokrajowiec wycaluje za ugotowany obiad, czysty dom, swieze pranie i szczesliwe dzieci. Polak narzeka ciagle i marudzi. I zazdrosci innym wszystkiego. 
I Nie dba o kobiete ... 

Polak to sknera, nudny i nie wyczulony na potrzeby kobiety. Polacy wynianczeni sa przez matki przez co sa niezaradni zyciowo i uwazaja ze wszystko co kobieta robi w domu - jest jej obowiazkim. 

Moze i jest obowuazkiem ale nie kiedy pracuje ona na caly etat.

Na Polaku nawet Barber nie zarobi bo Polak sam sie ogoli maszynka by wiecej kasy na piwo bylo 😂 

Podsumowanie: niezaradni, sknery, bez ambicji, bez empatii, nie pomocni w obowuazkach domowych, nie romantyczni, niewdzieczni, narzekajacy, zawsze zmeczeni, leniwi