Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczkakukakukukukuku

dzisiejsze dziewczyny są bardzo łatwe

Polecane posty

Gość grzeszysz mózgiem
na kogo czas do szkoły na tego czas, uczennice pewnie mają wiecej oleju w głowie no i każdy facet marzy o gimnazjalistce czy licealistce a nie o starej grzybem pachnącej 30stce albo roztyłej 40... juz nie mówiąc o 50,60...na które tylko zboki lecą

Gość grzeszysz mózgiem
zreszta ja uwielbiam seks i nie zrezgynuję tylko dlatego,że jakaś pigwa z kompleksami bedzie robić tego typu docinki....najlepsze jest to, że zabawiam sie z kim chce a i tak później przydomek 'dziwki" pustej albo łatwej ma ktoś inny :D najczęściej ktoś kto nawet nie uprawia seksu :) a ja sobie korzystam :) raz sie żyje. powiesz - ta uprawia seks to łatwa tamta pije piwo to pijaczka taki kraj, kto nie ma szansy na seks bedzie szczekał i ujadał że ci co mają na to szanse to sie poniżają. ty sie poniżasz skomląc tutaj. jedynym poniżeniem dla kobiety może być jak facet widząc ją nago nadal ma zwis :D :D

Gość kochanie....
zmienisz zdanie jak zmadrzejesz....,dorosniesz...,dojrzejesz....zakochasz sie;) Teraz jak widzisz nie ma o czym z Toba dyskutowac:( Wiec idz,i rob to co najlepiej potrafisz....;) I tak jeszcze na marginesie-wspolczuje Ci juz teraz ,ze majac te 30,40,50 lat bedziesz tak nieszczesliwa,kiedy na Twoj widok juz zadnemu nie stanie.....

Gość kochanie....
a,-my jestesmy szczesliwe,wiesz?:):):) Dla nas liczą sie troche inne wartosci w zyciu,ale co Ci tu bede o nich pisac jak Ty i tak tego nie zrozumiesz;) powodzenia Ci zycze:)

Gość TAK NA POCIESZENIE
DODAM,ZE ZAWSZE SIE ZNAJDZIE JAKIS DESPERAT KTOREMU STANIE ..... TAK ZE NIE MARTW SIE-,,grzeszysz mózgiem''

Gość Mnich.........
"jedynym poniżeniem dla kobiety może być jak facet widząc ją nago nadal ma zwis" jest jeszcze opcja że ma stojącego, ona się suczo wypnie a on zaloży spodnie i sobie pójdzie :D

Gość baśka mi ukradła nicka
grzeszysz mózgiem Nie. Ty zdecydowanie nim nie grzeszysz.

Gość :D:D:D
dobre:D!!!!!

Hola hola .. robi sie nie milo na tym topiku.. Swiata nie zmienisz , swiata nie zbawisz .. Maja ochote dawac dupska to niech daja Ich dupaa nie twoja Maja ochote pchac sie pierwsze do lozka . Kobieto codziennie tysiace ludzi ginie .. i nikt sie tym nie przejmuje ... a ty sie przejmujesz jak jakas laska pojdzie i da komus dupska?? Zajmij sie soba .. I nie pilnuj cudzego dupska .. Nie poplaca... SAMA ZYJ W ZGODZIE ZE SOBA , a reszte miej w dupie

Gość kukułeczkakukakukukukuku
prawdazawsze cie boli 24 ty to masz akurat dupsko zamiast twarzy, więc noś burke i morda w kubel

Gość sie znaleźli
całe szczeście że dzisiejsi faceci to wzór cnót wszelakich :o Banda hipokrytów. zastanawiam sie co facetów takich jak utor tego tematu boli. Przecież to problem takich panienek a nie Twój. Zawsze były i zawsze beda na tym swiecie ludzie dla których seks z pierwsza lepsza osoba to nic złego. Deal with it.

Gość dosia***
po to jest chyba kafeteria zeby dyskutowac a nie kazdy temat kwitowac-,,nie twoj problem....''' No ludzie oczywiscie ze nie moj.

