Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajla23121

Jak jej przygadać Pomóżcie

Polecane posty

Gość lajla23121

Cześć mam taki problem z kuzynką która mnie obgaduje. Jak chcecie sobie poczytać więcej to tu jest link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4917250 Jak przygadać kuzynce gdy mówi że jestem głupia, gdy się przechwala , gdy mi się wykrzywia, gdy przy znajomych udaje obrażoną na mnie, Gdy rozpoczyna kłótnie, gdy mówi jestem starsza od ciebie musisz mi ustąpić, Gdy mówi że jest ładniejsza a jest dużo brzydsza ode mnie, Gdy nie zwraca na mnie uwagi , gdy mi rozkazuje. UWAGA: Bardzo proszę o fajne teksty tylko żeby NIE były typu twoja stara ani jakichś wulgarnych. Z góry dziękuję.

Gość te coca cola
co za wielkie problemy

Gość cdkvfd
olej ja :D tak bedzie najlepiej, miej na nia wyebane, ignoruj ja udawaj ze jej nie widzisz. a jak nie to jej dosadnie powiedz zeby sie od****bala i jej na**eb jak to nie pomoze.

Gość lajla23121
ale ja nie chcę pokazać że jestem słabsza od niej dlatego proszę o jakieś teksty żebym miała jej czym oddać jak mi robi siarę przy znajomych. Mam dać robić z siebie pośmiewisko? Ja wiem co robię wiem że nie powinnam szukać jakichś tekstów żeby jej oddać ale ona też nie powinna w końcu to kuzynka cholera jasna no