Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqgeqgeq

nie dziwie sie ze jest tylu tutaj samotnych mezczyzn

Polecane posty

zobaczcie sobie ile babek zaglada na meskie fora gdzie opowiadaja im o swoich babskich problemach i nikt z nich sie nie smieje ani nie kpi...pomaga rozwiazac czesciowo problem...a tu? kpiny i osmieszanie

"i nikt z nich sie nie smieje ani nie kpi...pomaga rozwiazac czesciowo problem...a tu? kpiny i osmieszanie" bo facetom zależy żeby bzyknąć każdą która się bzyknąć da a kobiety chcą się bzykać tylko z fajnymi facetami dlatego dlatego ofermy i frajerów muszą ośmieszać.

"Patrz, wiesz lepiej co ja chciałam lub nie chciałam." A nie możesz jak normalny, dorosły człowiek zwracać się do niego normalnie tylko Offusiu to, Offusiu tamto czy jesteś może taka menda co musi na swoim postawić?

"a poza tym co to w ogóle są za teksty? jakoś żyć trzeba nawet jak się jest 36 letnim prawiczkiem. co mam robić, płakać?" Oczywiście. Jak w ogóle śmiesz być w jakikolwiek sposób szczęśliwy nie mając kobiety :D

Gość malolat czy wiek
skad wzielo sie to offermus i offusiu ?

Offuś się wzięło bo jak raz chciałam być miła...no i jakoś tak dziwnie pisać do gościa per "offermo", poza tym skoro już to ma być podkreślenie infantylności offermy to biorąc pod uwagę jego fochy - jak najbardziej pasuje. ;P Póki co proponuję wypluć ten kij.

"Offuś się wzięło bo jak raz chciałam być miła..." naprawdę nie chce mi się szukać teraz tego postu w którym zaczęłaś tak się do mnie zwracać. ale zaraz przemogę lenistwo i się przekonamy czy to było dlatego "że chciałaś byćmiła", wszyscy się zapoznają z kontekstem. wiec już lepiej przestań.