W tym wieku kolo 13, 15 lat na ogol ma sie inne zainteresowania. normalna dziewczyna najpierw sprawdza chlopaka czy bedzie w porzadku, nie zdradzi, nie wysmieje itp. pozniej sie zakocha i... ;) Wg. mnie tylko dziewczyny ze wsi lub z malych miasteczek, ew.nowej huty itp. bardzo wczesnie zaczynaja seks :) z byle kim zeby sie popisac przed rownie bystrymi kolezankami ;) jak laska idzie na studia/wybiera sie to mysle ze bardziej przywiazuje wage do spraw uczucia itp. nie chce byc skrzywdzona. dla niej liczy sie bardziej opinia. a wsrod wiesniar jest szpan seksem ;) nie widze nic zlego w dziewczynie/kobiecie ktora np miala kilku chlopakow, z kt.dluzej chodzila i do czegos doszlo. zanim sie pozna tego jedynego to troche trwa...

no tak nie twoj , to po co zaprzatasz sobie tym glowie , mowisz ze od tego jest forum .. ludzi nie zmienisz od gadania na forum .. dotyczy to ciebie ze tak sie tym przejmujesz? masz faceta ... ?? jesli masz to zajmij sie z nim , sama miej do siebie szacunek i reszte miej w dupie

ale czy to jest wasz problem ze sie nie szanuja?? bez obrazy ale nie uwazacie ze troche przesadzacie ?? .. zachowujecie sie jak jakies plotkary na inne dupy sraja a swoje liza .. no matko i corko !! .. Zajmij sie swoja dupa .. i sobie zyj a nie patrzysz na innych ... myslisz ze zakladajac topik o takich laskach zmienisz je????

Gość kukułeczkakukakukukuku
nikogo nie mam zamiaru zmieniać ani nawracać. Dokładnie nie moja to sprawa zastanawia mnie bardziej ich głupota i co ich do tego skłania. zakładając ,że część z nich to faktycznie nimfomanki a co z tą drugą połową?

Gość ja zarabiam 7zł /h żenada
osobiście nie chciałabym za męża ani takiego buca o których mowa w topiku ani takiej kurewny za żonę . w związku z taką osobą zdrada zdradę by poganiała

Gość m&k
do kukułeczkakukakukukuku a co skłonilo tych kolegów do robienia rogow swoim partnerką ? napalone latwe kobiety? czy sex? no wslaśnie pomyśl tak samo twoi koledzy są tez latwi oraz kobiety tez lubią sex nam sie nic nie nalezy od zycia ? wy mozecie dmuchac ile popadnie a kobiety co celibat?

Gość m&k
do kukułeczkakukakukukuku a co skłonilo tych kolegów do robienia rogow swoim partnerką ? napalone latwe kobiety? czy sex? no wslaśnie pomyśl tak samo twoi koledzy są tez latwi oraz kobiety tez lubią sex nam sie nic nie nalezy od zycia ? wy mozecie dmuchac ile popadnie a kobiety co celibat?

Gość m&k
a tak poważnie zgadzam się z toba :) ale to tez nie jest tak do końca sam wspomniałeś twoi koledzy mają koolo 30 a zarywają mlolde naiwne. w tych czasach naprawde są puste laseczki wysylac zdjęcia lub dawac sie kamerowac podczas sexu to chyba lekka przesada i faktycznie pchają sie do wyra , glupio zabrzmi ale za moich czasów a jestem wieku twoich kolegow nie było takiego "k******a" ale to postę czasu tak wpływa na ludzi boje się co bedzie dalej

Gość gość
kurcze same madre tutaj jedna madrzejsza od drugiej dobra lozko jednej i drugiej kretynki nie moja sprawa ale jak juz bekarty z tego d******arstwa wychodza to nagle okazuje sie ze kasa idzie z moich podatkow no co za obluda.

Gość rafciu
Power Rangers 2017 Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Power_Rangers_2017 Piątka nastolatków staje przed wyzwaniem na miarę superbohaterów, gdy dowiadują się, że świat stoi u progu zagłady. Zagrożenie o niewyobrażalnej mocy pochodzi z najdalszych krańców wszechświata, a przeciwstawić mu się może tylko ktoś o nadludzkich zdolnościach. Piątka bohaterów wybranych przez przeznaczenie musi pokonać swe lęki i słabości, by stanąć ramię w ramię jako POWER RANGERS.

Gość gość
Bzdura , jestem przystojny a wyrwać kogoś na seks w Polsce to cud , nie wiem gdzie wy te łatwe macie

Gość gość
Na północnej bez problemu:P