Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jestem wartościowym facetem

Polecane posty

Gość jak takich znajomych ma na
"czesc" to dziwne ze mu sie zwierzaja z tego iz maja poukladane szczesliwe zycie rodzinne

"dla nieśmiałego i nie atrakcyjnego prawiczka nie ma dobrych rad" Nieśmiały i nieatrakcyjny prawiczek rad nie potrzebuje.

"to dziwne ze mu sie zwierzaja z tego iz maja poukladane szczesliwe zycie " Ty w robocie nigdy o niczym innym nie gadałeś tylko o wykresach?

Gość offerma ale widac ze darker
powoli dochodzi do stwierdzenia ze glowa muru nie rozbije

"widac ze darker powoli dochodzi do stwierdzenia ze glowa muru nie rozbije " Z dziewczynami będzie tylko coraz gorzej i coraz bardziej żałośnie, trzeba skopić się na innych aspektach życia.

"to miałeś Darker tą dziewczyne czy nie?" Nie miałem i raczej mieć już nie będę.

Gość jak takich znajomych ma na
"Ty w robocie nigdy o niczym innym nie gadałeś tylko o wykresach?" Jesli jest sie typowym alientem jakim on sie nazywa to odpowiedz brzmi TAK 🖐️

Gość offerma ale widac ze darker
"W waszym wieku to już tylko smierc was czeka" Duzon sie nie pomylilas za rok koniec swiata , a nawet jesli nie to wiekszosc z nas (beznadziejnych prawikow) pewnie skonczy swoj marny zywot predzej niz jest nam to pisane

"W waszym wieku to już tylko smierc was czeka " Nie. Ale ciężko jest zaczynać coś, co wszyscy już mają dawno za sobą. Dawniej mieliśmy problemy, a teraz jeszcze dochodzi wstyd spowodowany tym faktem. 🖐️ Nie widzę w tym nic śmiesznego. 🖐️ "Jesli jest sie typowym alientem jakim on sie nazywa to odpowiedz brzmi TAK " Nie wiem jaki to typowy alien. Ja gadac z ludzmi gadałem czasami, jak jezdziłem na obozy czy chodziłem na zajęcia to mrukiem totalnym nie byłem ale też nie byłem wystarczająco fajny by ludzie chcieli kontynuować znajomosc poza miejscem w którym się poznaliśmy. 🖐️

a Darker z tą Nastoletnią chyba kręciliście, ona Cie chciała nie mogłeś z nią spróbować

Gość czyli pbw nie jestes
do konca stracony jesli potrafiles nawiazac jakikolwiek kontakt niektorzy nawet tego nie maja 🖐️

Gość watpie by darker chcial
wchodzic dwa azy do tej samej wody (przyklad zelka) jak ktos jest beznadziejny to ile prob by nie wykonal rezultat bedzie identyczny 🖐️

Gość czyli pbw nie jestes
A chociaz miales przyslowiowo otworzyc do kogos "jape"

Jak byłem młodszy to czasem zapraszałem do siebie. No ale pierwsze znajomosci nawiązałem dopiero w gimnazjum z ludzmi przegranymi. 🖐️ Jezeli chodzi o zajęcia i tych ludzi to już ciężko było, bo w domu nienajlepsza sytuacja i sie wstydziłem, a nie wiedziałem gdzie się zaprasza ludzi, bo się na tym nie znałem. A dla nikogo nie wydałem się dostatecznie fajny, by on wyszedł z inicjatywą. 🖐️

Gość glupie pytanie
"A zaprosiliście kiedyś gdzieś kogoś? " Lepsze pytanie by bylo "W jakim celu?" by sie skompromitowac i wrocic do punktu wyjscia? ale czego mozna sie spodziewac po lasce z LO ktora mysli kategoriami on jest wysoki a on niski ten gruby a ten chudy 🖐️

Darker, no człowieka, żeby go poznać i się rozerwać w jego towarzystwie. :D:classic_cool: Niekoniecznie już o dziewczynę, która się wam podoba chodzi, ale o kumpli, czy koleżanki na czysto koleżeńskim podłożu. Tak się pytam tylko z ciekawości- żeby nie było, że doradzam jak kafeteryjna krynica, co upoważnia do bluzgania ile wlezie na tym forum.

glupie pytanie, a w takim celu, żeby nawiązać jakieś znajomości i się rozerwać, widać Twoja mizerna kora mózgowa nie doszła do tego oczywistego wniosku ale co się spodziewać po orandżu, który myśli kategoriami 18 lat- idiotka, na którą można patrzeć z góry. :D

"o człowieka, żeby go poznać i się rozerwać w jego towarzystwie." Weź ty mnie nie osłabiaj. Akurat inni i rozrywka to są dla mnie antonimy. Kumpli nie miałem a koleżanki przychodziły do mnie tylko aby coś z sieci ściągnąć.

Gość glupie pytanie
"żeby nawiązać jakieś znajomości i się rozerwać" Takimi kategoriami to sie mysli w wieku nastoletnim co nam wlasnie udowodnilas 🖐️ Ale panienke musze zaskoczyc obawiam sie ze wiekszosc z nas juz blizej do 30stki niz nastu 🖐️ "18 lat- idiotka, na którą można patrzeć z góry." Zadawaj jeszcze bardziej genialne pytania to nie dosc ze bede traktowal jak idiotke to jeszcze pusta jak butelke od piwa 🖐️

Darker, no to już nie rozumiem (btw jak Ci słabo chwyć się poręczy). Chcielibyście mieć przyjaciół i znajomych, czy towarzystwo drugiego człowieka jest antonimem rozrywki?

"Chcielibyście mieć przyjaciół i znajomych" Chcieliśmy mieć. "czy towarzystwo drugiego człowieka jest antonimem rozrywki?" Tak, bo my nie jesteśmy rozrywkowi.