Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prezes wertyp

dlaczego polki puszczaja sie z "ciapatymi"?

Polecane posty

Gość ex prezes wertyp

chciałbym zacząć rzeczowa dyskusje. jakieś konstruktywne wnioski. dlaczego tak się dzieje? dlaczego taka polka uważa, że ma prawo wiązać się z kim chce? nie zrozumcie mnie zle, ale nie podoba mi się, że jak wchodze na takie wp.pl (chyba przedwczoraj) patrze - polka molestowana przez Egipcjanin na głównej. zaraz doczytuje, ze sama poszla z nimi do jakiejs chaty... pozniej wchodze na kafe i znowu jakiś wpisy, których nie mam siły już komentować. wchodzę na jakieś blogi polek, dziewczyn arabów, a tam zachwyty tam przyciętymi pałkami... może opiście jak to u was wyglada. ja mowie wam, ze w Londynie się puszczja na potege! w Walii (gdzie pomieszkuje czasami) mniej, bo... ciapoli tam nie zatrudniaja. jest ich malutko. w Holandii i Belgii ponoc tez kurwisko jak sie patrzy.

Gość ex prezes wertyp
donata ale ja masie przycieta pale to trudniej sie dochodzi, to nie ok dla faceta. ja nie wiem ale chyba przycieta pala nie oznacza atrakcyjnosci jak twarz wyglada jak u diabla.

Gość ex prezes wertyp
u mnie w pracy z 20 polek z 4 byly latwe tzn sie narzucaly,ubieraly wyzywajaca. to bylo w Polsce. w UK musze powiedzie ze tak 50% jest potencjalna dziura dla ciapaka.

Gość oopo
prezes a ty znowu tu? daj juz spokoj

Gość ex prezes wertyp
i tez zauwazmy, ze polki okupuja burdele wszedzie prawie... nie wiem skad ten brak moralnosci. jeszcze Ukrainki idzie zrozumiec. tam jest prawdziwa bieda... ale sadzicie, ze to chce pokazania sie z zagranicznikiem? jakis pociag do innych ras?

Gość olivia dunhamm
"dlaczego taka polka uważa, że ma prawo wiązać się z kim chce" a nie ma?? WYbacz, ale byle kto nie bedzie mi narzucal z kim mam sie wiazac czy zadawac.

Gość ex prezes wertyp
oopo skad mnie kojarzysz?

Gość ex prezes wertyp
pani olivia wlasnie moze chca pozac ze moga z kim chca? taka forma buntu...

Gość olivia dunhamm
pozac? A co to znaczy? Czyli wedlug ciebie nie maja prawa wiazac sie z kim chca tylko z Polakami, tak? A to jest gdzies zapisane? Jakas ustawa czy inny zapis narzuca Polkom wiazanie sie tylko i wylacznie z Polakami?

Gość ex prezes wertyp
dobra kobieto nie przyczepiaj mi sie do bledow... no w 1 kolenosci powinni byc polacy. w 2 mysle, ze biali europejczycy. tych z innych cywilizacji nie powinny brac pod uwage.

Gość olivia dunhamm
ale ja sie nie przyczepiam tylko nie wiem jaki wyraz to ma byc. Poza tym wiesz jezdzac metrem w Londynie zauwazylam, ze nie tylko Polki wiaza sie z "ciapatymi", widzialam kilka angielek (wcale nie brzydkich), litwinek (nawet 2 znam), czy kobiet z innych niz Polska krajow. I wiesz co mialam okazje tez poznac kilku facetow. I oni wcale nie sa tak glupi jak wy ich przedstawiacie. Ja rozumiem, ze wam to przeszkadza, ale czy ktos wam (polakom) wchodzi do lozka i jak dymacie fajna azjatke wyzywa was od szmacisk? Nie. Wiec badzcie laskawi odwalic sie od Polek. Bo ja sie nie dziwie, czytajac te obelgi na forum, ze wola wszystkich poza Polakami. Bo gdyby moj facet tak sie odnosil do kobiet to raz splonelabym ze wstydu, a dwa nie chcialabym miec z nim nic wspolnego

Gość ex prezes wertyp
SweetKasandra dajesz ten link, moze to skomentuj?

