Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baldur

Najważniejsze cechy faceta wg kafeterianek to

Polecane posty

"zaradny" i "dobry w łóżku". Nic dziwnego, że potem tyle topików o nieudanych związkach. Gdzie w tym wszystkim miejsce na uczucia i inne mniej przyziemne wartości?

Przez autora tylko zacytowane. :P A dla Ciebie jakie są najważniejsze?

Gość Jak to najmniej???
To spróbuj zywić się miłością ... i nią ogrzać zimą... Powiedz dzieciom, że tata jest nieporadny życiowo, ale za to kocha. Wytłumacz im, że nigdy nic oprócz tej miłości nie dostaną.. Pewnie będą zachwycone.. :O

Gość Jak to najmniej???
A co gorsza dzieci z takich genów także będą nieporadne życiowo ...

Gość Mała Maskotka owłosiona
hahaha dobre do jak to najmniej: krótko ale treściwie hheh zgadza sie, co tu gadac facet co nie ma kasy jest ludzkim nawozem

Gość mental cut
jak to powiedział Korwin Mikke - w czasach gdy kobieta jest niezależna, pracuje i ma w dupie wszystko i wszystkich, jedynym kryterium doboru partnera jest żeby był sprawną machiną seksualną

Gość mental cut
a że jedna pensja przeciętnego człowieka jest w dzisiejszych czasach gówniana to dochodzi do tego "zaradność" czyli zarabialność kasy :)

Fiku, Ty masz tyle wymagań, że im żaden facet nie sprosta. Rozumiem, że samą miłością człowiek nie żyje i że kasa jest ważna ale czy można żyć tylko sprawami przyziemnymi i rozmawiać o "zakupach w biedronce"?

Gość Jak to najmniej???
wiktoria wiki CZuły,namiętny,z poczuciem humoru,szczery,opiekuńczy,wrazliwy,słodki,troszke szalony" To są akurat cechy każdego playboya. Chcesz wymieniać się wrażeniami z całym miastem? lub województwem? :P

Ja też się chętnie dowiem, jakich facetów szukacie:)

Gość Jak to najmniej???
mental cut jak to powiedział Korwin Mikke - w czasach gdy kobieta jest niezależna, pracuje i ma w dupie wszystko i wszystkich, jedynym kryterium doboru partnera jest żeby był sprawną machiną seksualną" Znam tańsze w utrzymaniu wibratory.. :P

Gość Jak to najmniej???
Bajka na dobranoc bajeczka1@tlen.pl'; dla mnie najwazniejsze jest,ze by facet mial cos w sobie z wariata taki spontan reszta jest do wyrobienia jak plastelina:]" A potem policja będzie wam towarzyszyć codziennie.. Dzisiaj spontanicznie cię pobije, jutro spontanicznie pożyczy sobie auto sąsiada... :P Taaa ideał...

Fiku, Ty masz zawsze inne zdanie na swój temat niż reszta ogółu.:)

Najmniejsza a może ty się wypowiesz w kwestii najbardziej pożądanych przymiotów faceta, z którym można wspólnie żyć?

przystojny szczery z poczuciem humoru zwinny i sprytny ( jak wchodzi do kuchni zrobic kanapke to rach ciach i juz jest a nie kręci sie 5 minut po kuchni jak ci.pa) zaradny potrafiący zrobic każdą rzecz w domu ( musi kazdą bo ja umiem wiele a facet powinien umiec wiecej męskich rzeczy niz ja !) no to byłby ideał :classic_cool:

Piczka, rozwiń zagadnienie "zaradny", bo ostatnio rodzi wiele nieporozumień. Z tym umiejętnościami, to nie przesadzaj, większość sprzętu AGD, to jednorazówki, których się już nie naprawia. :)

ak to najmniej??? Bajka na dobranoc bajeczka1@tlen.pl'; dla mnie najwazniejsze jest,ze by facet mial cos w sobie z wariata taki spontan reszta jest do wyrobienia jak plastelina:]" A potem policja będzie wam towarzyszyć codziennie.. Dzisiaj spontanicznie cię pobije, jutro spontanicznie pożyczy sobie auto sąsiada... Taaa ideał.......................................................................................................nie o to chodzilo,a to Co piszesz to jakas ekstremalna skrajnosc,chodzilo mi raczej o faceta ,ktory potrafi Cie zaskoczyc czyms fajnym,nie wiem wyjazdem z nienacka np...wesoly ,bo z mrukiem to daleko nie zajedziesz:)

Gość Jak to najmniej???
Przede wszystkim inteligentny - w miarę przystojny - zaradny To wszystko przechodzi w genach.. i chroni przed patologicznymi rodzinami.

Gość Jak to najmniej???
.................................................nie o to chodzilo,a to Co piszesz to jakas ekstremalna skrajnosc,chodzilo mi raczej o faceta ,ktory potrafi Cie zaskoczyc czyms fajnym,nie wiem wyjazdem z nienacka np...wesoly ,bo z mrukiem to daleko nie zajedziesz" A ty skrajnie optymistycznie do tego podchodzisz.. Widzisz samą biel tych cech... z czasem się przekonasz, że to nie tylko biel... Bo nieraz zaskoczy cię mile, a nieraz strasznie miemile. Gdybyś przyjrzała się tym bijącym, to wiedziałabyś że oni potrafią zaskakiwać takze miło... dzisiaj kwiaty, jutro baty... i od nowa..

juz podaje ci przykład z życia zaradny - w sensie ze sam potrafi o wszystkim decydowac i załatwic wszystko bez niczyjej pomocy przykład : mój chłop będzie burzył ściane w pokoju a ze ma dziadka budowlanca to go zawołal specjalnie i sie pyta ile cementu potrzeba na zrobienie pólki ze ściany ( taka pod akwarium ). ja mu powiedziałam nie pytaj sie , sam kup ze 4 worki cemwentu najwyzej dokupisz a nie sie będziesz pytał jak ci.pa ktora nie potrafi nic zrobic sama . oczywiscie poszedl po dziadka i zapytał to jest akurat przykład niezaradnosci :classic_cool:

Gość pete warszawa 30
faceta musi być chujny

"Z tym umiejętnościami, to nie przesadzaj, większość sprzętu AGD, to jednorazówki, których się już nie naprawia." nie chodzi o naprawianie sprzetu agd bo to robią w serwisach i trzeba miec szczególową wiedzę chodzi np o takie duperele jak np palenie w piecu , niedawno uczylam mojego jak napalic w piecu zeby sie rozbujało szybko bo co chodził palic to " nie chce sie rozpalic , cos tam jest przestawione "