Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerinkaOOlesno

Ubezpieczenie dziecka w przedszkolu.... ile skladka?jaka firma?

Polecane posty

Gość katerinkaOOlesno

Czy możliwe jest żeby przedszkole zażadało skladki rocznej 186zł?????? Jestem przerażona że tak dużo! po prostu rodzice podniesli rece ze sie godzą,cześć oczywiście nie,ale przewaga za więc musze wplacić aż tyle pieniedzy! Dzwonilam do tej firmy ,agentka powliczala najwyzsze kryteria i szczerze powiedziala mi ze to jest bardzo duża kwota,i dziwila sie ... rozmawialam z dyrekcja-oburzenie ze szperam w tej sprawie.Co robic?zaplacic?

Gość ja płacę
ok 40 zł na rok za dziecko w przedszkolu

Gość katerinkaOOlesno
ja wiem ze takie sumy wlasnie sie placi,dlatego niewiem co tu robic... to jest ta roznica ze placisz 40zl a dziecko jest ubezpieczone na kwote 12tys a tu jest dziecko ubezpieczone na 30tys i jakies specjalne warunki... i po co mi to??? najgorsze ze nie mam prawa sobie dziecka indywidualnie ubezpieczyc,bo pani dyrektor nie pozwoli :(

Gość no to ja 30sci

Gość jakoktochcewolec
o kurdeee co to za cena????? a moze ustalili takie warunki bo macie jakies atrakcje zagrazajace zdrowiu? no niewiem moze dyrektorka sie boi,ale w sumie to glupota ubezpieczac dzieci na taką sumę!!!mysle ze do 100zl to jeszcze rozsadna cena,ale dziwie sie ze nie macie mozliwosci ubezpieczyc dziecka pod siebie?no a jak np wlasnie ubezpieczone jest pod ciebie to co wtedy?musisz dodatkowo jeszcze placic czy jak?