Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prezes wertyp

dlaczego polki puszczaja sie z "ciapatymi"?

Polecane posty

Gość ex prezes wertyp
o ja pierdole :( wróćmy do tematu...

Gość ex prezes wertyp
zdemaskowałaś mnie :(

Gość ex prezes wertyp
dobra podszywko ;) mozemy kontynuowac temat. dziewczyny prosze o opnie na opinie z 1 strony.

Gość huligan.
A dlamnie polki ktore sie puszczaja z ciapatymi to niewyksztalcone szmaty.niesa piekne niemoga w polsce miec fajnego faceta bo taki moze miec lepsze i ladniejsze.One wyjezdzaja za granice i tam szukaja czarnych brudasow.hanba sa z siebie dumne. widze takie i smieje sie na ulicy.Mieszkam w dani dunka ma wyjebane na brudasa a polki te brzydkie nieszanujace sie piepsza sie z nimi.Ja na euro 2012 bede w polsce i my huligani szykujemy sie na czarnuchow i turasow wszyscy dostana porzadny wpierdol.Zobacza polski honor.Jeszcze jedno wiecie po czym poznac polaka za granica?Po piwie w reku.a POLKE?pO CIAPATYM.Dlamnie polki z ciapatymi to kurwy.niech sciagna teczarne kurwy do polski to zobacza wtedy.Zachod ich toleruje ale nie my polacy a tym bardziej huligani ze stadionow.Pozdrawiam normalne dziewczyny

Gość mental cut
autorze masz dobre chęci, ale żadnymi faszystowskimi pomysłami nie rozwiąże się tego problemu.

Gość ex prezes wertyp
owocowy_sekret ? co znaczy ten turecki napis?

To wina POlski, ze Harvardu nie mamy! A co? Przecież po OHP facet mądrzejszy, może być od omnibusa anglosaskiego! Na to reguły nie ma! Ich tam się wiećej napłodziło, niż POlaków to i tytany intelekyualne muszą się trafić i odżywianie lepsze mieli w UK, bo komuny nie było to wyrośli tacy dryblasi! Harvard, Yale czy Oxford i tak głupcem, mozna być po nim! I czego on tam się nauczy? Co jego wiedza poprawi innym byt na świecie? Dzieci afrykańskie wykarmi taki studenciak potem czy swoich ziomali patrzał będzie? PObratyńców i wysPOrtowańców?

Prezes wiesz widac, ze gowno wiesz. Pracuje na Heathrow i ogladam codziennie tyle mieszanych par, ze w glowie ci sie nie miesci. I nie, nie tylko Polki wiaza sie z "ciapatymi czy czarnymi".

Gość ex prezes wertyp
to nie byla tam,ale podobne miejsce? ale to nie byly polki? wies niosla ze byly...

Gość ex prezes wertyp
byly tam polki u ciebie? to bylo dawno, ale obciagaly za kase ciapalom w kiblach. to bylo lotnisko jakies.

Gość pepee
Witam wszystkich od sierpnia mieszkam w londynie ucze się i tu pracuje staram że poznawać nowych ludzi.jak to mlody czlowiek.Od kad tu jestem nie poznalem nawet jednej fajnej polki.Dodam ze poznaje ludzi prawie z calego. Swiata. Czy jest az tak.zle. z normalnymi polkami w tym miescie ?? Bo tak wlasnie teraz mysle a troche to pszykre i nie jest to moja winna.czy jest ktos w stanie mi na to odpowiedziec.pszepraszam za literowki.dyslekcja.

Gość telefonia orange
'pszykra' to jest twoja ortografia, bo 'od kad' pamietam jestem fajna Polka wiec nie wiem na co narzekasz. Powod dla ktorego Polki puszczaja sie z ciapatymi jest taki, ze wsrod polskich facetow nie ma w czym wybierac.

Gość pepee
W sumie to malo mnie interesuja polki po ciapatych.jestem fajnym facetem i nie mam wiekszych problemow z kobietami.Fakt ze chcialbym poznac polke ale od kad tu jestem nie poznalem ani jednej normalnej ZApewniam CIe ze w Londynie jest duzo fajnych polakow ale TY chyba znasz tylko tycj lysych

Gość pepee
Raczej nie jestem facetem ktory wzuca wszystkich do jednego wora ale po pobycie w LOndynie stwierdzam ze polki sa nic nie wartymi szmatlawcami i workami na sperme innych nacij.Napeano sa tez wyjatki no ale niestety nie bylo mi dane poznac.

Gość GHAH m00min und g00mbas 666
FINAL FANTASY ZERO na Xgox und PC to się nazywa! Aglosaski gnój!

Gość ZUS KRUS MOPS DPS 666
Największa patologia społeczna z Polski wybywała und identyczna przybywała! Świat się kończy na USA - Ukoronowanie Szatańskiego Abstynenta.

Gość ciachacz
bo mysla ze beda bardziej angielskie

Gość gość
A co was to obchodzi kto z kim sypia? I jakim prawem traktujecie Polki jako swoją własność ktore MUSZĄ byc z Polakiem? A potem dziwicie sie ze wola czarnych i Arabów skoro od was słyszą tylko obelgi? Potem jedzie jeden z drugim do anglii i nie moze znaleźć dziewczyny bo ani Polki ani tym bardziej angielki ich nie chca, rodzina Arabki pogoni a murzynki sie nie podobają. Chyba stad ta frustracja, ze strachu ze w koncu zostaną sami. Co mnie to obchodzi ze ktos nie chce dziewczyny po Arabie? To juz jego problem, kobiety maja na to wylane bo maja wiekszy wybor. Ja bylam juz w zwiazku z Polakiem i dziękuje, postoje, w 2 lata wylysial, utyl, potrafil tylko siedziec przed kompem, narzekac i mi pyskowac, teraz jestem zona Holendra i jestem szczęśliwa jak nigdy. z arabami nie miałam nigdy nic wspólnego i nie chce miec. Ani mi sie nie podoba ich wygląd ani kultura. Ale jezeli którejś to nie przeszkadza to nic nikomu do tego. "Dlaczego myślą ze maja prawo wiązać sie z kim chca" hahaha to sie uśmialam, a kto nam zabroni? Ja nie mam zamiaru użerać sie z lysiejacym Polakiem, jego alkoholizmem i kolesiami.

Gość gość
"pszepraszam za literowki.dyslekcja" Po pierwsze- dyslekSja jakby co :P Dyslekcja to może wtedy występuje kiedy się na lekcje nie chodzi :D Po drugie- dysleksja to nie literówki Jakie debilne tłumaczenie

Gość gość
He he he to prawda. Polki Lubią ciapatych. to strasznie obrzydliwe jak się patrzy

Gość gość
dodam jeszcze ze gdy polak próbował podbijać to ciapatej to straszny dym odrazu powstal. Wiadomo ze nie można wrzucać wszystkich do jednego worka ale dużą część polek to kur... i tylko ciapaty taka wezmie, przecież oni walą nawet kozy

Gość naczelna
Caly kobiecy swiat skrycie marzy o byciu ciapacka albo jeszcze lepiej murzynska szmata. Wiec to dla Polek komplement, ze ciapole sa tak dla Polek dostepni.