Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polacca

jak prezentują się polscy faceci na tle mężczyzn z innych krajów?

Polecane posty

Gość polacca

nie podróżowałam za dużo,chciałabym się dowiedzieć,czy uważacie,że gdzie indziej faceci są bardziej dojrzali,zadbani,odpowiedzialni,opiekuńczy,bardziej nastawieni na partnerski zwiazek?gdzie ich szukac?:)

Gość Wacenty
pewnie mają małe wacki :D

Gość bogdan z wąsami 17
są sexy

To nie zależy od kraju, gdzie oni żyja tylko od wychowania, od charakteru itp. Chociaż kultura w jakiej żyja ma wpływ na wiele zachowań .

niewiem jak jest z polakiem bo nigdy z polakiem nie bylam ale jak patrze tu na nich w irlandii to odrazu widac ze polak taki wiesniak i tyle :P ja mam mojego irlandczyka jest zadbany, opiekunczy, przystojny, duzego tez ma ;) dla mnie jest perfekcyjny , chociaz nie wszyscy irlandczycy sa tak bardzo zadbani i wychowani, moj jest ze wsi a bardziej wychowany niz ci miastowi :)

Gość cherries come on!
bitchy woman.... rozumiem, ze na zielonej wyspie jestes od 17 roku zycia ? :P to nie jest kwestia kraju bo w Polsce tez sa przystojni, zadbani i opieknczy faceci... dorypalas z tym irlandczykiem :P

Gość polacca
szukam muzina

Szczerze mówiąc - prezentują się dość nieciekawie. Oczywiście nie wszyscy, ale wielu jest dość negatywnie nastawionych, wiecznie szukają zaczepi albo dopatrują się znieważenia, klną, mają raczej nieciekawy wygląd (bo dbać o image to coś niemęskiego), zbyt wybujałe ego i skarpetki do sandałów.

Gość racja,,,,,
" Byłem w Niemczech, tam dużo było Niemek, która miała w wieku 20 lat troje dzieci i każde z innym, a ślubu z żadnym nie miała. Polki natomiast mają jeszcze gorszą opinię, bo kopulują z arabami i turkami a także z czarnymi. Przez Niemców jest to nie do pojęcia i dlatego Polki mają tam najgorszą opinię, jako kobiety. Do tego jest tam dużo naszych prostytutek, więc możesz sobie wyobrazić co sądzi Niemiec o Polce w Niemczech. Przynosicie nam wstyd i nic więcej. Bo żadna przeciętna Niemka nie zwiąże się przenigdy z turkiem, arabem itp, dla niej to by było poniżenie. To robię tylko polki i dlatego są tak masowo przez turków i arabów zaczepiane." racja

cholera, muszę powiedzieć koledze, że nie istnieje...(ojciec Turek, matka Niemka).

Gość cool man
Moorland Widocznie ta matka to jakaś desperatk

Gość cool man
Mieszkam w anglii i jak widzi się białą dziewczyne z arabem to na 100% to polka i każdy to wie.

"ojciec Turek, matka Niemka" a ty spędzasz noce na polskim forum. a łyżka na to... NIEMOŻLIWE :D

Gość troche sie rozpisalam
Drogie panie i panowie , znam wielu polakow , ktorzy wiele reprezentuja soba zarowno fizycznie , jak i intelektualnie.Jest za czym popatrzeć , tylko trzeba wiedziec gdzie.Mam najfajniejszego męża pod słoncem.jest polakiem bez nalogow .dba o mnie , kocha mnie i codziennie czuje sie jak ksiezniczka.dlaczego polki twierdzą , że polacy to lenie , piją i bija , smierdza , nie maja nic do powiedzenia i sa burakami ?...Ja jako kobieta mądra uwazam , ze kazda madra kobieta ucieknie od takiego polaka , a nawet że z takim osobnikiem sie nie zwiaze. Ja tez mialam z takimi do czynienia , ale zawsze wiedzialam kto to.madra kobieta prawie nigdy nie wiaze sie z takim facetem , a jesli na takiego trafi , bardzo szybko odchodzi , .rozpozna zagrozenie , i nie bedzie sama siebie skazywac na smierc.....takie wlasnie glupie polki szukaja przygod z arabami , mowia ze polak bije , pije , nie docenia , bo nie musi..Nie wyciagaja zadnych wnioskow ze swojego zycia , podejmuja bledne decyzje i porywaja sie z motyka na slonce. Madra kobieta nauczy faceta jak ma sie zachowywac w stosunku do niej , a na niereformalnego nawet nie spojrzy.madra kobieta wie ile jest warta , tyle oczekuje i tyle daje w zamian.Madra kobieta jest obeznana ze światem , zna języki , inne kultury ;wie co to znaczy zapomniec sie z arabem , muslimem , itp.;wie jakie beda konsekwencje , jeszcze zanim powie mu ,ze nie jest zainteresowana.