Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość 66kasia
Kupiłam zieloną kawę za 137 zł. przez internet ,zjadłam 30 szt i nie schudłam wiele i mój organizm nie tolerował według mnie to ta firma oszukuje

Gość Madzia04071990
Witam!!!Polecam zielona kawe w tabletkach!!!Stosuja ja 2 tygodnie i z wagi spadlam 5.5 kg...lecz nie warto zerkac na wage tylko na centymetry...w ciagu dwoch tygodni poszlo mi 8cm w biodrach i 9 cm w biuscie!!!naprawde polecam tabletki zielonej kawy...jesli chcecie zobaczyc efekty piszcie na e-maila lub moje gg...magsza14@wp.pl lub 22416499...pokaze wam metamorfoze...na przykladzie moich zdjec!!!jestem zadowolona i kazdemu proponowalabym tabletki zielonej kawy!!!!!!stosowalam wiele diet,tabletek i po kazdej kuracji mialam efekt jojo...Dzieki Alli spadlam 32 kg a przytylam 46...Herbolife dieta za 900 zl na miesiac nic nie poskutkowala teraz mam tabletki zielonej kawy i jestem szczesliwa ze je wyprobowalam...Pozdrawiam....

Gość Madzia04071990
Ps.stosuje je 2 razy dziennie...30 min przed poranna kawa 2 kapsulki i 30 min przed obiadem 2 kapsulki...Jem wszystko,nieograniczam jedzenia wogole...Kiedy mam chec na slodkie jem,kiedy na jakies inne smakolyki rowniez jem ale z umiarem...nie objadam sie na noc i kontroluje slodkosci by nie przesadzic...ale naprawde polecam tabletki sa dobre dla ludzi majacych mala mozliwosc cwiczen!!!!!!

Gość gość
nie wiezcie w cuda zakupilam ten preparat zadnych skutkow zero wagi zeszlo te panie co pozuja chyba dla kasy

Gość gość
nie wiem co widza w tym kobiety ale pewnioe to co ja chcialam zgubic wage ale nic to nie dalo

Gość gość
Ja właśnie zamówiłam sobie te tabletki, czekam za paczką; ) i mam nadzieję, że mi pomogą;)

Gość sabcia81
Witam wszystkich pisze do was zebyscie nie sluchali ludzi ktozy mowia ze schudli ja juz biore te tabletki 3 tygodnie i nie schudlam nawet kilo przeciwnie przytylam 3 i chce mi sie wiecej jesc radze wam nie kupywac tego

Gość sabcia81
mam pytanie do TESKA123 jak zalatwilas o zwrot pieniedzy dzwonilas do nich i co ci powiedzieli bo ja zamiezam to zrobic zjem do konca te tabletki i bede dzialac czekam na odpis

Gość eurb
Też dałam się nabrać na te tabletki. 156 zł poszło w błoto a mnie przybyły 2 kg. Nigdy dużo nie jadłam, ale tryb życia i wiek zrobił swoje - pomyślałam że z 6-8 kg przydałoby się pozbyć, niestety nie doczytałam opinii i mam za swoje. Nie wiem czy jest sens odsyłać im resztę bo pewnie kasy i tak nie zwrócą. Sylwetkę modeluję ćwiczeniami i pozbyłam się brzucha wystającego - niestety centymetry w biodrach są jak były a waga większa. Szkoda, że wcześniej nie trafiłam na to forum - w każdym razie antyreklamę mają zapewnioną na 100%

Gość ewelka 1
czesc czytam I czytam co piszecie ja wlasnie kupilam zielona kawe,czekam na dostawe ciekawajestem czy zadziala,dla tych co zachwycaja sie jagoda acai bzdura bralam spory czas I zero efektu pozdrawiam

Gość gość
zielona kawa zapobiega wchłanianiu sie tych cukrów czy tam tłuszczów i wtedy organizm wykorzystuje ten, ktory juz ma, czyli tlusz sie szybciej spala

Gość gość
i to chyba oczywiste ze takie preparaty czy tez naturalna zielona kawa ma wspomagac odchudzanie, jak sie ma jakas diete sie cwiczy a nie ze sie bedzie obżerało i lezalo calymi dniami w domu i sie nagle super schudnie bo sie bierze jakies tabletki czy pije zielona kawe

Gość gość
zdecydowanie odradzam te tabletki! nie dosc ze juz na stronie oszkuja przez to ze wmawiaja ludzia ze po opakowaniu 30tabl mozna schudnac 10kg co po zamowieniu okazuje sie nie prawda, gdyz pozniej ja dzwonia to mowia ze te 30 tabl nic nie dadza tylko oczyszczaja organizm wiec trzeba zamowic duze opakowanie zeby widziec rezultaty, to nawet po tym duzym opakowaniu nic czlowiekowi nie jest! z poczatku tylko jest nei dobrze a poznej dochodza straszliwe bole brzucha. tak wiec odradzam je jak najbardziej!!!!

Gość gość
Szanowni Państwo, ostrożnie, OSZUSTWO - szkoda zdrowia, czasu i pieniędzy! Jedno wielkie oszustwo, zarówno w działaniu, jak i rzekomej gwarancji zwrotu pieniędzy!!! Próbowałam specyfiku i stwierdziłam, że jeżeli nie działa skorzystam z gwarancji zwrotu pieniędzy... Okazało się, że to drugi Ambergold!!! Telefon do producenta nie działa, a firma wysyłkowa, która zajmuje się dystrybucją i szminkuje się rzekomą gwarancją, nie ponosi żadnej odpowiedzialności-bynajmniej tak mnie poinformowano...

