Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prezes wertyp

dlaczego polki puszczaja sie z "ciapatymi"?

Polecane posty

dobra, skończ już, zazwyczaj chętnie obalam prowokacje, ale nie trafiłeś na mój dobry humor.

Gość ex prezes wertyp
SweetKaSandra ale ten Turek chcial ja poderwa i walnal za kosza? ja slyszalem o sytuacji jak turki zadzgaly polaka bo stanal w obronie polki podrywanej w ich nachalny sposob. w ogole oni nosza czesto noze ze soba. a te polki, jakie typ osobowosci prezentuja? no jak jest w proporcjach u ciebie, wiecej polek czy holenderek, belgijek sie z nimi buja.

Gość ex prezes wertyp
Moorland ogolnie stad wyjazd, ropa czasami to 80% ich dochodu, a to ze tam jakies meble wyprodukuja to gowno znaczy. ich gospodarka opiera sie na 1 podstawie, a nie na kilkunastu.

Powiedział facet wypowiadający się o gospodarce nie znający gospodarki :D Przy okazji, ja widziałam sytuacje gdzie polaczek się zirytował i idąc ulicą nazywał swoją partnerkę w sposób delikatnie niekulturalny szarpiąc ją jak szmacianą lalkę. Więc to nie tylko Turcy ;)

Oczywiście o ogromnym przemyśle turystycznym zapomniałeś...ups, ktoś tu nie doczytał :) W sumie czego się można spodziewać po kimś kogo interesuje życie seksualne obcych ludzi.

Gość ciemnogród do potegi
pewnie nawet nie wiesz, ze w Indiach ( wleki kraj przeciez) sa rejony, gdzie panuje matriarchat - mm np znajoych Hindusów w Bombaju, oboje z wyzszym wyksztalceniem zresztą , wlasnie z takich rodzin pochodza - tam zona ma głos decydujacy.

Mnie tylko nadal ciekawi co mają dochody i rynek państwa do sypiania z jego mieszkańcami ;)

Gość olivia dunhamm
Moorland tego sie nie dowiemy. Zadalam to pytanie chyba ze 3 razy. Autor zgrabnie udaje, ze go nie widzi. Poprostu brak mu konkretnych argumentow, tyle

Uroki prowokacji na kafe. Ostatnio jest moda na rasizm i dopytywanie czemu hinduski penis jest lepszy od polskiego uogólniając na całą populację ziemską (bo europejska to za mało)

Gość ex prezes wertyp
Moorland glupia jestes jak but! Turystyka to najwiecej Egipt ciagnie, ale to i tak tylko 12 % mozgu. zreszta teraz wybory wygra partia Islamska... i zgadnij co chca zrobic, wprowdzic szariat ;) w Tunezji to samo. nie bedzie bikini :) po co piszesz jak nic nie wiesz. przypadki sa dobre jesli odzwierciedlają tendecje danych nacji mozgu. to z polakiem to wyjatek nie rugula.

Niestety z tego co widzę, to grupa nazywana "polaczkami" takie zachowania ma regularne. Nie wspominając o bójkach pod klubami. Przy okazji, 12% dochodów państwa z jednej tylko gałęzi biznesu to sporo.

Gość ex prezes wertyp
odpowiem na to pytanie pozniej.

Gość olivia dunhamm
nie chce mi sie czekac na to pozniej. Bo to pewnie nigdy nie nastapi.

Gość ex prezes wertyp
szczerze, to jest wbudowane w genach samcow (atak na inne rasy, ogolnie biali nie lubia przebywac z ciapolami, czarnymi, jest takie napiecie lekkie, agresja). przy czym dochodzi do tego mocny czynnik psychologiczny, jak sie patrzy na ich bezczelnosc. sa gorzej wychowani, nie maja honoru w naszym odczuciu. bo jaki pajac pyta 3 dzieczyn dziennie o randke w dodaktku patrzy na kobiety jak rzecz. juz o ich zasadach nie wspomnie, ze mozna bic kobiety itd.

Gość co ty sie tak martwisz o Polki
u nas jest wolnosc, wiec sie puszczaja z kim chcą- widac im sie ciapaci podobają. Tobie sie nikt z ciapatym puszcac nnie każe.

Gość ex prezes wertyp
czy sie martwie... nie. ja to traktuje jako nie potrzebna uleglosc. uwazam ze pewne rzeczy z zasady powinny byc przestrzegane przez polki. chodzi tu min. o nie wlazenie w takie zwiazki. szukamy przyczyny tego zjawiska.