Gość ex prezes wertyp
olivia to ile tych polek znasz co sa z ciapatymi? polacy z ciapatymi sie nie wiaza, bo ciapate sa pilnowane zazwyczaj. murzynki odpadaj bo polak nie chce miec syna murzyna.

Gość olivia dunhamm
a co to ma za znaczenie ile znam Polek z ciapatymi? A i znam Polaka, ktory jest z ciapata. Znam go osobiscie. Wybacz pominelam w ostatnim poscie.

Gość Amamda O
Odpowiedz jest prosta- polki to wory na sperme innych nacji. Zamiast mozgiem mysla pizda i ich miejsce powinno byc w szalasie a nie na salonach

Gość ex prezes wertyp
z jakiego kraju to jest "ciapata"? a ile polek, chodzi o proporcje. ze na 20 polek przypada 1 polak w takich zwiazkach.

Gość olivia dunhamm
pochodzi z Indii. To nie ma znaczenia ile Polek. Ja nadal nie rozumiem co kogo to obchodzi i dlaczego to was tak boli

Gość ex prezes wertyp
no tak indie, hinduski w sumie nie maja zakazu religijnego. alr to i tak rzadkie okazy. wiecej jest polek z hindusami...

Ten film przedstawia stosunek Europejek do Egipcjanin i odwrotnie. Dziewczyny sa zaslepione ich uroda i sposobem zachowania. Mowia za Polacy sa zerem w stosunku do Afrykanczykow. Ci z kolei Europejki traktuja jak tanie prostytutki. Chodzi im tylko o sex. Mieszkam za granica juz 3 lata i widze to na wlasne oczy. Nie znosze ich wzroku gdy ide ulica. Patrza sie jak na chodzace mieso !!! Zaczepiaja, skladaja glupie propozycje...

Gość olivia dunhamm
no ok, ale co z tego? Doprawdy nie rozumiem dlaczego wyzywacie Polki w zwiazkach mieszanych. W zwiazkach, nie te, ktore sie puszczaja na prawo czy lewo.

Gość ex prezes wertyp
a nie sadzisz ze muslimami nie powinny?

Gość eeeeewelinka28
dokladnie, widac Polacy maja male fiutki:;)

Nie wszystkie Polki się puszczają, a kobiety które to robią to nie tylko z "ciapatymi"

Gość ex prezes wertyp
SweetKasandra a gdzie mieszkasz? czesto cie zaczepiaja? nie wiem ja mam wrazenie ze nir ktorym kobietom imponuja takie prymitywne zaloty... moze to tez powod?

przecietny polak to 175 cm wzrostu i rozmiar ubrania s lub m. chodzi jakby nogu mial na beczce prostowane i nosi debilne okulary przeciwsloneczne...

Gość olivia dunhamm
muslimy, wiesz ja generalnie staram sie nie oceniac ludzi po tym jaka religie wyznaja. Ok, nie jest to moze najlepszy wybor, ale czy trzeba taka wyzywac od razu od szmat czy kurwe? Jej sprawa, ze pakuje sie w gowno. Skoro nie przekonuja jej liczne opowiesci o tym jak tam sie traktuje kobiety, to trudno. Ale wyzywac ja od razu?

Gość jak to co boli autora
że przed ciapatymi majtki nam same spadają, a on, biedaczyna, rozpaczliwie trzepie swoje marne 5 cm pod jotpegi :D sperma uderza do łba i rodzi agresję :D

Gość ex prezes wertyp
Moorland uwazasz ze mozemy tak samo odbierac seks polki z bialy, czarnym czy muslimem?