Gość Dziew Anna
Hej, chciałam zapytać ale tych dziewczyn, które podchodza racjonalnie do temetu suplementów, czyli do takich, które zdają sobie sprawę z tego, że nie wystarczy łykać tabletki. Jakij firmy zieloną kawę/slim green polecacie? Oczywiście planuję na początek włączyć dietę a jak trochę schudnę to i zacząć się ruszać. Mam bardzo dużo do zrzucenia ale sama dieta nie przynosi efektów, tzn jakaś radykalna owszem, ale samo odstawienie białego pieczywa, słodyczy, ziemniaków nie daje mi zupełnie nic. Od bardzo dawna słodyczy nie jem w ogóle, jem dziennie dwie, najwyżej 3 małe kromki chleba żytniego na zakwasie, nie używam masła do kanapek, jem kasze i makaron tylko z mąki z pełnego przemiału, także uważam, że nawyki zywieniowe sobie już naprawde w znacznym stopniu uzdrowiłam. nie chcę stosować radykalnych diet bo wiem, że schudnę i przytyję jeszcze więcej. Jaki slim green kupić, żeby sobie dopomóc?

Gość Dziew Anna
Aha i chodzi mi tylko i wyłącznie o suplementy z apteki, a już na pewno nie o ten podejrzany towar za 137 zł :)

Gość Karolina85aa
Wcale nie trzeba upierać się przy aptece tylko mieć troszkę wyobraźni przy zakupie przez internet. Kupować to co jest legalne i dopuszczone do obrotu. Kilka osób pisało tu o rewelacyjnym środku na literę M. Owszem może środek i rewelacyjny, ale wycofany od kilku lat w Europie ze względu na spustoszenie jakie robił. Obecnie co możecie dostać to tylko chińskie podróby, o których składzie wolę się nie wypowiadać. Ale tak to jest jak się kupuje z niewiadomego źródła i nie czyta nic o tym co chce się kupić. A wystarczy wejść na strony GIS i poczytać. Sama też wspomagałam proces odchudzania suplementem, który był opisywany również na tym forum (foreverslim), ale podkreślam, proces odchudzania był wspomagany suplementem a nie odwrotnie. I owszem są efekty i to stałe. Natomiast nigdy bym nie zdecydowała się na zakup, jeżeli po sprawdzeniu suplementu okazało się, że jest on wycofany lub nie dopuszczony do obrotu w Polsce

Gość Krewetka27
ten cudowny środek na M to tak na prawdę zwykły narkotyk otumaniacz, nie lepiej uczciwie poćwiczyć i tylko zarzucić sobie do tego jakiś termogenik typu figura extraslim i ćwiczyć i wypacać, od siedzenia na kanpie i od wcirania tabletek,nikt nigdy nie schudł. o!

Gość Dziew Anna
Cześć, odpowiedizałaby, któraś z Was na moje pytanie? Jaka firma najlepsza, a słyszałyście o ekstrakcie z zielonej kawy (po prostu zmielone ziarna kawy w proszku)

Gość Karolina1234q
Ja osobiście nie szukałam dziwnych rozwiązań, tylko poszłam po najprostszej linii oporu i kupiłam ForeverSlim

Gość Gosia11111
Zakupiłam Alphaminę w sklepie www.najlepszesuple.pl Biorę od trzech dni i muszę powiedzieć, że super działa . Hamuje łaknienie , lekko pobudza .Nie wiem jak to się dzieje ale preparat mobilizuje do działania ,sprzątania ,ćwiczeń ,itp . Zaczęłam brać po pół miarki i z moich obliczeń starczy spokojnie na ponad 2 miesiące . Po trzech dniach schudłam ok 0,7kg . Ze szczerego serca polecam Alphaminę .

Gość maboma
A ja czekam właśnie na przesyłke z "zieloną kawą" :) mam nadzieje ze zadziałają no i powalczą z celulitem :) ....Wasze posty są bardzo zachęcające więc i ja biorę się za siebie :)

Gość anełka869
Witam wszystkie odchudzające się. Ok 3 tyg temu kupiłam tabletki zielona kawa 2 op. potrzeba mi było pozbyć się 5 kilo i cel osiągnięty. pozostało mi całe op nie otwarte i jeśli ktoś ma chęć odkupić to sprzedam tanio za 100 zł za op(jedno kosztuje chyba 130zł). Ja jestem bardzo zadowolona żadnych efektów ubocznych, zero ochoty na słodycze i bardzo bardzo zmniejszony apetyt. Także naprawdę polecam.

Gość gość
Bralam tabletki zielina kawa I Nic now schudlam

Gość gość
anelka ja jestem chętna na kupno moje gg: 707120

Gość anełka869
hej. jeśli jesteś zainteresowana kupnem tych tabletek to mój numer tel bo nie mam założonego gg 536284768.

Gość Dziew Anna
Nie doczekawszy się konkretnej odpowiedzi w końcu zamówiłam ekstrakt z zielonej kawy w sklepie Natura Dla Piękna. Dziś odbieram paczkę:) Mam nadzieję, że mnie wspomoże

Gość Dziew Anna
w takim razie zaczynamy razem :) Ja planuję się mierzyć a nie ważyć :) Podobno tak lepiej, zresztą mnie nie obchodzi ile ważę tylko jak wyglądam więc może i racja :)