Gość przyczyna ? widac ciapaci
potrafia po prostu poderwac, wiedza, jak sie kobietom spodobac - tego sie mozesz akurat od nich pouczyc.

Gość nie wszystkie
ja się nie puszczam, ale tyle razy widziałam ten twój motyw na różnych forach że moim zdaniem ty sie z nimi puszczasz, płacą ci w ichnich groszach za to że nadstawiasz im dupska, ty zasrany kurwusie.

Gość mia mia miu miu
i gdzie ta rzeczowa dyskusja????? A co to kogo obchodzi? Zalujecie/ Kazdy zyje tak jak chce. Sama nie rozumiem tej fascynacji arabami, ale nie upowaznia mnie to do mowienia komus jak ma zyc - w koncu czyjes bledy to nie moj problem. Ja to sie zastanawiam dlaczego polscy faceci tak bardzo to przezywaja. W koncu nikt nie kaze im koncemtrowac sie na Polkach.

Gość ex prezes wertyp
ja pisalem w zasadzie tylko w 1 watku polek z turkami, no moze czasami wchodzilem w dyskusje w innych ale rzadko. co do podrywu ciapkow... nie spotkalem sie by polak gdy uslyszal raz, dwa NIE dalej jak debil chodzil za jakos. nie mam zamiar uzywaz takich metod nie nie honorowe. dyskusja ma byc na temat. polacy tez sobie sprowadza np ukrainki, ale tutaj nie ma co poruwnywac. polak sie nie poniza tym.

Gość ex prezes wertyp
mia mia miu miu ja uwazam ze jednostki nie moga robic co im sie chce. musza byc zasady. jakas godnosc. a polska kobieta majac ciapaka to godnosc traci.

Gość taaka jedna dziewczynkaa
bylam za granica i poznalam dwoch facetow, ciapatego i polaka obaj byli mna zainteresowani ciapaty - pachnacy, ogolony, wlosy ulozone, elegancko ubrany, zadbany, szarmancki i uwodzicielski ... polak - trampki, bluza, zarost, lysa glowa, zero elegancji, pierdolowatosc i brak umiejetnosci podrywania kobiety juz nie chodzi nawet o to ktory byl bardziej przystojny chociaz mi sie bardziej podobal pan nr 1 .... mimo szczerych checi nie udalo mi sie poczuc sympatii do tego polaka ale drugi pan niestety ale pozostal w mojej pamieci:)

Gość mia mia miu miu
x prezes zasady... i Ty sie poczuwasz do wyznaczania zasad. Zwykle tacy jak ty sa ludzmi krotkowzrocznymi i nie sa w stanie zrozumiec, ze podstawowa zasada jest 'pozwolic innym zyc, podejmowac samodzielne decyzje'. A co cie te Polki tak bola? Zadna do Ciebie blagac o laske nie przyjsdzie. To po pierwsze, a po drugie, gdyby ktos ci mowil, ze masz sie zadawac jedynie z np. goralami, bo jak masz kolege slazaka to zdradziles swoje zasady, to tez bys sie takiej presji poddal. Daj ludziom zyc i zajmij sie swoim zyciem.

Gość noz ludzie ciapaty to HINDUS
to tak, jakbyscie na Polaka mowili makroniarz abo na Czecha żabojad. Bez sensu.

Gość ex prezes wertyp
sluchaj ty uznajesz humanizm. to chora ideologia. ciapaci nie sa wstanie funkcjonowac jak ludzie w warunkach kryzysowych z innymi rasami. dziczeja. zobacz co zrobili z Paryzem, zobacz ile szwedek zostalo prze nich zajebanych, bo blondynki, to fujary im lataja i gwalca, bo nie daja. przyjezdza taki ciapaty, swoja corke szykuj na dziewice dla innego ciapala, a sam lata jak pies za bialymi. nie mozna mowic o wolnosci jednostki, bo to zle dla ogolu.

Gość ex prezes wertyp
tlumaczylem dlaczego arab to ciapaty tez. w Indiach Islamisci to z kilkadziesiąt mln.

Gość noz ludzie ciapaty to HINDUS
to,ze ty sobie takie przyjales okreslenie - ok, j ciebie nazwę zóltkiem - bo mi tak pasuje - jaki to sens? Pisz muzułamnie - jesli juz.

Gość ex prezes wertyp
Indor do prania ty chyba nie jestes normalny :( co to za nick...