Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wijana2

Związałybyście z takim facetem który ma słabe wykształcenie?

Polecane posty

Gość wijana2

Po gimnazjum poszedł do zawodówki lub technikum a nie jak Pan Bóg przykazał do liceum. Później nie przystąpił do matury lub przystąpił ale po niej nie poszedł na studia. Przecież taki facet naraża swoją rodzinę na biedę i nędzę.

Gość wijana2
Akurat murarze, fryzjerzy, kucharze, sprzątaczki taką pracę powinni wykonywac u nas ludzie z innych krajów którzy szukają tu pracy a Polacy powinni miec wyższe wykształenie.

Gość mozna jeszcze?
zwiazalabym sie, jelsi bylby zaradny i potrafil robc to, czego nie potrafia wyksztalciuchy.

Gość sdkjdksjdksjdksjdkjdksjdkjsdkj
na jaką biedę? pracownicy fizyczni często zarabiają o wiele więcej niż faceci po studiach. poza tym można nie mieć wyższego wykształcenie, a wykonywać zawód o którym się zawsze marzyło i który jest pasją faceta. nie koniecznie oparty na pracy fizycznej

Gość energiczna młoda dupa
zwiazałabym się

Zależy od powodów, pomysłu na życie, ambicji i tego jak podchodzi do osób wykształconych. Jak z sarkazmem typu "jak pan bóg przykazał do liceum" to nie bardzo ;)

Gość niekonieczny
Ja nie mam matury, ale domek po miastem, każdy dorosły w mojej rodzinie ma swój samochód, nie oszczędzam. Jakaś durna pinda chce mi cos zrzucić?

Gość Maciek luby mój jedyny :(
mój ukochany Macius skończył edukacje na liceum, ale byl mega zaradny, bardziej niż te cioty po studiach... ZARADNOSC i tylko to sie liczy. Macius :(

Gość niekonieczny
No proszę, co to znaczy kulturalnych?

Gość niekonieczny
czyżby kulturalność zależała od wykształcenia? byłby to ciekawy punkt widzenia

Gość niekonieczny
jasne, jedno określenie decyduje o tym ?

Ja nie oceniam ludiz przez pryzmat domu, samochodu, tlyko ktos płytki może tak robic, ja szukam kogoś bogatego wewnętrznie i intelektualnie :)

Gość niekonieczny
a konkretnie, co tam jest niekulturalnego w tym zwrocie?

wijana2 Jakie się ma wykształcenie po technikum a jakie po liceum? Skoro mamy podstawowe, zawodowe, średnie, pomaturalne, wyższe itd. Po liceum nic nie masz, do żadnej roboty Cie nie wezmą, a do technikum jak idziesz masz juz technika :) a stoisz na tym samym poziomie jesli chodzi o poziom wykształcenia co liceum. Liceum to dupa, technikum masz tytuł technika i po technikum studia w danym kierunku tak jak ja... technikum ekonomiczne i jest git :) Ale faceta niewykształconego bym mieć nie chciała. Minimum mgr.inż. i takiego sobie dorwałam, a dziś jestem szczęśliwą mamusią któraposiada wykształconego mężczyznę :) i 2 piękne córeczki :))) Pozdrawiam

Gość niekonieczny
ale w temacie było coś o biedzie niewykształconych, takie było moje odniesienie, może materialistyczne, ale miało zaprzeczyć związkowi wykształcenia z zaradnością.

Gość ja bym się nie związała z kimś
kto nie ma szkoły średniej. no sory ale w dzisiejszych czasach gdzie nic nas nie ogranicza, nie skończyć liceum czy technikum to wstyd.

to, że obrażasz w mało wyszukany sposób osoby których nie znasz...i wstyd byłoby się z kimś takim na ulicy pokazać. Wiesz...to jest tak, gdybyś był kulturalnym, zaradnym człowiekiem mówiłoby się, że "ma chłopak łeb na karku", a tak jesteś niewychowanym nieukiem jarającym się pieniędzmi jak islamski terrorysta kursem pilotażu :)

Gość niekonieczny
jasne mgr, inż, zwłaszcza po prywatnej szkole, jak tatuś zapłaci.

"jasne mgr, inż, zwłaszcza po prywatnej szkole, jak tatuś zapłaci" tym samym udowodniłeś swój brak klasy :O dlatego nie chcę takiego 'mężczyzny'

Gość hahaha no właśnie ja bym
się nie związała z kimś po prywatnej szkole. :D i w życiu bym się nie związała z kimś, kto ma niższe wykształcenie ode mnie.

Gość niekonieczny
z wykształconymi też róznie bywa. Chyba nie wypadałoby sądzić kogokolwiek po dyplomie.